Zasto je Vladimiir Putin veliki politicar

Milan od Gruze

Buduća legenda
Poruka
46.715
Русија: Забрана функционерима да имају имовину у иностранству
02. 08. 2012 20:20 | Танјуг
3
Ruska duma Русија: Забрана функционерима да имају имовину у иностранству

Државна дума Русије (Фото: РИА Новости)

Москва – У Државну думу Русије, доњи дом руског парламента, стигао је предлог закона којим се забрањује руским владиним званичницима и депутатима да имају имовину у иностранству, рачуне у иностраним банкама и вредносне хартије страних компанија.

„Предлог закона забрањује државним званичницима, парламентарцима и уопште функционерима да имају непокретну имовину у иностранству, да је прибављају, да отварају рачуне у иностраним банкама, као и да имају у власништву хартије од вредности иностраних компанија”, изјавио је депутат владајуће партије Јединствена Русија Вјачеслав Никонов.

Ovi nasi slepci da gledaju , da uce i da primenjuju.

Па, први резултати су већ има....:whistling:

Америчка агенција ", коjа да се шири демократију широм света", одлази из Русије

Америчка агенција за међународни развој (USAID) одлучила да прекине своје пословање у Русији.
http://www.nakanune.ru/news/2012/8/2/22282098/

Нисам задовољан, мало је то. Мора то оштрије ВЛАДИМИРЕ! За почетак им забранити стране цигарете, стране аутомобиле, страна пића. А онда у другом налету им забранити да летује било где ван Русије. Има ту атрактивних места, Сочи, Новоросијск etc.

Ипак, драго ми је што Путин поново почео да се понаша као прави Совјетски човек!
по принципу:

ЈА САМ ТИ БОГ ОТАЦ! :twisted:

... pa ce sve to da prebace na zene, decu, roditelje, tetke, sinovce i ostale :roll:

Jednako populisticka mera kao sto je kod nas zabrana upravljanja firmama - a to sto je neko vlasnik to nema veze.

Nije to bas tako jednostavno kao sto ti mislis. Losi ljudi ne veruju nikome.
Pozicija je krenula s mrtve tacke i razvija se.
Putin je do sada nasao puno nacina kako da zaustavi izdaju i pljacku Rusije.
Vuce on izuzetno dobre poteze.
Vazno je renovirati i uspostaviti efikasan drzavni sistem.
Putin je dokazao da je to izvodljivo.
Naravno nije on sam. Ocigledno je da ima odlicnu ekipu.

Nije to bas tako jednostavno kao sto ti mislis. Losi ljudi ne veruju nikome.
Pozicija je krenula s mrtve tacke i razvija se.
Putin je do sada nasao puno nacina kako da zaustavi izdaju i pljacku Rusije.
Vuce on izuzetno dobre poteze.
Vazno je renovirati i uspostaviti efikasan drzavni sistem.
Putin je dokazao da je to izvodljivo.
Naravno nije on sam. Ocigledno je da ima odlicnu ekipu.
naravno....hoce sam da je pljacka....nije mu dovoljna totralna kontrola nad vlascu i medijima,sad hoce da kontrolise i imovinu svih Rusa pa cak i funkcionera....ovo polako poprima oblik komunizma.....samo mu fale jos Srp i cekic...

Русија: Забрана функционерима да имају имовину у иностранству:
Москва – У Државну думу Русије, доњи дом руског парламента, стигао је предлог закона којим се забрањује руским владиним званичницима и депутатима да имају имовину у иностранству, рачуне у иностраним банкама и вредносне хартије страних компанија.

Hm... To mi izgleda kao ova nasa prica sa vrlim upokojenim premijerom. On NEMA nijedan racun na svoje ime. Ima Krmivoje Markovic, Cuker Kole i Cane Kenta. Svaki od njih drzi na desetine miliJona jevreja premijerovih para po Alemaniji i Swicarskoj koja Ruzica (o)Kresana koristi za porodicne i privatne svrhe.

Zakon je predlozen da se smire duhovi. U russkogo muzika sirokaja dusha kak russkie stepi, no i ruka u muzika cementnaja... Zna to Putin, pa bolje da te ruke drze lopate, motike, cekice, masine alatljike, cepaju zenama 'aljine, grle Vodku Stoljicniju, nego da mlate baseball palicama po Podmoskovlju ruske policajce i vojsku. :whistling:

_nobody_

... pa ce sve to da prebace na zene, decu, roditelje, tetke, sinovce i ostale :roll:

Jednako populisticka mera kao sto je kod nas zabrana upravljanja firmama - a to sto je neko vlasnik to nema veze.

Госслужащим и их ближайшим родственникам запретят иметь счета, недвижимость и акции за рубежом.
Тем, у кого они есть, дается год на избавление от иностранных активов.....

Читать полностью: http://www.gazeta.ru/politics/2012/08/01_a_4705525.shtml

Државних службеника и њихове породице.....
sm105.gif

Зато што није окружен пицопевцима, курсистима из Будимпеште и ''експертима'', већ углавном провереним КГБ кадровима и познаницима пре свега из Петербурга, од Сергеја Иванова до патријарха Кирила.
С друге стране код нас су најужи председников круг чинили Шапер, Крле и Туцко.

Зато што није окружен пицопевцима, курсистима из Будимпеште и ''експертима'', већ углавном провереним КГБ кадровима и познаницима пре свега из Петербурга, од Сергеја Иванова до патријарха Кирила.
С друге стране код нас су најужи председников круг чинили Шапер, Крле и Туцко.

Ima tim oko sebe = Premijer Liga nema sta..... Sergeju Ivanovu ameri ne mogu ni cipele da ciste - ili mogu upsss....

Zdravstvuj Bacuska, ne ponjal cto takoe dumal kogda skazal "prodavnica" - dumaes gostinica ?

Не гостиница.

Имао сам на уму - ЛАВОЧКА - мала продавница

6441.jpg

Имамо израз - "прикрыть лавочку" - то јест, да се заустави радња оног што је противзаконито или противоморалного и неправедног.
Али не силом.

И прва "ластавица" већ полетео :)

Банкар Лебедев жели да прода све своје имовине у Русији

Према агенцији Ројтерс, медијски магнат донео одлуку због притиска из Кремља. Бизнисмен је изразио забринутост да могу бити ухапшени због политичких разлога.
У Русији, Александар Лебедев, има имовину у грађевинарству, пољопривреди, и банкарству. То је такође власник удела у "Новаја газета".
http://rusnovosti.ru/news/215872/

Mogao je,ali nije,pitam se zasto :think:

Odgovor je jednostavan. Ako si primetio vecina ruskih oligarha koji su uspeli da se dokopaju kljucnih industrija su ruski jevreji (Kondorovski, Ismailov, Abramovich, Berezovskij i drugi...) Kako su oni dosli do toga a NE RUSI PRAVOSLAVCI je tema za siru diskusiju Mnogo im je sigurnije da lovu i uloze i drze ne u Rusiji vec napolju. Prvo zbog ovakvih zakona koji se sada predlazu, sto ih ogranicava u razvijanju businessa a drugo i meni mnogo verovatnije zbog generalne politike svetskoog jevrejskog lobija. Ako procitas Protokole samo ce se kazti .... Ukratko plan je (bio) oboriti komunizam i jednu sredjenu, jaku i uredjenu drzavu oboriti na kolena, a zatim se dokopati ogromnog ruskog bogatstva - klasican neokolonijalizam, sto je u praksi i uspelo. Na putu im stoji jedino Putin, ako uspeju i njega da uklone - vrata su im otvorena za totalno cerupanje Rusije. Sta mislis zasto su svim silama nastojali da omalovaze Putina u predizbornoj kampanji ? On im je trn u oku za ostvarivanje konacnog cilja - slaba Rusija, drpaj sta ko stigne...

Не гостиница.

Имао сам на уму - ЛАВОЧКА - мала продавница

6441.jpg

Имамо израз - "прикрыть лавочку" - то јест, да се заустави радња оног што је противзаконито или противоморалного и неправедног.
Али не силом.

И прва "ластавица" већ полетео :)

A tak, ponjal, spasibo boljsoe...znaju cto takoe lavocka no ne znal za eto virazenie "prikrit lavocku"... ocenj interesno A cto ti dumaes ob etom zakone? Cital Gazeti katorie ti dal nam kazetsja somnevajutsja nekatorie - rabotat ne budet ?

Poslednja izmena:
A tak, ponjal, spasibo boljsoe...znaju cto takoe lavocka no ne znal za eto virazenie "prikrit lavocku"... ocenj interesno A cto ti dumaes ob etom zakone? Cital Gazeti katorie ti dal nam kazetsja somnevajutsja nekatorie - rabotat ne budet ?

rabotat ne budet ? Буде. Jош како ће бити радити. А у супротном - "политички затвореник" и "жртва гебни".
Типа - Hodorkowski 2.0 :manikir:

Back