Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
Ona nije nista toliko veliko ucinila za nas.
Шта је то велико учинио Воја Брајовић? :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona nije nista toliko veliko ucinila za nas.
jel?
pa ako su dss isti kao radikali to znaci da ste vi iz DS-a u stvari u koaliciji sa radikalima i sa njima na vlasti?
pa ako je DSS=SRS sto ne raskinete koaliciju pa da idemo na vanredne izbore?
Njenu molitvu i ja bolje pevam od nje...
Voja Brajovic je odlican umetnik, za razliku od ove Marije

Smoris,dok je bio profesor,seksualno je iskorišćavao maloletnice,pa moguće da će biti optužen i kako seksualni manijak.
Ma negine mu 200-300 godina teške robije.
Boris ne mora nikoga da iskoriscava, on ima problem kako da se odbrani od zena. On je super frajer, kakav Toma se onom nakezenom facom nikada nece biti...NI u buducih hiljadu zivota.

pa prijavi se onda na zvezde granda ako pevas bolje![]()
![]()
Sam si sve rekao. Marija je isto sto i pevaci u Grandu.
Nemam ja tih ambicija. Nisam ja za pusto tursko, nego za Srbiju u Evropi, a vi koji podrzavate Kradikrale, koji se zalazu za uspostavljanje veza sa Avganistanom, Iranom, Irakom i slicnima ste i najveci ljubitelji Granda.
Inace, kad ih vec pomenu...Draga Barbiko, tamo se takmicio bas jedan,tj, jedna sa tvojim imenom...Mozda si to bila ti?
Njenu molitvu i ja bolje pevam od nje...
Не лупетај којешта!
По којим то критеријумима?! Да ли за њега ико зна ван Србије?! Јел добио награду у Кану, или можда Оскара, или неку награду на неком престижном фестивалу, у Москви, Берлину,...?!?
Можда је овде за Тихог добио седмојуслку награду...![]()
o yeah rece toma da treba da se ugledamo na nju a kako da se ugledamo na ono stvorenje
Ne lupetaj. I Van Gog je bio ispljuvan za zivota...I za Slobu zna ceo svet...Po dobrom ga pamte

pa prijavi se onda na zvezde granda ako pevas bolje![]()
![]()
a sta je to voja brajovic uradio na polju kulture za srbiju?
bio u SPS-u?![]()
![]()
glumeo u otpisanima?![]()
Boris ne mora nikoga da iskoriscava, on ima problem kako da se odbrani od zena. On je super frajer, kakav Toma se onom nakezenom facom nikada nece biti...NI u buducih hiljadu zivota.
grand je shit a ti si idijot

znaci ti hoces da kazes da je voja brajovic neshvaceni umetnik i glumac , koji ce svoju pravu kulturnu popularnost i uticaj na nivou jednog van goga dostici tek nakon svoje smrti? joj ovo je ludilo
sestro cim se radis?![]()
Ne lupetaj. I Van Gog je bio ispljuvan za zivota...I za Slobu zna ceo svet...Po dobrom ga pamte
![]()
duplex:-D

Да си паметна не би улетала на терен на ком је Борис јако танак.
Прва жена га је напустила и поред тога што је по теби "супер фрајер" и отишла у манастир...
Не бежи се од медених колача...
Nisam to rekla. On je shvacen u uvazen. Otkad se to vi radikali obazirete na misljenje Evropske unije, pa to potezete kao argument za Mariju S.? Zar niste oduvek pljuvali sve sto oni govore i nazivali ih "hohstaplerima i izdajnicima, mrziteljima Srba" i jos kojekakvim imenima?
A ti brate (ili si sestra??) cime se ti radis?
Nisam to rekla. On je shvacen u uvazen. Otkad se to vi radikali obazirete na misljenje Evropske unije, pa to potezete kao argument za Mariju S.? Zar niste oduvek pljuvali sve sto oni govore i nazivali ih "hohstaplerima i izdajnicima, mrziteljima Srba" i jos kojekakvim imenima?
A ti brate (ili si sestra??) cime se ti radis?