zašto lažete?

Ja sam jos jedna od zena koju muz vara.
Vidim, nisam slepa, porukica na Skypu, on zasufruje komp, zuji mu telefon u dzepu a on cim zazuji, progovori (valjda misli da necu cuti). Uvek cist, doteran (a nije bio), i stalno negde "mora" da ide. Kad mu kazem - ja vidim, on tvrdi da nije, da sam njegov andjeo, da me puno voli... A tragovi od trave na pantalonama, vreca za spavanje i karton u gepeku, mirise na zenski parfem, prosto - klasika.
Volela bi da mi neko od vas muskaraca koji su to uradili objasni - zasto? Ako hoces da budes sa drugom - idi. Ja te nedrzim u zatvoru. Ali zasto lazi?
:dontunderstand::dontunderstand:

Pa nije valjda lud da te ostavi, pa ko će da mu pere veš,čisti, kuva... ta što je prcha na livadi?:rotf: Nemoj da si smešna:zcepanje:....A što ti njega ne ostaviš ako si već sigurna da te vara:confused:...mislim nisi ni ti u zatvoru;)....a da lepo i ti njega počneš da varaš pa ste kvit:ljubomoran:....ja mislim da bi tako oboje zadržali i pare i jare...:manikir:

a da li si razmislila sta ga je navelo da to radi. uvek postoji neki razlog,povod (moze da bude licnost,karakter u pitanju), ali to je trebalo primetiti mnogo ranije,pre braka..
Ne,ne podrzavam takve stvari kad je brak u pitanju.

Izvini molim te, a kako je to mogla da vidi pre braka:eek:...... kada bi svi mogli da predvidimo gde ćemo pasti, mi bi seli, zar ne?:think:....pričaš svašta:roll:

Tipicno musko razmisljanje..pa sta iako sam prevario..to je samo sex.. ako joj je stalo neka oprosti..prilagodi se..bar sam bio iskren pa sam joj rekao..da je suprotno..zena bi istog trenutka dobila kartu u jednom smeru..muskarci ne oprastaju ..njihova sujeta je mnogo ..mnogo veca od zenske.. Nisam zagovornica razvoda brakova..ni slucajno..ali mislim da nakon sto se sve pokusa da se brak odrzi i ljubav vrati izmedju dvoje a ne uspe najbolje da se razidje..kao jedino pravo resenje..
Koriscenje dece kao alibi..vec postaje dosadno..u braku se ostaje iskljucivo i jedino zbog sebe..jer tu je lepo..ili nije lepo ali je sigurno ili se nema hrabrosti da se ode u neki drugi zivot ma sta on nosio sa sobom...deca su samo prolaznost u zivotu dvoje..jednom dodje trenutak kada odrastu i kada se odvoje od roditelja i odu svojim putem..a njih dvoje ostanu dvoje stranaca..koji su zbog te iste dece prozivela svoje prazne,nezadovoljne i neispunjene zivote..ovo naravno ako brak i odnos dvoje ne stima..deca se koriste kao alibi za neuspehe i neostvarenosti...ili se razilaze...kada ih vec sustignu godine..neka bolest..psihicki iscrpljeni od vecitog scenarija progonitelja i zrtve...izmoreni prepolovljeni..nezadovoljni i emotivno neostvareni..prazni..zeljni ljubavi i razumevanja..ostareli sa osecajem krivice i neuspeha..to je uglavnom kraj svih lose prozivljenih brakova..
Postoje stvari o kojima covek ne odlucuje a to su pitanja zivota,smrti i srca..sve drugo..ceo nas zivot je stvar nasih odluka..

i da..prevara..zavisi ..da li ja varam ili sam prevarena...

l Nisi li previše povređena i besna da baš povučeš prave poteze? Napadanjem i osuđivanjem samo izazivaš kontra efekat.Spusti loptu pa polako.Analiziraj prvo sebe ali iskreno.Pokušaj da razgovor dovedeš u mirnije vode.Siguran sam da će ti reći iskreno.Ovako ćeš samo ubrzati ono što i ne mora da se desi.

odlican post i savet . :)

ocigledno nije spreman da presece i razori brak, mozda to i ne zeli...
najbolje je da pokusas trezveno koliko je to moguce da razmislis sta ti zelis...i da li bi presla preko toga...ili ne...
a svi bi u istoj situaciji lagali, narocito ako je to zajebancija ili trenutni hir, bez namere da se razbuca brak...

Poslednja izmena:
Ja sam jos jedna od zena koju muz vara.
Vidim, nisam slepa, porukica na Skypu, on zasufruje komp, zuji mu telefon u dzepu a on cim zazuji, progovori (valjda misli da necu cuti). Uvek cist, doteran (a nije bio), i stalno negde "mora" da ide. Kad mu kazem - ja vidim, on tvrdi da nije, da sam njegov andjeo, da me puno voli... A tragovi od trave na pantalonama, vreca za spavanje i karton u gepeku, mirise na zenski parfem, prosto - klasika.
Volela bi da mi neko od vas muskaraca koji su to uradili objasni - zasto? Ako hoces da budes sa drugom - idi. Ja te nedrzim u zatvoru. Ali zasto lazi?
:dontunderstand::dontunderstand:

Barem je sada 'cistiji' :hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
Možda te voli a ovo mu je prolazna avantura.Možda te voli a voli i nju i treba mu vreme da se sredi.Možda ne voli ni tebe ni nju.hiljadu možda a mi možemo samo da nagađamo.Ako si ti tako sigurna u sve, kome još trebaju razlozi.Lepo po kratkom postupku, pa kom opanci a kom obojci.a jesi li 100% sigurna? Da li ćeš se jednom kajati? Nisi li previše povređena i besna da baš povučeš prave poteze? Napadanjem i osuđivanjem samo izazivaš kontra efekat.Spusti loptu pa polako.Analiziraj prvo sebe ali iskreno.Pokušaj da razgovor dovedeš u mirnije vode.Siguran sam da će ti reći iskreno.Ovako ćeš samo ubrzati ono što i ne mora da se desi.

Nisam sigurna. Nisam ga videla. A jedino tako mogu da budem 100 % sigurna. Ali kad mu ispadne porukica iz dzepa " ne mogu da te nevolim", vrati se kuci sa napisanim pocetnim slovom njenog imena na ruci...
Ja spustam loptu. Ne trebaju mi svadje i rasprave. Volim ga. I iskreno zelim da bude srecan. I mogla bih i da oprostim posle iskrenog razgovora. Ali ja ga znam. ON sebi nece oprostiti. A nece to prebacivati sebi, nego meni.

Zato sto ima pored sebe zenu koja mu to tolerise

A sta bi po tebi trebala da radi? Da pravi scena, proverava ga, cita mu poruke, prati ga ... Sorry nije to moj nivo. Kida mi se srce ali znam da se od ljubavi ne umire. A, hvala Bogu, dovoljno sam svesna da sam zahvalna i srecna sto sam ziva i zdrava, sto imam divnu zdravu decu. Da, tolerisem. Zato sto zajednicki zivot podrazumeva toleranciju. Samo je pitanje mere.

A sta bi po tebi trebala da radi? Da pravi scena, proverava ga, cita mu poruke, prati ga ... Sorry nije to moj nivo. Kida mi se srce ali znam da se od ljubavi ne umire. A, hvala Bogu, dovoljno sam svesna da sam zahvalna i srecna sto sam ziva i zdrava, sto imam divnu zdravu decu. Da, tolerisem. Zato sto zajednicki zivot podrazumeva toleranciju. Samo je pitanje mere.

Šta god odlučila, želim ti snagu da istraješ u svojoj odluci. Nije lako i nema dobrog savjeta, svako mora sam odlučiti kako će se postaviti. Ja mislim da su djeca važnija od svakog muškarca. I nikad ne bih mogla voljeti ni jednog muškarca kao što volim svoju djecu...Pa, šta je povrijeđena sujeta u poređenju sa normalnim djetinjstvom?
Mislim da je jasno šta preteže...
Opet, kažem, svaki je slučaj za sebe.
Nego, nađi ti macana da te opslužuje a to govance kraj tebe ostavi da bude govance i dalje...:bye:

Nisam sigurna. Nisam ga videla. A jedino tako mogu da budem 100 % sigurna. Ali kad mu ispadne porukica iz dzepa " ne mogu da te nevolim", vrati se kuci sa napisanim pocetnim slovom njenog imena na ruci...
Ja spustam loptu. Ne trebaju mi svadje i rasprave. Volim ga. I iskreno zelim da bude srecan. I mogla bih i da oprostim posle iskrenog razgovora. Ali ja ga znam. ON sebi nece oprostiti. A nece to prebacivati sebi, nego meni.

cudno je to sto negira,a pritom je toliko providan!kad bi bio malo pazljiviji.ovako samo pokazuje koliko je sebican,koliko mu je zapravo stalo do tebe i do tvojih osjecanja,a pravo da ti kazem on te uopste ne postuje!

Poslednja izmena:
pitala ga je, ali je on demantovao da je vara. koliko sam razumeo i travu i gepek, jedino te porukice, čiju je sadržinu videla...nagađam, ne znam...to je oktrila...
jedino što ja tom čoveku mogu malo da poverujem je, da ako je rekao da voli svoju ženu, da je negde to i istina....tako da, postoji varijanta insistiranja na razgovoru, ali ne ispitivanja - ko je ta žena itd. , nego o njihovim stvarima. što kaže kuca i decu po strani, trebalo bi samo njihov odnos da posmatraju jer se tu krije i to zašto..
ako ne može nikako da mu oprosti, ova žena bi možda trebalo da ode. ali ona kaže
ON sebi nece oprostiti. A nece to prebacivati sebi, nego meni.
ovo ne razumem šta znači.....

Znači da bi ona možda i prešla preko toga što je uradio, ali misli da on ne bi. Tj. možda bi, ali bi se pre ili kasnije svaka rasprava njihova završavala njegovim mislima o tome kako je možda napravio pogrešan izbor.

A ja mislim da ona sa tim da on sebi nece oprostiti .cvrc..sebe samu zavarava..ne znam..ona mi ne deluje kao neko ko se previse potresao zbog sumnje da je muz vara..i meni deluje da se u sebi negde sa tim pomirila i da mu ne prebacuje ne bi li se kojim slucajem bozemeoprosti traumirao...

Ne umem da kazem da li mogu da oprostim.Mislim da to niko nezna unapred. To moze da pokaze svakom od nas samo vreme. Ja neznam da li hocu da mu oprostim. Da li neko ko me laze (citaj- nepostuje) zasluzuje da mu se oprasta bilo sta?
Ne resavam sta dalje. Hocu prvo da znam - zasto laze. Mene, svog prijatelja, osobu koja ga poznaje i razume bolje od svakog na ovom svetu (ne preterujem uopste), koja zna i ko je, i sta je, i kako misli, i zasto me vara, i sta oseca...
Sve znam, samo neznam zasto laze.Da li u tome vidi svoju nadmoc?:think:

:hahaha:jesi mozda cula za razvod braka..da mozda postoji neko normalniji:idea:

Ne umem da kazem da li mogu da oprostim.Mislim da to niko nezna unapred. To moze da pokaze svakom od nas samo vreme. Ja neznam da li hocu da mu oprostim. Da li neko ko me laze (citaj- nepostuje) zasluzuje da mu se oprasta bilo sta?
Ne resavam sta dalje. Hocu prvo da znam - zasto laze. Mene, svog prijatelja, osobu koja ga poznaje i razume bolje od svakog na ovom svetu (ne preterujem uopste), koja zna i ko je, i sta je, i kako misli, i zasto me vara, i sta oseca...
Sve znam, samo neznam zasto laze.Da li u tome vidi svoju nadmoc?:think:

a da pitas njega zasto laze??

Pa šta i da ga vidiš:eek: to će kao da ti promeni mišljenje?:confused:Tako je sve očigledno:dash:....ja pravo da ti kažem nisam toliko tolerantna:metla:.... Da toliko neće sebi oprostiti da će da te pravi magarcem ceo život i to sve u ime ljubavi:heart:...ali samo sa tvoje strane:(

Nego šta! Kontrola ‚‚bato‚‚!;)...znači praćenje,proveravanje poruka,praćenje mail-ova,stalno zvanje sa pitanjem ‚‚gde si?‚‚;)....pa zatim pravljenje scena bez razloga,stalno zahtevanje da više radi i traženje liste primanja da vidiš koliko troši sa strane...to se zove tolerancija;)...to je nivo kojim treba da težiš;)...a ne tu cile- mile;) zato te i vara....

P.S.Izvini ali nisam mogla da se otrgnem utisku iz tvog posta pa sam ovo napisala....šala je i ne shvataj ovo ni malo ozbiljno.:brus:

Back