neki su dobacili i u srednji banat. ili je to komsija opet terao starog zmaja po dvoristuA gde je taj beograd? Iznad mog nije leteo ni jedan lovac, samo preleću putnički...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neki su dobacili i u srednji banat. ili je to komsija opet terao starog zmaja po dvoristuA gde je taj beograd? Iznad mog nije leteo ni jedan lovac, samo preleću putnički...
Ma jeste, Al nikad nisu veDžbali celog dana i kad je pao mrak....pojurila mačka miša čak-čak-čak....Ma vezbaju za promociju novih oficira vojske.
To vam je sad u nedelju ispred skupstine , esalon oficira , devojke , sestre , cmakanje , uz prelet a iona iznad , mozda budu 2 tenkica I transportera.....
Neće valjda ludak svski put pred obraćanje na televiziji da podiže avione iznad beograda?!?? Pa počeće narod da puca po njima!
Dokle više ove sns dijareje?!??
За 10 година кад стигну Рафали,исти ти Пилоти ће бити увелико у Пензији.Stvarno bre, javljaju mi ovi moji iz prestonice da ih prestravio!
Treba se identifikovati pilot ili SVE pilote koje poznajete javno i demonstrativno na ulici psovati i šikanirati!
Poznaju valjda neki pilote, komšije, poznanici (da ne kažem prijatelji i rođaci) i treba ih javno šikanirati!
Cak i ti znas ponekad da budes duhovit.Bolje ***** te onaj ko ti dade volan u ruke
Znaš kako , to što ti kažeš zaista će se i desiti ako MI međusobno ne damo nekoma "našim" do znanja da NE može tako!За 10 година кад стигну Рафали,исти ти Пилоти ће бити увелико у Пензији.
А Мигови изгледа сутра иду у Украјину да се боре против БРАТСКОГ Сухоја
А Рафалима ће пилотира неки Непалац,Пакистанац(као што сад пилотирају ГСБом) ,јер ће до тада да нестанемо.
mozda se pilot boji visine pa leti nisko
Opet ti se priviđa Vagner?Unose neku psihicku tenziju, jos samo fali da puste Vagnera.
Uvežbava rasterivanje demonstranata.Pa sta moze da radi,nervira posten svet...
Koje teorije…По мени......јадник оће да покаже народу шта би било кад би нас опет бомбардовали ако не пристанемо да се копа литијум. Знам га као злу пару.