Zašto ljudi mrze Novaka Đokovića?

Nisu ni trebali da daju. Dali su tebi za advokatske usluge.

Pa: Nema uvrede ako neko kaze prazno slavlje i jos naglasi rec prazno. Slaviti u prazno? Sorabi su deo Dereticeve istorije koju Novak voli, tako da ne vidim problem.

Ali zasto tebe vredjaju cinjenice koje si sam izneo ovde? Znas ih licno, "zajebali" te za lovu navodno i sad ih ne podnosis? U cemu je problem reci to?

To što ti ne pratiš je tvoj problem i očito velik nedostatak. A puno je više proslavio srpski narod usput i sebe nego npr što si ti proslavio.
Tvoj nedostatak je "očito" što ne pratiš filozofska učenja.
Da ih pratiš, primenio bi kopernikanski obrt.
Nije srpski narod centar sistema, centar je Đoković, oko njega se sve okreće, a ne oko Srba.

Narod sebe može da proslavi u formi kolektiva, što on i jeste.
To se postiže dostignućima u ekonomiji, diplomatiji, očuvanju teritorije i populacije, suverenosti, kolektivnim uspesima u kulturi i sportu uopšte.
Đoković je rodoljub, ali je pojedinac i ne može nas proslaviti ako to sami kao kolektiv nismo sposobni da uradimo.

Ali zasto tebe vredjaju cinjenice koje si sam izneo ovde? Znas ih licno, "zajebali" te za lovu navodno i sad ih ne podnosis? U cemu je problem reci to?
Pa nisu me zeznuli za lovu. Ne znam odakle ti to da sam zeznut za lovu? Prvi put si sam to pomenuo davno u fazonu "sta je, zeznuli te za lovu", i sada samo spinujes. Imao sam neprijatno iskustvo time sto sam bio zgrozen ponasanjem te familije i ljudima koji ih okruzuju, jos vise. I imam jos par kolega koji su tek nagrabusili jer su prakticno nemoguci za "ugoditi" im. Novac nije nikada bio problem, ali je problem odnos i ponasanje. Uostalom, ni to nije najstrasnije. Najstrasnije je sto mnogi misle da oni sve sto rade, rade zapravo iz neke ljubavi i iskrenosti. I ne samo oni, vec sve javne licnosti. Djokovici su sampioni podilazenja malogradjanstini samo zato sto imaju sredstava da ih impresioniraju, potkupe, zakupe, demonstriraju silu, ili demonstriraju sve ono sto zele, a zele da budu obozavani i da im se svi smeju, pa makar i lazno. Samo da se prikazu u bogovskom svetlu. Bas bih voleo da vidim tvoju reakciju da vidis jednog istaknutog clana te familije kome sa jedne strane sedi beli mag, sa druge strane pop, a preko puta riba cije se lice raspoznaje kao ljudsko od silikona, i oni vode raspravu o kulturnom desavanju ciji su gosti Djokovici (sa prikolicom doticnih osoba).

Pa nisu me zeznuli za lovu. Ne znam odakle ti to da sam zeznut za lovu? Prvi put si sam to pomenuo davno u fazonu "sta je, zeznuli te za lovu", i sada samo spinujes. Imao sam neprijatno iskustvo time sto sam bio zgrozen ponasanjem te familije i ljudima koji ih okruzuju, jos vise. I imam jos par kolega koji su tek nagrabusili jer su prakticno nemoguci za "ugoditi" im. Novac nije nikada bio problem, ali je problem odnos i ponasanje. Uostalom, ni to nije najstrasnije. Najstrasnije je sto mnogi misle da oni sve sto rade, rade zapravo iz neke ljubavi i iskrenosti. I ne samo oni, vec sve javne licnosti. Djokovici su sampioni podilazenja malogradjanstini samo zato sto imaju sredstava da ih impresioniraju, potkupe, zakupe, demonstriraju silu, ili demonstriraju sve ono sto zele, a zele da budu obozavani i da im se svi smeju, pa makar i lazno. Samo da se prikazu u bogovskom svetlu. Bas bih voleo da vidim tvoju reakciju da vidis jednog istaknutog clana te familije kome sa jedne strane sedi beli mag, sa druge strane pop, a preko puta riba cije se lice raspoznaje kao ljudsko od silikona, i oni vode raspravu o kulturnom desavanju ciji su gosti Djokovici (sa prikolicom doticnih osoba).

Ako mozes kad je to bilo u kojoj emisiji? Cisto da te ne bih smatrao za lazova. Hvala. :)

Kako mislis u emisiji?

Pa lako....ti si to spomenuo pa me interesuje gde to bilo.

Bas bih voleo da vidim tvoju reakciju da vidis jednog istaknutog clana te familije kome sa jedne strane sedi beli mag, sa druge strane pop, a preko puta riba cije se lice raspoznaje kao ljudsko od silikona, i oni vode raspravu o kulturnom desavanju ciji su gosti Djokovici (sa prikolicom doticnih osoba).

Gde je ovo bilo? Gde su gostovali?

Pa lako....ti si to spomenuo pa me interesuje gde to bilo.

Gde je ovo bilo? Gde su gostovali?
Nije emisija, vec jedan humanitatni koncert i donatorsko vece ujedno. Koliko sam kao clan organizacije bio upoznat, sami ljudi iz te njegove fondacije su inicirali da budu donatori i da "daju doprinos". Jedna plavusa je bila iz tog tima je njih organizovala i sve je trebalo da bude rutina, da nisu zakasnili 10 minuta, doveli hrpu nebitnih ljudi sa sobom, spodoba i polusveta, i ponasali se kao da su zapravo oni centar dogadjaja. Proveli ukupno 15 minuta, pricali u publici i smejali se dok je bila tisina i fokus na sceni, zauzeli mesta koja im nisu dodeljena, nakon sto ih je dvoje-troje novinara koje su oni doveli sa sobom slikali, pozdravili se i otisli. Treba da ide ukljucenje u dnevnik, dogovoreno sve, likovi iz tog tima njegovog ni pet, ni sest, traze da se licno clan familije Djokovic ukljuci i kaze par reci. Van svakog protokola. Odustali su nakon objasnjavanja. Znaci, brate, to su hijene na publicitet i nikad im nije dosta. I dan danas ne znam koliko su i da li su uopste ista i uplatili tada kako je bilo dogovoreno, ali ipak verujem da jesu, medjutim, na listama nisam mogao da nadjem, a sam direktor institucije je potvrdio da su uplatili, ali i da mu je "presela saradnja". Ono sto ti je Dodik rekao, znaj da je istina. Onaj uzdah njegov i reci "teski auuu"... E to ce ti svako ko je sa njima posao imao reci. Zanimljivo je da im se svi smeskaju dok su tu. Neverovatno. Ja sam bio jedan od retkih koji nije hteo ni sliku sa njima da ima, ali mnogi jesu. Cak i oni koji su posle uzdisali, ali takvi su ljudi. Kazem ti, upoznao sam razne ljude kao organizator i ucesnih skupova, koncerata, konferencija, kulturnih, filmsko-pozorisnih.... Raznih javnih licnosti ima. Neki ce te iznenaditi da su susta pozitivna suprotnost onome sto gledas na tv, a neki ce te odvojiti od zivota koliko su bandoglavi. Vecina je bandoglava i neuka. Djokovice svestavam u dno kace sa ogromnim parama. Dovedi bilo kog pijanog "ispred prodavnice" u nekom selu, i daj mu velike pare, eto ti Djokovic family profila. Bukvalno jedno od 5 najgorih iskustava. Gori je bio recimo sin jedne pevacice poznate po pink boji kose. To nevaspitanje i nekultura, manjak skrupula, nema dalje, da se tako moze ponasati odrasla osoba. A pozitivno, jedan politicar poznat po tapsanju predsedniku. Na Kosovu sam imao priliku da budem ukljucen u jednu manifestaciju, i bukvalno sam se frapirao da tip koji je toliko obrazovan, miran, kulturan, nacitan, prizeman, normalan, radi onakve stvari i blamaze pred kamerama. Ali to ti je zivot.

Nije emisija, vec jedan humanitatni koncert i donatorsko vece ujedno. Koliko sam kao clan organizacije bio upoznat, sami ljudi iz te njegove fondacije su inicirali da budu donatori i da "daju doprinos". Jedna plavusa je bila iz tog tima je njih organizovala i sve je trebalo da bude rutina, da nisu zakasnili 10 minuta, doveli hrpu nebitnih ljudi sa sobom, spodoba i polusveta, i ponasali se kao da su zapravo oni centar dogadjaja. Proveli ukupno 15 minuta, pricali u publici i smejali se dok je bila tisina i fokus na sceni, zauzeli mesta koja im nisu dodeljena, nakon sto ih je dvoje-troje novinara koje su oni doveli sa sobom slikali, pozdravili se i otisli. Treba da ide ukljucenje u dnevnik, dogovoreno sve, likovi iz tog tima njegovog ni pet, ni sest, traze da se licno clan familije Djokovic ukljuci i kaze par reci. Van svakog protokola. Odustali su nakon objasnjavanja. Znaci, brate, to su hijene na publicitet i nikad im nije dosta. I dan danas ne znam koliko su i da li su uopste ista i uplatili tada kako je bilo dogovoreno, ali ipak verujem da jesu, medjutim, na listama nisam mogao da nadjem, a sam direktor institucije je potvrdio da su uplatili, ali i da mu je "presela saradnja". Ono sto ti je Dodik rekao, znaj da je istina. Onaj uzdah njegov i reci "teski auuu"... E to ce ti svako ko je sa njima posao imao reci. Zanimljivo je da im se svi smeskaju dok su tu. Neverovatno. Ja sam bio jedan od retkih koji nije hteo ni sliku sa njima da ima, ali mnogi jesu. Cak i oni koji su posle uzdisali, ali takvi su ljudi. Kazem ti, upoznao sam razne ljude kao organizator i ucesnih skupova, koncerata, konferencija, kulturnih, filmsko-pozorisnih.... Raznih javnih licnosti ima. Neki ce te iznenaditi da su susta pozitivna suprotnost onome sto gledas na tv, a neki ce te odvojiti od zivota koliko su bandoglavi. Vecina je bandoglava i neuka. Djokovice svestavam u dno kace sa ogromnim parama. Dovedi bilo kog pijanog "ispred prodavnice" u nekom selu, i daj mu velike pare, eto ti Djokovic family profila. Bukvalno jedno od 5 najgorih iskustava. Gori je bio recimo sin jedne pevacice poznate po pink boji kose. To nevaspitanje i nekultura, manjak skrupula, nema dalje, da se tako moze ponasati odrasla osoba. A pozitivno, jedan politicar poznat po tapsanju predsedniku. Na Kosovu sam imao priliku da budem ukljucen u jednu manifestaciju, i bukvalno sam se frapirao da tip koji je toliko obrazovan, miran, kulturan, nacitan, prizeman, normalan, radi onakve stvari i blamaze pred kamerama. Ali to ti je zivot.
Na Kosovu sam jedino imao prilike da odbijam prodore najtvrđe rešenih boraca tzv UÇK ka Prizrenu, stvarno vaspitan i izuzetno obrazovan svet. A tek kultura, prosto komentara bez.

Na Kosovu sam jedino imao prilike da odbijam prodore najtvrđe rešenih boraca tzv UÇK ka Prizrenu, stvarno vaspitan i izuzetno obrazovan svet. A tek kultura, prosto komentara bez.
I kakve to veze ima sa onim sto sam ja napisao? I sta ti je tu smesno? Biti deo organizacije necega sa srpske strane i nagledati se takodje svega i svacega, i pozitivnog i negativnog. Ako ti je bas stalo da znas, oni koji su se tada na sceni urlali za neko srpstvo i drali se kako je Srbija u zidinama tog srpskog manastira, veoma poznatog, koji se nalazi nedaleko od Pristine, uzeli su dobre pare za to i bili smesteni kod Albanaca sve vreme, pa dovozavani autom, jer su bili previse velike "zvezde" da ih smeste u okolna (enklava) sela kod srpskih preostalih domacina koji su mi se takodje zalili u poverenju da im je 9000€ po aru mala cena koju Albanci nude da im otkupe zemlju, tu, za koju kazes da si probijao rovove.

Realno mali procenat ljudi u Svetu ne voli Novaka, a totalno neznatan i nebitan broj ljudi srpskog porekla.

Da postoji neko takmicenje u zderanju gomana 💩 i da Srbiju 🇷🇸 predstavlja Natasa Kandic, ja bi za nju navijao. :lol:

Vase komentarisanje Novaka je kao da ja javno komentarisem investicijsko umece Warren Buffeta. Za to se ide kod doce da slozi daske u tintari. :lol:
Pa sta cekas? A da, nema doktora, svi u nemackoj.

Ne treba nikog idolizovati, tacno, ali Roosevelt americki predsednik je za Samozu (Nikaragvanskog diktatora) rekao da je “kuckin sin, ali NAS kuckin sin”; a Srbi glume finocu i pljuju Djokovica jer 20 godina trpi njihovo licemerstvo i saplitanje na svakom koraku.

Ja mislim da ti nikad nisi igrao sport takmicarski ni na nivou opstine; a komentarises tenis gde 15k cobana aplaudira na duplu i zvizde/vriste pred servis na GS turniru; bez obzira protiv koga igra.

Na kraju su mu dali podrsku prosle godine jer su nasli zrtvu koju ce vise da mrze od njega u finalu (Rusa).

Cak i za noz u ledja postoji objasnjenje “it’s just business, nothing personal”.
Немам ја благе везе о чему ти причаш и с којом поентом си све ово овде налупао, а мислим да немаш ни ти. Нигде ја нисам ни споменуо, камоли коментарисао тенис.

Немам ја благе везе о чему ти причаш и с којом поентом си све ово овде налупао, а мислим да немаш ни ти. Нигде ја нисам ни споменуо, камоли коментарисао тенис.
Jesi Novaka, a coveka ne poznajes. Komentarises ga na osnovu medija koji su isto u sluzbi velikog biznisa i novca; zato ona poslednja recenica.

pa da, to je bilo vreme kad je austalija bila konstantno u lockdownima a onda dolazi najpoznatiji avaks da igra.
populisticka mera njihove vlade koju su, kao i svaku populisticku meru, posle skupo platili kod biraca jer (zamisli) postoje institucije.
Razlog se uvjek nadje

xxxxx iz spanije je konačno žalećio koljeno a Djokovic prišao na gren šlem razlike... Plus Djokovicev teren tradicionalnih...

OK veruj u te gluposti

Poslednja izmena od moderatora:
1. jer je Srbin
2. jer je antivakser

Sta ces vise :>P
Glupost i Jokić je Srbin i ljudi ga uglavnom vole.

Dokle više sa tim mitovima kako se Srbi šikaniraju zbog nacionalnosti?
Pogledaj malo Đokovićevo ponašanje i razmišljanje o raznim temam pa će ti postati jasnije zašto.
Na kraju krajeva glavni je konkurent Federeru i Nadalu (a upravo oni imaju najviše fanova).

Back