Zašto ljudi objavljuju svoje fotke, da li poradi muvanja?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svaka aktivnost može da se vidi kao neki vid promovisanja, zar ne?
Slike kao promocija sopstvene lepote?
Pisanje kao promocija sopstvenog intelekta, moralnosti ili čega god drugog.

Dok pisanje i može biti u ijanje vremena, zezanje, komunikacija, postavljanje fotografije jeste izložba, neka vrsta promocije kako kažeš, sa različitim motivima za to.

Dok pisanje i može biti u ijanje vremena, zezanje, komunikacija, postavljanje fotografije jeste izložba, neka vrsta promocije kako kažeš, sa različitim motivima za to.
I postavljanje slika neko može da vidi kao ubijanje vremena i zezanje?
Pisanje je izložba naših misli i stavova, kao i promocija - poziv na družbu, zezanje i komentare?
Slika ne daje toliko prostora za iste?

...bogte, sad sam se preslisala, ja sam prisutna na forumu citavih 18 godina...ajoj..
A zaista u to neko vreme fotke forumasa nisu bile nesto o cemu se uopste i razmisljalo
a mozda ja i ne znam tacno jer sam oduvek bila neko ko je skoncentrisan na odredjene
a specificne forume...nisam zalazila svuda...
da, nisi se ti mnogo ofirala tada po slikama to stoji, vecina onih sto sto jesu, sad nisu, na forumu..

Možda jje ljudima dosadilo?
Možda jer je sve postalo spam?
Možda iz nekih drugih razloga?
Misliš da je to što su pokazali svoje lice razlog što ih više nema ovde? :)
ima svacega, ali mi pricamo o dekadi ipo, potpuno je normalno i ocekivano da ce mnogi krenuti drugim putevima, forum je otprilike usputna stanica, ako pogledam sebe u tih 15god vratolomne zivotne promjene sam imao, u cetiri drzave ziveo, ali eto opet kuckam ovde po malo, inace prvi acc mi je od 2006 ovaj od 9te..

Rekoh već, Paula: sve što se radi javno (ovde ili bilo gde drugo), makar podsvesno, jeste vrsta neke samopromocije?
Svako želi da bude prihvaćen i vrednovan, pa se i trudi da nastupa tako?
istinito, zvuci povrsno, zivot nije toliko komplikovan sto se tice nasih potreba, ali nacin na koji se neko prezentuje ili eksponira jeste ili nije, otprilike samo je tu razlika..

ima svacega, ali mi pricamo o dekadi ipo, potpuno je normalno i ocekivano da ce mnogi krenuti drugim putevima, forum je otprilike usputna stanica, ako pogledam sebe u tih 15god vratolomne zivotne promjene sam imao, u cetiri drzave ziveo, ali eto opet kuckam ovde po malo, inace prvi acc mi je od 2006 ovaj od 9te..
Moj je od davnina, takođe.
I nisi okačio sliku nikada, za svo to vreme?
Ne da bi muvao, već da bi ljudi kojima pišeš videli ko stoji iza reči?

Poslednja izmena:
istinito, zvuci povrsno, zivot nije toliko komplikovan sto se tice nasih potreba, ali nacin na koji se neko prezentuje ili eksponira jeste ili nije, otprilike samo je tu razlika..

otprilike,
Istinito.
Okačiti sopstvenu sliku, ponekad, jeste ok - po meni.
Kada tema na kojoj se kače, čak i povremeno, ljudi koji su ovde par dekada, postane taoc par ljudi koji su željni instant pažnje, pa je zatrpavaju sa dodatnih 20 strana spama- nije. Rekoh već: na pisanje ovde je mnogo lakše ući u komunikaciju ovde nego što je to moguće na osnovu postavljene slike.

Back