Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 41.026
Laura Kovesidoci ce sudski izvrsitelji, u vidu NATO vojnika...bicemo nesto kao migranti, ko bi ga znao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laura Kovesidoci ce sudski izvrsitelji, u vidu NATO vojnika...bicemo nesto kao migranti, ko bi ga znao
Zato sto su Kinezi kreditori i investitori svih tih projekata i imaju pravo na skidanje kajmaka.Nekad smo mi gradili gradjevine, mostove i puteve po celom svetu [Iran,Irak,Libija..... a danas nam Kinezi grade mostove, puteve, nadstresnice itd.
Crnotravci su oduvek bili najbolji gradjevinci na svetu a ako ukucamo na google kod nas ima milion gradjeviskih firmi pa pitam zasto Kinezi koji su nam s druge strane planete, koja je logika
I zasto tajnost, koji je razlog, zasto bez tendera![]()
Nisam siguran da su investitori...Zato sto su Kinezi kreditori i investitori svih tih projekata i imaju pravo na skidanje kajmaka.
Lapsus, investitor je onaj ko uzima kredit i gradi.Nisam siguran da su investitori...
Moguce,ali zasto smo pristali na te njihove uslove ?Zato sto su Kinezi kreditori i investitori svih tih projekata i imaju pravo na skidanje kajmaka.
Na lose, skupe kredite pristaju svi siromasni.Moguce,ali zasto smo pristali na te njihove uslove ?
Samo mentol od coveka moze da na to pristane
Moguce,ali zasto smo pristali na te njihove uslove ?
Samo mentol od coveka moze da na to pristane
Na lose, skupe kredite pristaju svi siromasni.
Zato što je naš makroekonomski model zasnovan na neoliberalnom principu u kome smo otvorili svoje dveri stranog kapitala koji se još i favorizuje.Nekad smo mi gradili gradjevine, mostove i puteve po celom svetu [Iran,Irak,Libija..... a danas nam Kinezi grade mostove, puteve, nadstresnice itd.
Crnotravci su oduvek bili najbolji gradjevinci na svetu a ako ukucamo na google kod nas ima milion gradjeviskih firmi pa pitam zasto Kinezi koji su nam s druge strane planete, koja je logika
I zasto tajnost, koji je razlog, zasto bez tendera![]()
Najveći kreditori svih tih projekata jesu zapadni poverioci preko MMF-a i S.B. Kinezima smo dužni oko 4 milijarde dok je dug zapadnu preko 36 milijarde dolara.Zato sto su Kinezi kreditori i investitori svih tih projekata i imaju pravo na skidanje kajmaka.
Pisao sam o gradjevinskim kreditima uzetih zadnjih nekoliko godina od Kineza, moglo se to procitati u stampi pre nego kreditori odobre novac obicno postavljaju uslove kako ce biti potrosen.Najveći kreditori svih tih projekata jesu zapadni poverioci preko MMF-a i S.B. Kinezima smo dužni oko 4 milijarde dok je dug zapadnu preko 36 milijarde dolara.
Da ali u ukupnim bilansima zajedno još sa Slobinim dugovanjima to iznosi 4 milijarde što je velika cifra a kada se dodaju ukupna dugovanje poveriocima MMF-a koje iznose 36 milijarde dolara to je onda katastrofa.Pisao sam o gradjevinskim kreditima uzetih zadnjih nekoliko godina od Kineza, moglo se to procitati u stampi pre nego kreditori odobre novac obicno postavljaju uslove kako ce biti potrosen.
Ne mislim da te tesim ali dug Srbije je 50-60% BDP-ea a americki 150. Vece zlo je sto se krediti trse onako kako si opisao.Da ali u ukupnim bilansima zajedno još sa Slobinim dugovanjima to iznosi 4 milijarde što je velika cifra a kada se dodaju ukupna dugovanje poveriocima MMF-a koje iznose 36 milijarde dolara to je onda katastrofa.
Čuo sam tu cifru od 50 milijardi mislim da je preterana i da iznosi nešto više od 40 milijardi što je sasvim dovoljna katastrofa. Izvor je Fiskalni savet , sad ne mogu da garantujem.Ne mislim da te tesim ali dug Srbije je 50-60% BDP-ea a americki 150. Vece zlo je sto se krediti trse onako kako si opisao.
Ja sam takoddje naisao na slicnu vest, nesto manje od 40 mil.Čuo sam tu cifru od 50 milijardi mislim da je preterana i da iznosi nešto više od 40 milijardi što je sasvim dovoljna katastrofa. Izvor je Fiskalni savet , sadnemogu da garantujem.
Ne mislim da te tesim ali dug Srbije je 50-60% BDP-ea a americki 150. Vece zlo je sto se krediti trse onako kako si opisao.
Dal SNS-u ili nekom drugom nebtno. Kao Djilas, Marinika i ostali bi bili boljjiДају СНСу провизију од 10% .. и то је то.. Одатле силна кола што спомињу по улицама ......
Dal SNS-u ili nekom drugom nebtno. Kao Djilas, Marinika i ostali bi bili boljji
Hoceli se ikad korupciji stati a put ?