Zašto je većina zena mrzovoljna i besna?

Upravo tako zaobidji ih, nije potrebno o njima otvarati teme jer su manjina a većina žena nije takva
Pa vidi po Bg ih bome mnogo.Da da zeznuo sam se sto otvorit temu vecina to shvate kao napad a ne realnost.Zene ne vide zene niti ih gledaju ali musko ih itekako bolje vidi i njihovo ponasanje.Sve na noz.U pravu si zaobic ih.Vec eto malo diskusije nece nikom otpast oci?Evo ja necu vise o tome.

Pa vidi po Bg ih bome mnogo.Da da zeznuo sam se sto otvorit temu vecina to shvate kao napad a ne realnost.Zene ne vide zene niti ih gledaju ali musko ih itekako bolje vidi i njihovo ponasanje.Sve na noz.U pravu si zaobic ih.Vec eto malo diskusije nece nikom otpast oci?Evo ja necu vise o tome.

Pazi jos jednom o ovoj temi postace mrzovoljna i bijesna

hulk smash GIF

Ja takve i ne gledam prodjem ko pored turskog groblja.
Ne gledam ni ja ali brate moj Dark na svakom su koraku..Na poslu,izvan posla,vrlo retko natrcim na pitomu.Sto bi pokojni Balasevic nekada otpevao pesmu Virovitica."U Virovitici ne postoje pritisci i mirno zive svi kao hipicci".
Hebote sto ovaj Vucic ne digne plate i smanji cene.Bilo bi sve top.Ovo je on kriv a ne zene.Eto mu sad.Gde si bre Dark?Sad ce Nole satrat Grigora u 15sati.

Virovitica je rupa, kao cijela Z Slavonija. Taj sigirno nije bio u Virovitici.🙄

Može zadirkivanje, kao svađamo se, pa poslije bude žestoki keks, ali da slušaš svaki dan nekog kako se dere, predbacuje ti nešto🤦
Ma jes rupa ali opeva je pokojni Djole.U Slavoniji nidje nikog svi su po Frankfurtu.Posledice dobre Tudjmanove politike.
Ja sam za pitome zene cvrstog stava.

Kome su privlacne jbt ,kad jednom pljunu muskarca to je tacka na njih a to rade nonstop
Po Bg to rade 99% ..cast izuzetcima pametnim zenama koje odrzavaju brak i decu.
Ali vecina agresivne.Verujem gore po vojvodini npr da su sose pitomije.Od Stare Kanjize pa malko nanize gde tisa uspori dici cu salas na bregu...Eh pokojni Djole sve lepo odpevao ako je ko slusao.
Kud uleteh opet ovde odoh na sport sad ce finale Pariza u 15.

Po Bg to rade 99% ..cast izuzetcima pametnim zenama koje odrzavaju brak i decu.
Ali vecina agresivne.Verujem gore po vojvodini npr da su sose pitomije.Od Stare Kanjize pa malko nanize gde tisa uspori dici cu salas na bregu...Eh pokojni Djole sve lepo odpevao ako je ko slusao.
Kud uleteh opet ovde odoh na sport sad ce finale Pariza u 15.
Jel ima prenos na nekom nekablovskom kanalu?

A morao je neki moderator uletet da razbije monotonije ne ide bez vas.Hebes forum bez vase pameti zlatne.
Vidiš, ja sam na ovom pdf-u samo član koji učestvuje na temi i to žena na pdf-u Žene. A ti nastupaš prema meni grubo, ničim izazvano. Pa ko je onda mrzovoljan i besan, m? Stavi prst na čelo i zamisli se malo. Ili nastavi da kriviš žene za reakcije koje izazivaš svojim agresivnim nastupom.:mazi:

Back