38imak
Elita
- Poruka
- 17.152
Nasi im dali obecanje da ce da ciste samo OVK sela, bez civilnih zrtava, i da posalju Vokera i OEBS misiju da pokazu kako mi to humano radimo.Ne bih da kopam po mrtvim temama, ali da dodatno popljujem slobodana, moj deda je radio u ministarstvu spoljnih poslova i imali su informaciju da će bombardovanje biti u septembru 98e, ali da je odloženo. Šta se dogodilo septembra 98e? prva slika u temi.
A 1999e, informisao je moju poridicu o bombardovanju jedan dan pre nego što se dogodilo.
Posle su pored svakog ubijenog civila stavljali Kalas, pa ih Voker provalio, i onda su rekli da je Voker djubre NATO-vsko, i izbacili ga napolje.
Na Rambuje Milutinovic isao sa citavom svitom nekih gladnih tipova kojima je DB davao dnevnice i parizer da glume predstavnike 'nacionalnih manjina sa Kosova', koji kao podrzavaju Slobinu diktaturu.
Tipa, za predstavnike 'Egipcana' slali neke Cigane koji su kao pricali strancima da oni kao 'Egipcani sa Kosova' daju punu podrsku Slobi.
Posle kada su oterali OEBS, da si mogao samo da vidis taj pandurski grabez za kompove i dzipove OEBS-a. Upadali su u njihove kancelarije, i grabili pomahnitalo, kao oni gladni Palestinci kada dobijaju socijalnu pomoc. U stvari, jos gladnije i od toga. Grabili i miseve, i stampace, verovatno i one otirace za noge i solje za kafu, i secer. Da je OEBS tamo drzao i pasulj i paprike, i to bi grabili.
itd., itd.
Poslednja izmena: