Zašto leti vojni avion u brišućem letu iznad Beograda?

Stvarno bre, javljaju mi ovi moji iz prestonice da ih prestravio!
Treba se identifikovati pilot ili SVE pilote koje poznajete javno i demonstrativno na ulici psovati i šikanirati!
Poznaju valjda neki pilote, komšije, poznanici (da ne kažem prijatelji i rođaci) i treba ih javno šikanirati!

U smislu:

Alo bre drugorazredni avijatičaru što odojčadi i bebama prekidaš miran san!?

Gde si debilčino! Jel si srećan kad ubijaš penzionere i srčane bolesnike!?

Preleti iznad tzv države Kosovo! Majmune!
----------------------------------------------------------

Ja kad bih poznavao nekog pilota RV da mi je komšija na pr. ja bih mu dobacivao kad god ga vidim.

Stvarno bre, javljaju mi ovi moji iz prestonice da ih prestravio!
Treba se identifikovati pilot ili SVE pilote koje poznajete javno i demonstrativno na ulici psovati i šikanirati!
Poznaju valjda neki pilote, komšije, poznanici (da ne kažem prijatelji i rođaci) i treba ih javno šikanirati!
За 10 година кад стигну Рафали,исти ти Пилоти ће бити увелико у Пензији.
А Мигови изгледа сутра иду у Украјину да се боре против БРАТСКОГ Сухоја :cry::cry:
А Рафалима ће пилотира неки Непалац,Пакистанац(као што сад пилотирају ГСБом) ,јер ће до тада да нестанемо.

За 10 година кад стигну Рафали,исти ти Пилоти ће бити увелико у Пензији.
А Мигови изгледа сутра иду у Украјину да се боре против БРАТСКОГ Сухоја :cry::cry:
А Рафалима ће пилотира неки Непалац,Пакистанац(као што сад пилотирају ГСБом) ,јер ће до тада да нестанемо.
Znaš kako , to što ti kažeš zaista će se i desiti ako MI međusobno ne damo nekoma "našim" do znanja da NE može tako!
Svako od nas treba da zaustavi nekog pukovnika, pilota, DB-ejca ... i da ga pita ... ALO BRATE!!! Šta radite bre vi?!
Za šta primate lepe plate , benificirani radni saž ... ????!!!!

Da ne govorim o poslanicima , medijskim propagatorima (tzv novinarima) .... to bre svi koji ih na ulici stretnu treba da psuju i dobacuju ... a zašto i da ne prete?!
Oni nama prete NON - STOP!

Узгред ,зато је ЦИА-Шеф,Mr. Burnes био у Посети код Муслијуа пре 7 дана, да му наложи да наши Мигови(6 Комада имамо,мислим) ,морају буду испоручени Украјини.
А Муслију у ванредном Обраћању са Пинка одговара Нацији.
-Наши Рафали су НОВИ РАФАЛИ(тек изашли са фабричке Траке), хрватски Рафали су половни-.

:D

Autorska tema!
Danas oko 13h proleteo nesoj u eroplanu i probio sve parametre buke.

Smatram da svi "prestoničari" tzv Beogradžani i Stvarni Beograđani (kojih je doduše vrlo malo u prestonici) treba da podignu glas i isprozovu ovog majmuna u eroplanu!!!!

Da li ovi majmuni koji primaju ogromne plate i benificirani radni staž do "daske" imaju pravo da uznemiravaju i UGROŽAVAJU građane prestonice!!!!????

Unapred hvala svim konstruktivnim učesnicima na ovoj preko neophodnoj temi o pilotima junacima i pilotima ĆURANIMA!

Bilo je pilota junaka u našoj slavnoj Srbskoj prošlosti ali ovi sada su BRUKA i SRAMOTA NACIJE!!!!

Back