Zasto li je nemoguce zaustaviti najzdu islama

• Začetnik teme Začetnik teme Cmoki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Cmoki

Početnik
Poruka
38
Zasto li je nemoguce zaustaviti sirenje islama

Mislim da se ovim pitanjem trebaju pozabaviti sadasnje mudre vodje ovoga sveta. samo u Francuskoj, pazite to je jedna id najjacih evropskih zemalja, ima ih sve vise i vise, i svi podaci govore da se mnogo sire. Nesto zbog velikog nataliteta, a dosta i zbog agresivnosti sire se po svetu. Npr. i na ovom forumu, jedan ili dva zelembaca, razbucase saku mudrih hriscana. Bolest je bolest, ali ako se njeno sirenje nemoze spreciti mozda je bolje malo je i primiti ne bi li se nekako razvio imunitet.

Keeper:
pa ochito je da i islanm ima svojih vrednosti kao religija, mada tu igraju ulogu i neke druge stvari ..... koje nisu bash na mestu, al o njima bi trebali da se pozabave neki mocniji ljudi i da nadju kompromisno resenje.

Bato problem je sto ameri mogu da ih razbucaju ali dok im oni papuju o demokratiji, muslimana je sve vise i vise. Mogu se kladiti da kad Abulamaramaman bude citao ovo, samo ce da se slatko smeska jer zna da vreme radi za njih. Treba samo da se strpe i kroz koju generaciju proglase pobedu.
pa koliko samo crnaca u maerici prelazi u islam. Danas crnje, sutra ce to uraditi i drugi. Oni to znaju i samo se smeskaju dok se mi raspravljamo cije je hriscanstvo pravo.

Trazeci ljubav:
Keeper:
pa ochito je da i islanm ima svojih vrednosti kao religija, mada tu igraju ulogu i neke druge stvari ..... koje nisu bash na mestu, al o njima bi trebali da se pozabave neki mocniji ljudi i da nadju kompromisno resenje.

Jedino što priznajem kao vrijednost to je njihova posvećenost vjeri i jedinstvo koje vlada među njima!!!! 8)

sta ce to biti pa i ti makar neshto priznajes kao vrijednost kod muslimana...

Cmoki:
Keeper:

Bato problem je sto ameri mogu da ih razbucaju ali dok im oni papuju o demokratiji, muslimana je sve vise i vise. Mogu se kladiti da kad Abulamaramaman bude citao ovo, samo ce da se slatko smeska jer zna da vreme radi za njih. Treba samo da se strpe i kroz koju generaciju proglase pobedu.
pa koliko samo crnaca u maerici prelazi u islam. Danas crnje, sutra ce to uraditi i drugi. Oni to znaju i samo se smeskaju dok se mi raspravljamo cije je hriscanstvo pravo.

mislim da na to ne treba gledati kao na neku "pobedu" religija. amerikanci su ponajvise krivi zbog agresije islama. oni bi trebali da budu pametni i nadju kompromisno resenje, posto su oni i zakuvali chorbu. ali ako se oni silni ekstremisti umnoze (a hoce ako se prema njima bude ophodilo kao prema stoci) onda ............. bice ruzno.

Trazeci ljubav:
maja_:
Trazeci ljubav:
Keeper:

Jedino što priznajem kao vrijednost to je njihova posvećenost vjeri i jedinstvo koje vlada među njima!!!! 8)

sta ce to biti pa i ti makar neshto priznajes kao vrijednost kod muslimana...

Uvijek priznam istinu,to mi je mana!!!! 8) :D

ne mora to biti mana :) samo nemoras biti "okrutno" iskren i bice ok
ej,jedan savjet.nemoj se toliko paliti na abdurrahmanove izjave,o islamu,daj ohladi maloooo :)
i,kao sto sam vec jednom rekla,posveti se svojoj vjeri umjesto da,tako da kazem,"mrzis" druge... pozdrav svima

Keeper:
Cmoki:
Keeper:

mislim da na to ne treba gledati kao na neku "pobedu" religija. amerikanci su ponajvise krivi zbog agresije islama. oni bi trebali da budu pametni i nadju kompromisno resenje, posto su oni i zakuvali chorbu. ali ako se oni silni ekstremisti umnoze (a hoce ako se prema njima bude ophodilo kao prema stoci) onda ............. bice ruzno.

Bato bombasi samoubice nisu postojali do jedno 95 u islamu. To se sada svud zivo siri, danas rusija i irak sutra ceo svet. Ameri to neznju kako da zaustave u iraku, izrael koji ima jednu od najbolje obucenih armija na svetu nemoze im nista isto tako. Za Aljonine Ruse nikada nije ni bilo ni teorijske sanse. A koliko samo dobrovoljno predju u islam po svetu. Kapitulacija bato za koju generaciju. Nazalost ali cinjenicno.

Cmoki:

Mislim da se ovim pitanjem trebaju pozabaviti sadasnje mudre vodje ovoga sveta. samo u Francuskoj, pazite to je jedna id najjacih evropskih zemalja, ima ih sve vise i vise, i svi podaci govore da se mnogo sire. Nesto zbog velikog nataliteta, a dosta i zbog agresivnosti sire se po svetu. Npr. i na ovom forumu, jedan ili dva zelembaca, razbucase saku mudrih hriscana. Bolest je bolest, ali ako se njeno sirenje nemoze spreciti mozda je bolje malo je i primiti ne bi li se nekako razvio imunitet.

Zasto se islam siri???
Pa recimo zbog nataliteta,zbog toga sto se mi stalno svadjamo,zbog toga sto je droga kod nas " normalna " stvar,zbog toga sto je u Nemackoj covek zbog KANIBALIZMA dobio SAMO 8 godina robije :shock: ...itd.
Pravo je cudo da uopste i postojimo kako se glupavo ponasamo.

Cmoki:

"moj misko je genije za voznju"

...:
Cmoki:

"moj misko je genije za voznju"

Sprdaj se ti, sprdanko. Ja pricam o ozbiljnom problemu koji ce tek da zagolica tvoje unuke i praunuke kad se islam svud zivo prosiri.

terorosti samoubice su vrhunac bezboznistva, zaprovo plodovi laznog proroka koje trebamo da prepoznamo.
Hristos za sebe kaze da je zivot, na jednoj strani, a na drugoj muslimani mahom zatucanima praznoglavcima prodaju svoje pljuvanje po bibliji, racunajuci da im je natalitet veci od mortaliteta.

i japanci su imali kamikaze, ali onda je testirana a bomba, - to je prosto racionalno sagledavanje, a ne moj stav niti opravdavanje tog zlocina (koji je prosto promenio frekvencu stavljajuci tacku, tj. transformisuci se)

Abdurrahman:
Japanci nisu imali atomsku bombu za uzvrat, ali ne zaboravi komsija da muslimani imaju istu atomsku :)

heh, nisam mislio zapocinjati na ovoj temi, samo sam se malo posalio ali i u sali istinu rekao :)
koji to muslimani? ja sam mislio da su drzave posednici oruzja, a ne pripadnici religija.
uostalom, ako bas hoces da analiziras odnos snaga u svetu, mozes, ali nije ni malo smesno to sta ce vam amer napraviti. pogledaj samo indiju i pakistan. a da ti ne govorim poziciju arapskih seika - nisu valjda proiramski umesto prous$-ski orijentisani? a iran koliko sutra moze da izrodi nekog oasmu i bud sravljen sa zemljom. ukljuci mozak malo.

Cmoki:
Abdurrahman:
Japanci nisu imali atomsku bombu za uzvrat, ali ne zaboravi komsija da muslimani imaju istu atomsku :)

heh, nisam mislio zapocinjati na ovoj temi, samo sam se malo posalio ali i u sali istinu rekao :)

Abdurahamane odgovori nam sazeto u cemu je tajna islama.

U ime Boga, Milostivog, Samilosnog

Komsija, u islamu nema tajni, jasno sve sto trazis od uceni ljudi i islamski ucenjaka i pomocu knjiga, doci ces do odgovora, nema znaci tajni u vjeri...

Da nebude kao sa jednim ili vise popova, kad su ih neki krscani pitali, da objasne trojstvo, da pojasne da nebude vise toliko zamrseno, rekli su da je to "sveta tajna' medjutim u nas nema tajne nikakve u vjeri.

Pravi put se razlikuje od zablude kao dan od noci

Islam se tako siri iz par razloga:

PRVO: SOTONA IH NE NAPADA KAO PRAVOSLAVNE JER JE NA NJIHOVOJ STRANI.
SAMO JEDAN DOKAZ U MILION: KAD TREBA DA SE BOMBARDUJE NEKI TERORISTA U NEKOJ DZAMAHIRIJI KAD JE NEKI MUSLIMANSKI PRAZNIK SVE SE OBUSTAVLJA,
A GLEDAJTE CAK I PAPU KOJI SE BUNI PROTIV BOMBARDOVANJA IRAKA,
A KAD SE ROKAJU SRBI PRAVOSLAVCI-UDRI PO NJIMA CAK I NA VASKRS,
A OPET POGLEDAJTE PAPU KOJI JE JEDAN OD GLAVNIH RASTURACA STARE JUGOSLAVIJE I POBORNIK BOMBARDOVANJA NASE BRACE U REPUBLICI SRPSKOJ KADA JE NATO PRVI PUT U ISTORIJI VOJNO ANGAZOVAN!!!

DRUGO: IMAJU ORUZJE ZA KOJE NE POSTOJI PROTIV ORUZJE, A TO JE NATALITET.
BIO SAM U FRANKFURTU PROSLE GOD. I MOGU RECI DA SU NEMCI OKUPIRANI!!
VIDEO SAM BEZBROJ TRUDNICA MUSLIMANKI U KARAKT. NJIHOVOJ ODECI I PORED TOGA STO JE TRUDNA GURA JEDNA KOLICA ISPRED SEBE A JOS JEDNO DETE DRZI ZA RUKU.

A MI KILAVI SRBI PRVO DA ZAVRSAMO KAO NEKE VISOKE SKOLE PA DA SE SITUIRAMO, PA DA SE ZAPOSLIMO PA OVO PA ONO PA SE ZENIMO I RADJAMO U TRIES PET-SES GODINA I TO JEDNO.
A PRE TOGA SVAKA DRUGA SRPKINJA IZVRSI BAR JEDAN ABORTUS. SLUSAO SAM ISPOVEST JEDNOG POKAJANOG DOKTORA KOJI KAZE DA JE U SVOJOJ KARIJERI IZVRSIO 50000 ABORTUSA!!

KAZE: JA SAM UBIO JEDNO CELO SMEDEREVO!!

]SRBI RADJAJTE SE!!!

Back