jukabg
Iskusan
- Poruka
- 6.551
A imam ove sk pa ima tu valjda,na nekablovskom ako je rts verovatno tu ima.
Neznam
Neznam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bre grubo vec realno veruj mi 99% ste nadrkane.Nisan grub uopste ja vas obozavam ali ste takve .Sta sad treba da kazem da niste a vidim da jeste .Znaci davas hvalim a ne mislim tako?Vidiš, ja sam na ovom pdf-u samo član koji učestvuje na temi i to žena na pdf-u Žene. A ti nastupaš prema meni grubo, ničim izazvano. Pa ko je onda mrzovoljan i besan, m? Stavi prst na čelo i zamisli se malo. Ili nastavi da kriviš žene za reakcije koje izazivaš svojim agresivnim nastupom.![]()
Plašiš se moderatora? Mica mawa.Pise ti iznad moderator.
Ko kaže!?? Sve u kuhinji im je prilagođeno.zašto mrzite žene ?
Plašiš se moderatora? Mica mawa.
Ajde, svako dobro i vidimo se opet nikad.
Još nervozne,auuuu...tu je onda neka velika muka u pitanju....![]()
Učinilo ti se tako.Duze vreme uocavam da je vecina zena u odnosu na muskarce prilicno nadrkana,besna,mrzovoljna.
Da li je to tako samo u Beogradu ili je generalno po celoj Srbiji?
Ili je to po prirodi normalno?
Hormoni,nedostatci novcanih sredstava,ljubavi,ili sta vec.Da li je moguce da jih bas toliko sabije da su toliko arogantne?
Poslednjih sto hiljada godina su se malo primirili.ti bas nisi u toku drugar, pa zato sto ih muskarci tlace evo vec dvesta sezdeset osam hiljada godina a danas najvise. sve im se skupilo brate.
Milanče, ti li si?I ako smijem da ukažem na greškicu, piše se a i izgovara: nedostaci![]()
Jedna bakica iz Paraćina je to nekako objasnila na ovaj način.Duze vreme uocavam da je vecina zena u odnosu na muskarce prilicno nadrkana,besna,mrzovoljna.