Zašto ljudi ne koriste forum?

Zašto neki ljudi nemaju potrebu da koriste forum (ovaj ili onaj)?

Zašto nemaju potrebu da neznance pitaju za mišljenje (kao ja sada), da neznancima pišu svoje komentare, da muvaju, stvaraju onlajn prijatelje, zezaju se, pronalaze slične itd. ?
Не знам
То је још једна у низу ствари које радим без неког посебног циља...својства...

Ваљда жеља за комуникацијом...

Нисам раније користио форуме, а ни на мрежама се нисам појављивао, више волим живу реч, контакт...па у недостатку истих свраћам на форум...

Zašto neki ljudi nemaju potrebu da koriste forum (ovaj ili onaj)?

Zašto nemaju potrebu da neznance pitaju za mišljenje (kao ja sada), da neznancima pišu svoje komentare, da muvaju, stvaraju onlajn prijatelje, zezaju se, pronalaze slične itd. ?

Forumi ovakvog tipa, nažalost odumiru.

Mladi su na TikToku, i stariji.. Na Fejsu ima dosta starijih a manje mladih.

Iz moje bliže i dalje okoline samo ja dolazim na forum ( i preletim da vidim šta pišu na drugim forumima ).

po tom shvatanju mi na forumu ispadamo svi ekstrovertni!
Може бити, барем по питању неких особина. Осим ако дотичи немају жељу за новим познанствима јер су већ стекли сва која су им потребна а ми јадни интроверти немамо никаква па их самим тим још увек тражимо :kez:

Ја лично сумњам да им не требају нова познанства. Дакле, или потцењују важност истих или сматрају да на форумима иста не могу да се остваре.

Forumi ovakvog tipa, nažalost odumiru.

Mladi su na TikToku, i stariji.. Na Fejsu ima dosta starijih a manje mladih.

Iz moje bliže i dalje okoline samo ja dolazim na forum ( i preletim da vidim šta pišu na drugim forumima ).
organizirana je akcija pod nazivom 'spasimo forume'

svaka donacija je dobrodošla a donirati možete na broj žiro računa

HR6783900012700011968
Model HR05
Poziv na broj 836-4482-08

Back