Zasto lazu na medijima da je ubica sa 13 godina bio zlostavljan

Nekada je bolje ćutiti pa da svi misle da si možda pametan, nego progovoriti i svima pokazati da si glup ko ****c

Abraham Lincoln

I naravno objašnjenje za neupućene .. ideja iza ove izreke je da ne govoreći mnogo možemo da se prikažemo kao mudri i razboriti, čak iako nemamo puno znanja o datoj temi.

PS. Ne mislim ni na koga lično, samo kažem..

Где ти видиш курир овде? Привиђа ти се?
Uh jeste izvinjavam se😵‍💫 do mene je , još sam na poslu petak je pa sam malo umoran sve mi se smešalo.. nije kurir u pitanju ali bilo koje novine da objave ovakvu vest Ja lično ne bih poverovao.. ali znaš kako kažu, hiljadu ljudi, hiljadu ćudi Hvala na skretanju pažnje.👍

мали је рођени психопата, зашто је постао такав или се тако родио, питај његове родитеље….
https://www.rtvbn.com/cirilica/4043137/sokantna-izjava-zao-mi-je-sto-ih-nisam-sve-sa-spiska-ubio

pre je mazohista jer su ga odmah uhvatili i do kraja života baš nema mnogo šta da radi. ako je priča tačna a ne znam što bi se neko prijavio u psiho zatvor ludaru tek tako. psihopata možeš da budeš na razne društveno prihvatljive načine

Uh jeste izvinjavam se😵‍💫 do mene je , još sam na poslu petak je pa sam malo umoran sve mi se smešalo.. nije kurir u pitanju ali bilo koje novine da objave ovakvu vest Ja lično ne bih poverovao.. ali znaš kako kažu, hiljadu ljudi, hiljadu ćudi Hvala na skretanju pažnje.👍
Треба да поверујеш. Психопате постоје и стварни су.

A lažu, jer krivca mogu naći u prosveti, ionako smo na listi na odstrel. Kada sam pisala da ovoj zemlji ne trebaju obrazovani i da se radi na tome da se prosveta totalno ponizi , napadali su me da sam subjektivna. Da smo mi jedini krivci zbog svih nasilja koja su se desila, roditelje nismo smeli ni u ludilu da pomenemo, jer onda je kretao stampedo komentara revoltiranih roditelja koji su nas nazivali nesposobnima, nestručnima, neradnicima. A samo smo ukazivali na činjenicu da deca sve više donose nasilje iz porodica, da nemamo zakonskih sredstava da reagujemo, da se zataškava u slučaju kad direktor proceni da mu ne ide u prilog, ali džabe..

Ponoviću post koji sam već negde napisala : škola, u kojoj nastavnici ne smeju da pisnu od 'značajnih' roditelja, zataškava zlostavljanje učenika , čiji su roditelji , takođe, značajni? Ima li vama to logike ?
Naravno da nema logike, ili ima ..ne znam ni sam šta da napišem, samo sam duboko uveren da uvek treba biti spreman prihvatiti da smo; ili pogrešno čuli nešto ili nas je neko namerno pokušao slagati ili jednostavno ne znamo nešto.. u današnjem svetu gde istina ne postoji nego samo novac meni je teško poverovati u neke stvari što mi nema logike.. ili ima..🙄

A lažu, jer krivca mogu naći u prosveti, ionako smo na listi na odstrel. Kada sam pisala da ovoj zemlji ne trebaju obrazovani i da se radi na tome da se prosveta totalno ponizi , napadali su me da sam subjektivna. Da smo mi jedini krivci zbog svih nasilja koja su se desila, roditelje nismo smeli ni u ludilu da pomenemo, jer onda je kretao stampedo komentara revoltiranih roditelja koji su nas nazivali nesposobnima, nestručnima, neradnicima. A samo smo ukazivali na činjenicu da deca sve više donose nasilje iz porodica, da nemamo zakonskih sredstava da reagujemo, da se zataškava u slučaju kad direktor proceni da mu ne ide u prilog, ali džabe..
Што је најгоре, кад дете направи неко зло, родитељи штите дете, а не уче га да је то погрешно.
Прича ми жена о једном малом који се сваки дан враћа из школе уплакан или чак бежи, колко га малтретирају, сва срећа није ћеркина школа.
Но тај мали сигурно неће да убије неког због тога...

Треба да поверујеш. Психопате постоје и стварни су.
Znam da postoje psihopate ali isto znam da se sinapse u mozgu počinju formirati tokom fetalnog razvoja i nastavljaju se razvijaju tokom celog života. Međutim, najintenzivniji period razvoja sinapsi u mozgu dešava se u ranom detinjstvu, posebno u prvih pet godina života.
Tokom ovog perioda, mozak prolazi kroz proces zvan neuroplastičnost, što znači da se može prilagođavati novim informacijama i iskustvima. Kada dete uči nove stvari i stiče nova iskustva, formiraju se nove sinapse, a postojeće se pojačavaju. Ovaj proces se nastavlja tokom celog detinjstva i adolescencije, ali se intenzitet postepeno smanjuje kako mozak postaje zreliji.
Zašto ti to kažem ..,zato što kada će dete postati čovek sa zrelim razmišljanjem zavisi od mnogih faktora, uključujući genetiku, okolinu, iskustva i obrazovanje. Obično se smatra da se mozak u potpunosti razvija u kasnim adolescencijama i ranim dvadesetim godinama života.
Međutim, neki delovi mozga, poput frontalnog režnja koji je odgovoran za planiranje, donošenje odluka i samokontrolu, nastavljaju da se razvijaju tokom kasnog adolescentnog perioda i u ranim dvadesetim godinama..

Znam da postoje psihopate ali isto znam da se sinapse u mozgu počinju formirati tokom fetalnog razvoja i nastavljaju se razvijaju tokom celog života. Međutim, najintenzivniji period razvoja sinapsi u mozgu dešava se u ranom detinjstvu, posebno u prvih pet godina života.
Слушај батали материјализам, ни научници више у то не верују...

Back