Zašto je većina zena mrzovoljna i besna?

Vidiš, ja sam na ovom pdf-u samo član koji učestvuje na temi i to žena na pdf-u Žene. A ti nastupaš prema meni grubo, ničim izazvano. Pa ko je onda mrzovoljan i besan, m? Stavi prst na čelo i zamisli se malo. Ili nastavi da kriviš žene za reakcije koje izazivaš svojim agresivnim nastupom.:mazi:
Nije bre grubo vec realno veruj mi 99% ste nadrkane.Nisan grub uopste ja vas obozavam ali ste takve .Sta sad treba da kazem da niste a vidim da jeste .Znaci davas hvalim a ne mislim tako?
Nisam uopste agresivan ako diskutujem o problemu koji imate
Ali evo necu vise ako ce te do zadovoljiti .Pise ti iznad moderator.Aj necemo o tom ne razmemo se.Super ste sve.Divne bajne sjajne
 
  • Haha
Reactions: Red
zašto mrzite žene ?
Ko kaže!?? Sve u kuhinji im je prilagođeno.

IMG_20231103_190217.jpg
 
Duze vreme uocavam da je vecina zena u odnosu na muskarce prilicno nadrkana,besna,mrzovoljna.
Jedna bakica iz Paraćina je to nekako objasnila na ovaj način.
Dakle, njena generacija npr svi su živeli u zajednici. Pa muški podele obaveze koje su njihov deo, u kući žene isto razdele obaveze, jedna kuva ručak, jedna će da nahrani životinje, da ide u baštu, treća će da čuva malu decu. Npr.
A onda su počeli svi parovi da se odvajaju, odlaze u grad. Muškarci sa odlaskom u stan, u grad , gube sve obaveze, sem da sa kauča daljinskim prebacuju programe na TV, a žena je preuzela na sebe sve obaveze , koje su pre obavljale tri žene.
Dolazi do iscrpljenosti.
To je tako ona rekla. Ima logike.
Ali što se tiče moje okoline , iskreno rečeno, nissm videla nervoznih žena, sem poneku mladu mamu u parku.
 

Back
Top