Зашто клинци снимају насиље уместо да га спрече или се бар не мешају?!

problem je taj sto cesto nagrabusi onaj ko pokusa da pomogne

da vidim nesto * vece* pozvao bih policiju

mada ni oni ne trce da pomognu - jednom me zaustavio policajac , gleda , kad mu jedan prolaznik kaze da je sudar ne 150 m odatle

nije ubrzao , nije mi rekao *ok , idi* , nego me je jos malo davio pa lagano otisao

a nije bio ni star ni mlad policajac, oko 30 god
Јбт каквих пандура има да не можеш ни да рачунаш на њих...

Ова одвратна појава је већ толико дуго честа. Имамо милион догађаја да се нешто догоди најчешће у школи, нека кавга, туча, или чак малтретирање

А клинци уместо да раздвоје или се бар не мешају у најгорем случају узму то све па снимају и каче по друштвеним мрежама

Зашто? Шта то тера клинце да пре узму да снимају када например неко неког малтретира?! И то постављају на друштвене мреже, а не оду неком надлежном да покажу?

Или можда мисле да ако окаче на YT надлежни ће да виде? Стварно ми није јасно🤔
Zato sto su idioti.

Па мсм логичан одговор али шта је то што их чини идиотима и тера да то раде, то је оно што нас занима
Ne tera ih nista. Kopiraju idiote sa drustvenih mreza i misle da je to "cool". Nadzor roditelja nikakakav i tako se postane
klinac idiot. Skole su tek posebna prica.

Ne tera ih nista. Kopiraju idiote sa drustvenih mreza i misle da je to "cool". Nadzor roditelja nikakakav i tako se postane
klinac idiot. Skole su tek posebna prica.
Шта ће тек да буде кад моја генерација почне да добија децу?

Pa ni stariji nisu bolji. Koliko puta se desilo da nekoga grupno mlate a svi se distanciraju i odu
Kod nas važi ono ne mešaj se u tuđu svađu, samo što to dođe do tog nivoa da te neko može mlatiti pred svima kao da nikoga nema.
Nema empatije, niko ne razmišlja šta da sam ja to u pitanju
Nadam se da nisu isti porivi kod etarijih I klinaca.
Slucajno sam imao prilike da iz prvog reda , autobusa koji je morao da stane bas blizu tuce , gledam tucu kao u pozoristu.
Nema ferke , pobesneli obojica , danasnji mentalitet , jedan sipkom rascepao usnu duplju drugog , visi mu pola lica sa kozom I ustima, zastrasujuc horror prizor , druginpocepao prvog isto , vise se I ne secam sta sve visi kao komadi mesa sa ledja I ramena, bukvalno parcici mesa , a leto pa goli obojica.
Deca se bas pustila iz skole I skupila I snimaju da bi imala za ogovaranje , a ja koji sam toliko puta drzao ljudske zivote u rukama ne zelim da gledam.
Ili I ne mogu iako sam 2 m iza stakla I itekako sa visine mogu da vidim sve.
Suvise horror filmova , koji se cine zabavom a onda ih deca vide uzivo I za 2min to im je nova stvarnost.
Njima je to zadivljujic dogadjaj za ogovaranje , a psiha zauvek promenjena.
Zato je klincu lako da pistoljem ili automatom izreseta komsije .
Nije video kako metak otkida drvo iznad njegove glave , tu se klinci use.ru mahom svi....
Danasnji jos vise nego pre.

Nadam se da nisu isti porivi kod etarijih I klinaca.
Slucajno sam imao prilike da iz prvog reda , autobusa koji je morao da stane bas blizu tuce , gledam tucu kao u pozoristu.
Nema ferke , pobesneli obojica , danasnji mentalitet , jedan sipkom rascepao usnu duplju drugog , visi mu pola lica sa kozom I ustima, zastrasujuc horror prizor , druginpocepao prvog isto , vise se I ne secam sta sve visi kao komadi mesa sa ledja I ramena, bukvalno parcici mesa , a leto pa goli obojica.
Deca se bas pustila iz skole I skupila I snimaju da bi imala za ogovaranje , a ja koji sam toliko puta drzao ljudske zivote u rukama ne zelim da gledam.
Ili I ne mogu iako sam 2 m iza stakla I itekako sa visine mogu da vidim sve.
Suvise horror filmova , koji se cine zabavom a onda ih deca vide uzivo I za 2min to im je nova stvarnost.
Njima je to zadivljujic dogadjaj za ogovaranje , a psiha zauvek promenjena.
Zato je klincu lako da pistoljem ili automatom izreseta komsije .
Nije video kako metak otkida drvo iznad njegove glave , tu se klinci use.ru mahom svi....
Danasnji jos vise nego pre.
Скроз се слажем!!! :(

E da , tuca je bila 100m od policijske stanice. Ali tuca je uzas u smislu pocepanih obraza , parcica mesa koji vise sa kostiju tela I koliko mogu biti savremene ferke.
Причаш о оном инцидемнту из буса, је л тако?

Па јбт ђе су ти пандури ваљда треба да их има око станице бар у пролазу

Причаш о оном инцидемнту из буса, је л тако?

Па јбт ђе су ти пандури ваљда треба да их има око станице бар у пролазу
Meni se cini da je prvo pravilo , dolazimo kad se tuca zavrsi.
To vazi za uvlakacke stanice.
Ima I onih gde je dovoljno da dunem u pistaljku kako treba I eto ih dolaze.
Ako procene da su dve budale , onda se ceka kraj.

Back