Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mislim da je forum za inteoverte, anksiozne, depresivne mnogo bolji za komunikaciju nego sa poznanicima iz realnog života. Biti prisutan razgovoru, uključiti se i isključiti po želji.
Zašto neki ljudi nemaju potrebu da koriste forum (ovaj ili onaj)?
Zašto nemaju potrebu da neznance pitaju za mišljenje (kao ja sada), da neznancima pišu svoje komentare, da muvaju, stvaraju onlajn prijatelje, zezaju se, pronalaze slične itd. ?
Zašto neki ljudi nemaju potrebu da koriste forum (ovaj ili onaj)?
Zašto nemaju potrebu da neznance pitaju za mišljenje (kao ja sada), da neznancima pišu svoje komentare, da muvaju, stvaraju onlajn prijatelje, zezaju se, pronalaze slične itd. ?
Може бити, барем по питању неких особина. Осим ако дотичи немају жељу за новим познанствима јер су већ стекли сва која су им потребна а ми јадни интроверти немамо никаква па их самим тим још увек тражимо
Ја лично сумњам да им не требају нова познанства. Дакле, или потцењују важност истих или сматрају да на форумима иста не могу да се остваре.