- Poruka
- 19.720
Па Ми зилоти смо је бацили и донели несрећо, против ваших богохула на Цркву светих мученика...KOju vi ziloti krivo tumačite.
Како да своје, мање разумемо од вас туђина, према којима је и донета анатема?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па Ми зилоти смо је бацили и донели несрећо, против ваших богохула на Цркву светих мученика...KOju vi ziloti krivo tumačite.
Замисли да су творци Новог Завета нису били религизни и да су ту реч мешија која се неколико пута помиње у СЗ чешће је син Давидов превели са Христ.vidim da je svaka diskusija sa tobom gubljenje vremena, ali bih želeo da ti pomognem da naučiš nešto kada govoriš o mesiji i jevrejima
termin mesija je, u principu, preuzet iz hebrejskog (masah) je "pomazati" ili "on pomazao". u semitskim jezicima 3. lice jednine perfekt je osnovni morfološki oblik koji se sastoji samo od tri radikala reči tj vokalizovano. izraelski kraljevi su pomazani još od Saula, tako da je (mašiah) pomazanik u principu bio alternativni naziv za kralja (mlk malakh). od kralja se očekuje da zaštiti svoj narod i ako je potrebno, da ga povede u bitku. ali to je teža matematika za likove poput tebe
То да си атеиста, није вређање него факат...
Глумиш увређеност, ко женица која сплетка
Брат Зилот је мислио на духовно одрасле, што ти свакако ниси.
..tako da je (mašiah) pomazanik u principu bio alternativni naziv za kralja...
За духовно одрастање треба ти смирења и љубави, а сваки вид острашћености води у погибељ.Ah, da, prica o duhovnom odrastanju Vuciceva pudlica
Зилоте, као бољег познаваоца од себе, питам те- да ли је Бог био против тога да Израиљ има државу?@Rogonos
Помазивани су пророци пророцима, такође и првосвештеници(Мојсије је помазао Арона) а не само краљеви...
То тумачење да је месија само краљ, је натегнут контекст, који укида првосвештенико и пророчко својство те свештене радње...
За духовно одрастање треба ти смирења и љубави, а сваки вид острашћености води у погибељ.
Оће то код тебе заједно, сусрамље и его(атео)манија, на религијском пдф-у...Ti mislis da mozes nekog da uvredis?
Pa, covece, mozes samo da izazoves gadjenje. Kao i svi fanatici.
A sad, popij lekić, nemoj da se nerviraš mnogo
Оће то код тебе заједно, сусрамље и его(атео)манија, на религијском пдф-у...
Много си увредљив и гадљив, цурице малена, ниси добро одглумила презир и кулирање ...
Donijela ju je RZC. Valjda RZC najbolje zna koliki je njen obim.Па Ми зилоти смо је бацили и донели несрећо, против ваших богохула на Цркву светих мученика...
Како да своје, мање разумемо од вас туђина, према којима је и донета анатема?
Сам знаш да није...Зилоте, као бољег познаваоца од себе, питам те- да ли је Бог био против тога да Израиљ има државу?
Браво, Зилоте! И ја тамо мислим! Зато и проповедам да је ционизам ђаволска работа!Сам знаш да није...
Био је против тога да имају цара, јер су државом обећане земље управљали пророци (судије)...
Зато им је први цар и био злочинац, спиритиста који иде код врачара да гата, полупсихопта за живота и самоубица на крају... Класика код покондирених на светску моду људи који се не баве изучавањем Писма и духовности као пророци и судије што раде...
Додуше, имали су и веће цареве лудаке да их воде у пропаст од Саула, мада се по првом царском недуховном лудаку видело да је богопротивно горђење и повођење за људским сјајем и царским церемонијама за рају, на силу измолило од Бога да их воде будале место пророка попут Самуила у срећну будућност...
Donijela ju je RZC. Valjda RZC najbolje zna koliki je njen obim.
Ваш промашај је што се нисте поклонили Мајци Цркви у Србији и Русији! А то су РПЦ и СПЦ!РЗЦ је тад општила са оба зилотска крила у Грчкој, са катакомбницима у Русији, Аустралији и Европи, Са Србима у УК и Америци, и са Румунима зилотима, па вид њене "локалне" границе утицаја на све Зилоте у свету..
Сви су се завукли под РЗЦ под светим Филаретом, ко пилићи под квочку... И данас 70% исто исповеда и верује ко РЗЦ тада
Класичне самоубице... Ко пред Хитлера хајпујуБраво, Зилоте! И ја тамо мислим! Зато и проповедам да је ционизам ђаволска работа!
Тачније свети Филарет...Donijela ju je RZC.
Не да се нисмо поклонили комунистима у мантијама, већ бацили 4 анатеме на њихове црквене трансформације... Три су на Совјетске комуњаре, а један на белосвецке...Ваш промашај је што се нисте поклонили Мајци Цркви у Србији и Русији! А то су РПЦ и СПЦ!
Лутате од немила до недрага и то вам је главни проблем Зилоте!
Kakve veze, ti opančaru, imaš sa svetim Filaretom Voznesenskim i RPCZ?Тачније свети Филарет...
Он је саставио анатему, а остали епископи потписали...
Питај моје зилотске руске владике, од којих је један, ког је свети Филарет лично Рукоположио - још жив у Русији...Kakve veze, ti opančaru, imaš sa svetim Filaretom Voznesenskim i RPCZ?
Nije istina da ima još živ ijedan zilotski vladika kojeg je rukopoložio sv. mitropolit Filaret. Lažeš, seljačino!Питај моје зилотске руске владике, од којих је један, ког је свети Филарет лично Рукоположио - још жив у Русији...
Може све да ти прича о њему, шта нам је Филарет заповедио да чувамо до смрти...
Штета што се Филаретов келијник, упокојио пре пар година, са њиме би ти баш пријао тако надмен разговор, вероватно никад више реч не би реко и безобразно запиткиво ко фарисеји Христа...
Bila je u opštenju i sa SPC. Anatema, po tumačenju same RZC, nipošto ne znači ekskomunikaciji svih ostalih iz pravoslavlja.РЗЦ је тад општила са оба зилотска крила у Грчкој, са катакомбницима у Русији, Аустралији и Европи, Са Србима у УК и Америци, и са Румунима зилотима, па вид њене "локалне" границе утицаја на све Зилоте у свету..
Сви су се завукли под РЗЦ под светим Филаретом, ко пилићи под квочку... И данас 70% исто исповеда и верује ко РЗЦ тада
Владика Венијамин... Има 90+ годинаNije istina da ima još živ ijedan zilotski vladika kojeg je rukopoložio sv. mitropolit Filaret. Lažeš, seljačino!
Није... У Америци нисте смели да улазите у олтар од кад је Филарет митрополит... Само сте по Европи прљали олтар својим јеретицима са Митром, у Женеви и Берлину...Bila je u opštenju i sa SPC.
Речено ти је већ да је ОНИМА КОЈИ ПРОПОВЕДАЈУ ЈЕРЕС - АНАТЕМА...Anatema, po tumačenju same RZC, nipošto ne znači ekskomunikaciji svih ostalih iz pravoslavlja.