Zašto je veliki junak forumaša i borac protiv imperijalizma Slobodan Milošević odbio Jeljcinovu ponudu iz 1998e?

Ne bih da kopam po mrtvim temama, ali da dodatno popljujem slobodana, moj deda je radio u ministarstvu spoljnih poslova i imali su informaciju da će bombardovanje biti u septembru 98e, ali da je odloženo. Šta se dogodilo septembra 98e? prva slika u temi.
A 1999e, informisao je moju poridicu o bombardovanju jedan dan pre nego što se dogodilo.
Nasi im dali obecanje da ce da ciste samo OVK sela, bez civilnih zrtava, i da posalju Vokera i OEBS misiju da pokazu kako mi to humano radimo.

Posle su pored svakog ubijenog civila stavljali Kalas, pa ih Voker provalio, i onda su rekli da je Voker djubre NATO-vsko, i izbacili ga napolje.

Na Rambuje Milutinovic isao sa citavom svitom nekih gladnih tipova kojima je DB davao dnevnice i parizer da glume predstavnike 'nacionalnih manjina sa Kosova', koji kao podrzavaju Slobinu diktaturu.

Tipa, za predstavnike 'Egipcana' slali neke Cigane koji su kao pricali strancima da oni kao 'Egipcani sa Kosova' daju punu podrsku Slobi.

Posle kada su oterali OEBS, da si mogao samo da vidis taj pandurski grabez za kompove i dzipove OEBS-a. Upadali su u njihove kancelarije, i grabili pomahnitalo, kao oni gladni Palestinci kada dobijaju socijalnu pomoc. U stvari, jos gladnije i od toga. Grabili i miseve, i stampace, verovatno i one otirace za noge i solje za kafu, i secer. Da je OEBS tamo drzao i pasulj i paprike, i to bi grabili.

itd., itd.

Poslednja izmena:
Ako se ne varam ,bio neki pokusajj puca u ruskom parllamentu,neko pucaannje po Moskvi.Sloba podrzao puciiste,javno protiv Jelcina,posle nije smeo da mrdne iz Bgd.
Bilo je ovo:

Komunjare pokusale da preotmu drustvo i ukinu kapitalizam.

Da su nase patriote u pravu, Amerika bi u ovom slucaju podrzala komunjare, sto bi potpuno unistilo Rusiju, a Putin ne bi mogao da koristi pro-kapitalisticke reforme koje je Jeljcin zapoceo. Putin ne bi ni dosao na vlast, a Rusija bi se danas gusila u gradjanskom ratu i kanibalizmu, jer bi umirali od gladi.

Ali Amerika je podrzala Jeljcina, jer su isli po sistemu: Bolje je da je i u Rusiji kapitalizam, jer gradjani Rusije zasluzuju jednom u istoriji nesto normalno; a tako je bolje i za ceo svet, da kapitalisticki saradjuje.

Poslednja izmena:
Inace, jedan od najvecih ratnih huskaca u to vreme je bio JUL-ovac, a sada uvazeni kardio hirurg Milovan Bojic, valjda je tada bio neki ministar zdravlja, sta li.

On je bio posebno agresivan u tom prozivanju Jeljcinovog rezima, jer je bio placenik ruskih kom.unjara, da Jeljcin otvoreno kaze Amerima- Njet!

Znaci nesto kao duplo odvratnija verzija danasnjeg Vulina.

To je islo do te mere odvratnosti i ljigavosti, da je bukvalno lizao onaj mikrofon u tim naletima besa po mitinzima i nastupima.

Naravno, on i sva njegova porodica su preziveli bombardovanje, i sada je uvazeni kardio hirurg koji zgrce dobre pare.

A ona seljacka i opoziciona deca koja su gurnuta u prve redove vise nisu medju zivima.

Zivot je nekom majka, nekom maceha.

Inace, jedan od najvecih ratnih huskaca u to vreme je bio JUL-ovac, a sada uvazeni kardio hirurg Milovan Bojic, valjda je tada bio neki ministar zdravlja, sta li.

On je bio posebno agresivan u tom prozivanju Jeljcinovog rezima, jer je bio placenik ruskih kom.unjara, da Jeljcin otvoreno kaze Amerima- Njet!

To je islo do te mere odvratnosti i ljigavosti, da je bukvalno lizao onaj mikrofon u tim naletima besa po mitinzima i nastupima.

Naravno, on i sva njegova porodica su preziveli bombardovanje, i sada je uvazeni kardio hirurg koji zgrce dobre pare.

A ona seljacka i opoziciona deca koja su gurnuta u prve redove vise nisu medju zivima.

ај не причај глупости

Sećam se tog lika i njegovih dranja tog tipa
Uhhh

Pa dajte nam te vase smernice kako da se tumace kolektivni identiteti, pa tako Srbi ispada da su samo oni koji vama odgovara da budu 'Srbi'.

Znaci sve ono- Srbin je ako nije lopov, nije drzao Titovu sliku, nije silovatelj i ubica, nije plakao kad je Tito umro ali je plakao na Rankvovicevoj sahrani, nije glasao za DOS izdajnike, itd.

Sa sve tablicama da stikliramo i razrvstamo.
Promašeni pokušaj! Kako onda objašnjavaš poziciju i opoziciju?? I razne druge varijacije? Pogotovo u doba onoga Titovog komunizma???

ne mislim licno Ruse u 90ih godina
A ja bih pre pomislio na razne pripadnike tajnih službi itd.... Obična raja je tih godina još bila pod STRAHOM od režima.....

Promašeni pokušaj! Kako onda objašnjavaš poziciju i opoziciju?? I razne druge varijacije? Pogotovo u doba onoga Titovog komunizma???
Srbi sa pozicije, i Srbi sa opozicije.

Ne mozete vi da narativno eliminisete necije identitete, samo zato sto vam se ne svidjaju njihovi izbori, kada vec pricate o kolektivnim identitetima.

U suprotnom, ti vasi kolektivni identiteti postaju jos neuhvatljiviji i iracionalniji nego sto su cak i sada.

Srbi sa pozicije, i Srbi sa opozicije.

Ne mozete vi da narativno eliminisete necije identitete, samo zato sto vam se ne svidjaju njihovi izbori, kada vec pricate o kolektivnim identitetima.

U suprotnom, ti vasi kolektivni identiteti postaju jos neuhvatljiviji i iracionalniji nego sto su cak i sada.
Kao ni Tito:hahaha:, ni ja NE priznajem kolektivne entitete ako se recimo radi o stvarima koje su Ustavom DEFINISANE....:super:

I šta je onda bilo sa nacionalnim identitetom SRBA u prvoj, a pogotvoo u DRUGOJ Jugoslaviji!!??
Kakav si to SRBIN ako recimo izdaš i prodaš Kraljevinu SRBIJU za nekakvu multi-kulti Šugoslaviju?? Itd??? :dash:
Pa ne znam. Ja sam Srbin a prodao bih Kosovo za 10 dinara; tako da, Srbi mogu biti svakakvi.

Back