Zasto je zenski orgazam vredniji?

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
:think:ali to je apstinencija..ja sam mislio kad imamo sex na pr i ona svrsi 3-4x a ja jednom i opet je njen kao vredan pomena..nekako ga procenjuje..dal je mali ili veliki eeejj zamisli to..i sto me najvise iznerviralo kao nije ga tako zamislila:dash:

Dakle ta, hipotetički postavljeno, devojka je kao bila s tobom i posle pričala o tome kako joj je bilo i ti si stekao utisak da time omalovažava tvoju fizikaliju?

:neutral: o čemu ti pričaš pa tako nećeš ništa smuvati june :neutral:

brunhilda

Aktivan član
Poruka
1.366
:think:ali to je apstinencija..ja sam mislio kad imamo sex na pr i ona svrsi 3-4x a ja jednom i opet je njen kao vredan pomena..nekako ga procenjuje..dal je mali ili veliki eeejj zamisli to..i sto me najvise iznerviralo kao nije ga tako zamislila:dash:

Ne pricam o apstinenciji. Nego o tome da zene teze dolaze do orgazma od muskaraca, pa bi mi bilo razumljivo da zena koja ne dozivljava orgazam svaki put kad ima seks, kad ga dozivi, od toga pravi nesto veliko. Jer njoj i jeste veliko.

E sad, taj tvoj konkretan slucaj... ne znam. Devojka voli da prica o svojim orgazmima valjda. Slobodno i ti pricaj o svom onda.

georgejune

Starosedelac
Poruka
192.114
Ne pricam o apstinenciji. Nego o tome da zene teze dolaze do orgazma od muskaraca, pa bi mi bilo razumljivo da zena koja ne dozivljava orgazam svaki put kad ima seks, kad ga dozivi, od toga pravi nesto veliko. Jer njoj i jeste veliko.

E sad, taj tvoj konkretan slucaj... ne znam. Devojka voli da prica o svojim orgazmima valjda. Slobodno i ti pricaj o svom onda.

Ma uopsteno da ne ulazimo sad u davanje..da zene daju iako dozive visestruke orgazme i to vise x i brze..dakle ocekuje se od muskarca i prebacuje se krivica ako nesto nije potaman..dok mi manje ocekujemo iskustvo da bi bili zadovoljeni..nije poenta prica

brunhilda

Aktivan član
Poruka
1.366
KAKO SI KONTRAVERZNA U SVOJIM IZJAVAMA KOJE SI GODISTE TI ????
Tebi je hobi da trazis protivrecenosti u izjavama drugih ljudi i onda ih napadas za kontoverznost?
Zamisli ovako- muskarac je deficitaran u odnosu na zenu, ali ih ja sve gledam kao ljude kada pricam o vrednosti coveka, pa se tu covek ne uklapa u izjavu o robi.
Sve ima smisla, samo treba pokazati vise dobronamernosti.

Kovač

Buduća legenda
Poruka
30.786

Da li je u tom smislu vredniji muškarac koji se trudi da žena doživi orgazam od onog kome nije stalo?

Kovač

Buduća legenda
Poruka
30.786
Valjda si to znao i da ti nisam rekla. Nekako je logicno, hm :cistinaocare:? Ne mora on sad tu nesto da se previse trudi i radi na tom orgazmu, ali ne treba da bude nezainteresovan i kao sivonja ide napolje-unutra i ne registruje uopste da mu zena nije svrsila. Zainteresovanost je, naravno, cenjena.

Jeste logično...al kod mene slabo ima logike...
Problem je kad je žena ne može da ima napolje-unutra orgazam

brunhilda

Aktivan član
Poruka
1.366
Jeste logično...al kod mene slabo ima logike...
Problem je kad je žena ne može da ima napolje-unutra orgazam

Pa sad... problem je onima koji nisu dovoljno posveceni i mastoviti da nadju nacin da je zadovolje. Pazi, nije nemoguce tako svrsiti, nisu sve zene iste. Nekima je mozda dovoljno napolje-unutra.
Ovako kako je, meni se cak cini i zanimljivijim. Samo treba pitati zenu sta joj najvise prija, a ako ni ona sama ne zna, zajedno traziti, moze da bude zanimljivo i bar u ceo seksualni cin unosi malo raznovrsnosti, da se ne svede sve na penetraciju.

Kovač

Buduća legenda
Poruka
30.786
Pa sad... problem je onima koji nisu dovoljno posveceni i mastoviti da nadju nacin da je zadovolje. Pazi, nije nemoguce tako svrsiti, nisu sve zene iste. Nekima je mozda dovoljno napolje-unutra.
Ovako kako je, meni se cak cini i zanimljivijim. Samo treba pitati zenu sta joj najvise prija, a ako ni ona sama ne zna, zajedno traziti, moze da bude zanimljivo i bar u ceo seksualni cin unosi malo raznovrsnosti, da se ne svede sve na penetraciju.

Uh,komplikovano je to kod žena...Ne čudi pitanje iz naslova teme :D
Iz ličnog iskustva znam :)