Nije emisija, vec jedan humanitatni koncert i donatorsko vece ujedno. Koliko sam kao clan organizacije bio upoznat, sami ljudi iz te njegove fondacije su inicirali da budu donatori i da "daju doprinos". Jedna plavusa je bila iz tog tima je njih organizovala i sve je trebalo da bude rutina, da nisu zakasnili 10 minuta, doveli hrpu nebitnih ljudi sa sobom, spodoba i polusveta, i ponasali se kao da su zapravo oni centar dogadjaja. Proveli ukupno 15 minuta, pricali u publici i smejali se dok je bila tisina i fokus na sceni, zauzeli mesta koja im nisu dodeljena, nakon sto ih je dvoje-troje novinara koje su oni doveli sa sobom slikali, pozdravili se i otisli. Treba da ide ukljucenje u dnevnik, dogovoreno sve, likovi iz tog tima njegovog ni pet, ni sest, traze da se licno clan familije Djokovic ukljuci i kaze par reci. Van svakog protokola. Odustali su nakon objasnjavanja. Znaci, brate, to su hijene na publicitet i nikad im nije dosta. I dan danas ne znam koliko su i da li su uopste ista i uplatili tada kako je bilo dogovoreno, ali ipak verujem da jesu, medjutim, na listama nisam mogao da nadjem, a sam direktor institucije je potvrdio da su uplatili, ali i da mu je "presela saradnja". Ono sto ti je Dodik rekao, znaj da je istina. Onaj uzdah njegov i reci "teski auuu"... E to ce ti svako ko je sa njima posao imao reci. Zanimljivo je da im se svi smeskaju dok su tu. Neverovatno. Ja sam bio jedan od retkih koji nije hteo ni sliku sa njima da ima, ali mnogi jesu. Cak i oni koji su posle uzdisali, ali takvi su ljudi. Kazem ti, upoznao sam razne ljude kao organizator i ucesnih skupova, koncerata, konferencija, kulturnih, filmsko-pozorisnih.... Raznih javnih licnosti ima. Neki ce te iznenaditi da su susta pozitivna suprotnost onome sto gledas na tv, a neki ce te odvojiti od zivota koliko su bandoglavi. Vecina je bandoglava i neuka. Djokovice svestavam u dno kace sa ogromnim parama. Dovedi bilo kog pijanog "ispred prodavnice" u nekom selu, i daj mu velike pare, eto ti Djokovic family profila. Bukvalno jedno od 5 najgorih iskustava. Gori je bio recimo sin jedne pevacice poznate po pink boji kose. To nevaspitanje i nekultura, manjak skrupula, nema dalje, da se tako moze ponasati odrasla osoba. A pozitivno, jedan politicar poznat po tapsanju predsedniku. Na Kosovu sam imao priliku da budem ukljucen u jednu manifestaciju, i bukvalno sam se frapirao da tip koji je toliko obrazovan, miran, kulturan, nacitan, prizeman, normalan, radi onakve stvari i blamaze pred kamerama. Ali to ti je zivot.