Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Tooooo evo jedne pune krvi koja je puna pameti...još jedna u nizu...naređivački ustrojena vaspitana da šefujePa šta ako ima psa/mačku?
To tebe apsolutno ne treba da zanima
1) Da li neko ima dečka/devojku
2) Da li neko živi sa psom/mačkom
3) Da li neko planira da se ženi, udaje
4) Da ima decu
5) Da menja posao, završi faks
Ti u stvari treba samo je*eno da gledaš svoj život, koji je verovatno jako jadan čim komentarišeš žene koje žive sa mačkama, očigledno si jako nezadovoljan jer u suprotnom ne bi o takvim stvarima kenjao ovde.. Ali okej Balkan, smrdi mi na jak trulež i zabadanja njonje u tuđ život ebigaaa
E jesi kralj alal ti vera hahahaha...truju decu jer ne kupe izmete po dvorištima a policija ne reaguje.Debele kazne im opalit brate pa ih neće vodat gde ima dece i naroda.To ni da radi ni da rađa, bukvalno nizašta samo za mačku/psa. To treba oporezovati debelo.
Osećam sažaljenje za jadničke i evo upravo puštam suzicuNe kažem da širite bilo šta, nego pitam kako se vi osećate posle, jel vas to smiri, ili se osećate još nadrndanije?
Da cudo jedno pored vas tako finih da nam bas naleti neka bestijaНека кучка их је оваквима и направила.
Сад ми ваљда треба да им вратимо веру у жене из оног доба, смерне, насмејане, домаћице...али нема глумица за тај филм, мораће то сами некако.
Uf srednju sam odavno završila, prvi poljubac davno imala, a eto sad je na red došlo da ispucam malo svoj besMarija za samo 3 dana sa nivoa otvaranja tema: prvo putovanje sama, prvi poljubac i koju srednju skolu upisati - prelazi na svadje sa forumasima.![]()
Imaš ti mačku i kera?Uf srednju sam odavno završila, prvi poljubac davno imala, a eto sad je na red došlo da ispucam malo svoj bes![]()
Imam, i 5-6 konjaImaš ti mačku i kera?
Hahahahahahaha...90% ih zivi tim stilom mačka,ker i odrzavaju ih celu platu odvale na to.Hebote životOdradi piling onim mačjim peskom ujutro![]()
Haha popi jednu sikterušu i nadji nekog da te opusti malo ...Pozdrav! Ispucala sam bes, odoh popiti kavu
Ma imam ja, ne brini se, al taj nije pećinski čovek fala BoguHaha popi jednu sikterušu i nadji nekog da te opusti malo ...
Hahaha volem tako bezobrazan rečnik tooooo.Meni deluješ kao neki derpe hahahaImam, i 5-6 konja
Врв неки самосвестан нормалан мушкарац који не жели крпу поред себе.Ma imam ja, ne brini se, al taj nije pećinski čovek fala Bogu![]()
Jadan li je taj kuku kuku što ima posla sa tobom.Šta te briga pusti jezik do poda to je na ceni danas..Ma imam ja, ne brini se, al taj nije pećinski čovek fala Bogu
Bolje se za sebe brini
Došlo je vreme da bude na ceniJadan li je taj kuku kuku što ima posla sa tobom.Šta te briga pusti jezik do poda to je na ceni danas..
Došlo je vreme da bude na cenial znaš nije on jadan, samo ne želi neku finu pored sebe koja će da ćuti i da klima glavom, takva tebi treba, a ja sad stvarno odoh, zaboravila sam mačku da nahranim
[/QUOTE
Ti si nam prosvetlila dan šteta da vas još nema takvih .
Mozda je to code name za ljubavnika.
Што си толико надркан, бесан и мрзовољан? Па само те је добронамерно исправила, требало би да будеш захвалан, а не да рипаш ко опарен. Не смем ни да помислим како би тако импулсиван реаговао на нешто озбиљније. Можда, само можда, баш у томе лежи проблем који имаш са женама? Вреди узети у обзир и размислити.Ceri moja jes to ti profesorica,inspektor iz starog grada ili nedostatci svega i svacega?Ajde prosetaj malo okolo pa vidi jesam li tamo okolo?Sjasi sa mene?Jel moze?
Nisam uopšte već volim sa nadrkanušama bit u tim dijalozima super su mi one.Leče sve rane.Evo sa tobom npr miran ko bubica naročito kad te se setim sa hronike i dirigovanja.Ja se prebacih na jubav a ti za mnom.Hebote što vam se ne sviđža ni ko ripa ni ko je miran.Stari si ti provokator poznaju te.Ali ajde neka te bato.Што си толико надркан, бесан и мрзовољан? Па само те је добронамерно исправила, требало би да будеш захвалан, а не да рипаш ко опарен. Не смем ни да помислим како би тако импулсиван реаговао на нешто озбиљније. Можда, само можда, баш у томе лежи проблем који имаш са женама? Вреди узети у обзир и размислити.
Матори, узми боље описмени се и упристоји па можда и привучеш неко иоле нормално женско уместо што просипаш памет овде као многи исфрустрирани пре тебе.Nisam uopšte već volim sa nadrkanušama bit u tim dijalozima super su mi one.Leče sve rane.Evo sa tobom npr miran ko bubica naročito kad te se setim sa hronike i dirigovanja.Ja se prebacih na jubav a ti za mnom.Hebote što vam se ne sviđža ni ko ripa ni ko je miran.Stari si ti provokator poznaju te.Ali ajde neka te bato.
Stvarno, juka...Nisam uopšte već volim sa nadrkanušama bit u tim dijalozima super su mi one.Leče sve rane.Evo sa tobom npr miran ko bubica naročito kad te se setim sa hronike i dirigovanja.Ja se prebacih na jubav a ti za mnom.Hebote što vam se ne sviđža ni ko ripa ni ko je miran.Stari si ti provokator poznaju te.Ali ajde neka te bato.