Zasto je zena ubila decu?

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.436
1699177636096.png

Suzan Šmit (49), koja je pre dvadeset godina ubila svoja dva mala sina, ne prestaje da krši zakon ni iza rešetaka.

Suzan je sada uhvaćena kako razmjenjuje koketne poruke s najmanje šest muškaraca u zatvoru dok služi doživotnu kaznu.
Smith je dosad odslužila 27 godina zatvora jer je 1994. utopila svoja dva sina tako što ih je svezala za zadnji deo automobila i pustila da se otkotrlja u jezero nakon što je muškarac s kojim je bila u vezi rekao da ne želi decu.

Godine 2000., disciplinski je kažnjena jer je četiri puta imala odnose sa 50-godišnjim zatvorskim čuvarom - koji je kasnije zatvoren na tri meseca zbog te afere.
Sledeće godine saznalo se da je zatvorski kapetan Alfred Rowe imao odnose sa njom i osuđen je na pet godina uslovne kazne.

Dakle da li je ova zena kriminalac?
Da li bi napravila ista kriminalno da je ostavila decu u dom?
Da li postoji samo jedna zena na svetu koja nema materinski instinkt....?

Recimo da je to za forum zdravlje, posto je hronika samo da ....se dopisivala sa par zatvorenika.
Pitanje zašto svakako nema odgovora ni diskusije, jer ubiti, ubiti decu, ubiti svoju malu decu nije za ljudsko razmatranje neljudskog. Naravno nije ni pitanje rodne pripadnosti....

Ne znam, ja znam da svaka reakcija ima svoje razloge i ubedjenja....
Prosto mi je neverovatno da ce neko ovu zenu proceniti kao mentalno neuracunljivom samo zbog toga sto je ubila decu....neuracunljiva nije, niti je tako osudjena.....
Dakle meni je legitimna socioloska tema, ali nije za Srbiju to je tacno....mnoge teme nisu za Srbiju zato je Srbija tako mentalno cista...ili opredeljena, ja bih rekao opredeljena ka kriminalu ....

Back