GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 34.110
Da, dug nema nikakve veze.
Mene nikad ne čujete da tupim zube o dugu
Moжда зато што немаш зубе?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, dug nema nikakve veze.
Mene nikad ne čujete da tupim zube o dugu
Vidim Francuska bas propala, verovatno jedina zemlja u Evropi gde postoji neki procenat demokratije.Samo 30 mlrd?
Pa Japan ima 12.000 mlrd.
Grčka ima 450 mlrd.
Italija ima 3.000 mlrd.
Zato oni koji imaju završenu makar OŠ, stavljaju javni dug u odnosu prema BDP-u.
A to izgleda ovako:
Pogledajte prilog 1309018
O čemu lupetaš, kakve veze ima javni dug sa demokratijom?Vidim Francuska bas propala, verovatno jedina zemlja u Evropi gde postoji neki procenat demokratije.
Ti da misliš, ne bi napisao takvu glupost i idiotizam.Mislim da nijedan narod u istoriji čovečanstva nije doživeo ovakvu psihičku torturu od strane jednog krimogenog precednika kao Srbi od Vučića.
Ti da misliš, ne bi napisao takvu glupost i idiotizam.
Zato sto je diktator?Autorska tema.
Zašto je vučić danas ceo dan na državnim televizijama? Jel tako svaki dan? Koji god program okrenem on iskače, priča priče, plače, veseli se. Jel počinje neki rat ili nam sleduju sankcije?
Pogledajte prilog 1308670
Vidiš da ne čitaš šta pišu pametniji od tebe, samo ponavljaš gazdinu mantru.Idi Bole u Trgovište da moliš vođu samo da ne bude rata. A da, već si bio juče.
Ajde tuto, khenjaj po bugarskim forumima.Zato sto je diktator?
Odredjeni ljudi. Frljaju se sa stotinama hiljada, prave 3 kuce a ti kotach grindaj za novi pc...lol
Bar mi smo svrgnuli posle 12 godina od vlasti Bojko Borisov,ko je vladao Bugarskoj kao diktator ...Ajde tuto, khenjaj po bugarskim forumima.
Au jbg, vi niti imate forume, niti bi smeli da napišete bilo šta protiv vaše države koja živi od EU milostinje.
Bar mi smo svrgnuli posle 12 godina od vlasti Bojko Borisov,ko je vladao Bugarskoj kao diktator ...
Srbi-slobodarski narod
P.S.Juce u Bosilegradu zbog Vucica sa bili pohepseni dvoje Bugara srpski drzavljani-lideri lokalnih Bugara,jel opet hajka na Bugare?
Kreditni rejting Srbije je bio najgori u Evropi, Albanci i Makedonci su imali veće prosečne plate od nas.
Sad nam je BDP skoro duplo veći, a procenat javnog duga isti ili čak manji.
Posto vidim da volis ekonomiju-.
Kreditni rejting Srbije je bio najgori u Evropi, Albanci i Makedonci su imali veće prosečne plate od nas.
Sad nam je BDP skoro duplo veći, a procenat javnog duga isti ili čak manji.
Ali ne vredi vama pričati kad vam fali čak i osnovno znanje iz ekonomije...
Jos jedna mantra ove vlasti je upravo to, prosecna plata. Uzmi pokazatelj o potrosackoj korpi pa uporedi stanje stvari. Presipanje iz supljeg u prazno. Sa stanovista zivota, nikada gore nije bilo nekom ko prima tu prosecnu platu da se sastavi u mesecu na ove cene goriva, namirnica, i posebno, kirije za stan.Nikada nisu imali vece prosecne plate, a prosecna plata u Srbiji je smesan podatak jer se dinar drzi vestacki jakim u odnosu na evro. Mogao bi tvoj "sef" sutra da proglasi da je 1 evro = 1 dinar i da odjednom prosecna plata bude i 80 000 evra ali to bi i dalje predstavljalo jedno veliko nista.
Pukli su ko Grcka.Samo 30 mlrd?
Pa Japan ima 12.000 mlrd.
Grčka ima 450 mlrd.
Italija ima 3.000 mlrd.
Zato oni koji imaju završenu makar OŠ, stavljaju javni dug u odnosu prema BDP-u.
A to izgleda ovako:
Pogledajte prilog 1309018
Veću budalaštinu u životu nisam pročitao.Nikada nisu imali vece prosecne plate, a prosecna plata u Srbiji je smesan podatak jer se dinar drzi vestacki jakim u odnosu na evro. Mogao bi tvoj "sef" sutra da proglasi da je 1 evro = 1 dinar i da odjednom prosecna plata bude i 80 000 evra ali to bi i dalje predstavljalo jedno veliko nista.
Veću budalaštinu u životu nisam pročitao.
Da proglasi 1 evro = 1 dinar?
To možda može u tvom selu ispred zadruge.
Ko je tvrdio suprotno?Ziveti u selu nije nista strasno,
Stvarno ne znam ništa o tome, jel bi mogao ti da mi objasniš kako je biti stranački potrčko?strasno je biti stranacki potrcko, ali za to bi vec trebalo da imas obraza da bi se stideo ali sta ti znas o tome.
zato što je lep ki upisanAutorska tema.
Zašto je vučić danas ceo dan na državnim televizijama? Jel tako svaki dan? Koji god program okrenem on iskače, priča priče, plače, veseli se. Jel počinje neki rat ili nam sleduju sankcije?
Pogledajte prilog 1308670
Evo, nit je bot, nit je sns, samo Srpkinja iz Srbije.Vucic je non-stop na teveu jer je to ono sto diktatori rade.
I to je sva prica.
Sad, cekamo reakcije dezurnih SNS botova