Na zahtev dobar-dana, nova originalnija mozgalica. :shock: :shock: :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ti samo hoces da me utesis, kako je mogao da zaspi sa rasporenim trbuhom. Tu nesto nije u redu-mrtav je ni kriv ni duzan.goodday:-nikad neces nauciti,nije mrtav-spava
Znao sam da je baka kriva. Jednostavno ima taj pogled krivca, hvala, mnogo si pomogla. A baka nece proci nekaznjeno.vrishtalina:Umro je jer nije mogao da svari baku,bila je isuvishe teshka za njegov stomak,to je prava istina,a ne ona koju prichaju deci...Nadam se da sam ti pomogla :?
Luc:Znao sam da je baka kriva. Jednostavno ima taj pogled krivca, hvala, mnogo si pomogla. A baka nece proci nekaznjeno.vrishtalina:Umro je jer nije mogao da svari baku,bila je isuvishe teshka za njegov stomak,to je prava istina,a ne ona koju prichaju deci...Nadam se da sam ti pomogla :?![]()
![]()
![]()
Eeevrishtalina:Luc:Znao sam da je baka kriva. Jednostavno ima taj pogled krivca, hvala, mnogo si pomogla. A baka nece proci nekaznjeno.vrishtalina:Umro je jer nije mogao da svari baku,bila je isuvishe teshka za njegov stomak,to je prava istina,a ne ona koju prichaju deci...Nadam se da sam ti pomogla :?![]()
![]()
![]()
Nema na cemu,ali ne mozesh da kaznish mrtvu baku,ali zato mozesh crvenkapu
![]()
goodday:-ahaaaaa,vuk kao nije ranije jeo bake pa ne zna da su teske,baka je bila u semi sa vukom ali je lovac to saznao.....
Luc:Eeevrishtalina:Luc:Znao sam da je baka kriva. Jednostavno ima taj pogled krivca, hvala, mnogo si pomogla. A baka nece proci nekaznjeno.vrishtalina:Umro je jer nije mogao da svari baku,bila je isuvishe teshka za njegov stomak,to je prava istina,a ne ona koju prichaju deci...Nadam se da sam ti pomogla :?![]()
![]()
![]()
![]()
ali na onaj svet cu poneti varjacu, pa ce da vidi, a na ovom cu crvenkapu(ali ne varjacom)
. A i siguran sam da ju je vuk vec kaznio.
Ma kad pogledas baka i nije tako losa, samo hoce kolace, ipak necu da je kaznimvrishtalina:Luc:Eeevrishtalina:Luc:Znao sam da je baka kriva. Jednostavno ima taj pogled krivca, hvala, mnogo si pomogla. A baka nece proci nekaznjeno.vrishtalina:Umro je jer nije mogao da svari baku,bila je isuvishe teshka za njegov stomak,to je prava istina,a ne ona koju prichaju deci...Nadam se da sam ti pomogla :?![]()
![]()
![]()
![]()
ali na onaj svet cu poneti varjacu, pa ce da vidi, a na ovom cu crvenkapu(ali ne varjacom)
. A i siguran sam da ju je vuk vec kaznio.
hehe,nijeeeeeeee...vuk je gay,moracesh samops:
goodday:-vuk je strejt,sta ti je,sigurno me ne bi isqlirao one noci da je dvocevka
Posle svega sam oslucio da necu ni da je branim (pomisljam da ce me siluje), ona je sve to uradila da bih je ja kaznio, razumes.vrishtalina:pa dobro,brani baku,uspela je i tebe da zavara..cccc
-dogovorili smo obojica kod bake u 8:00 PM pa smo morali to da raspravimovrishtalina:goodday:-vuk je strejt,sta ti je,sigurno me ne bi isqlirao one noci da je dvocevka
E meni je lovac rekao,da su on i vuk i on u shemi,i ja mu verujem...I shta si pa ti radio sa vukom,a,a,a? :shock: :shock: :shock:![]()
![]()
![]()
goodday:-dogovorili smo obojica kod bake u 8:00 PM pa smo morali to da raspravimovrishtalina:goodday:-vuk je strejt,sta ti je,sigurno me ne bi isqlirao one noci da je dvocevka
E meni je lovac rekao,da su on i vuk i on u shemi,i ja mu verujem...I shta si pa ti radio sa vukom,a,a,a? :shock: :shock: :shock:![]()
![]()
![]()
Pa ti si mi mnogo pomogla, posto vidim da se i tebi bludne misli svakojakog razvrata u glavi roje odlazim da ih snom iz glave oteram.vrishtalina:Uhhhhhhhh,cuti..skontao si...pametan mali![]()
Istina je bolna :wink:vrishtalina:nisam ja bludna,baka je...sada kad znash pravu istinu mozesh lepo da spavkash..laq noc
Luc:Istina je bolna :wink:vrishtalina:nisam ja bludna,baka je...sada kad znash pravu istinu mozesh lepo da spavkash..laq noc
Hej, pa to se jos i rimuje, dobra si ti. :wink: :wink: :wink:vrishtalina:Luc:Istina je bolna :wink:vrishtalina:nisam ja bludna,baka je...sada kad znash pravu istinu mozesh lepo da spavkash..laq noc
ma ne brini,bice josh vukova,i baka....samo JEDNA JE CRVENKAPA![]()
Luc:Hej, pa to se jos i rimuje, dobra si ti. :wink: :wink: :wink:vrishtalina:Luc:Istina je bolna :wink:vrishtalina:nisam ja bludna,baka je...sada kad znash pravu istinu mozesh lepo da spavkash..laq noc
ma ne brini,bice josh vukova,i baka....samo JEDNA JE CRVENKAPA![]()