Zašto je većina zena mrzovoljna i besna?

A evo sada ove dame +30 svaka ima kera,mačku..ima u stanu.Pa opet došla ta vremena.Kad izađeš sa njom povede i kera i mačku.
Pa šta ako ima psa/mačku?
To tebe apsolutno ne treba da zanima
1) Da li neko ima dečka/devojku
2) Da li neko živi sa psom/mačkom
3) Da li neko planira da se ženi, udaje
4) Da ima decu
5) Da menja posao, završi faks
Ti u stvari treba samo je*eno da gledaš svoj život, koji je verovatno jako jadan čim komentarišeš žene koje žive sa mačkama, očigledno si jako nezadovoljan jer u suprotnom ne bi o takvim stvarima kenjao ovde.. Ali okej Balkan, smrdi mi na jak trulež i zabadanja njonje u tuđ život ebigaaa

Ti i dalje pričaš ? Ja bih se pokrila ušima da sam na tvom mestu posle toliko izjavljenih gluposti ! ☺️
Марија, ти или си нова на форуму, или си много млада кад имаш живаца да се овако прегањаш и доказујеш са оваквима :rotf:
Ми смо се, после толико прочитаних паћеничких коментара, свеле на кратку форму и цинизам.

Марија, ти или си нова на форуму, или си много млада кад имаш живаца да се овако прегањаш и доказујеш са оваквима :rotf:
Ми смо се, после толико прочитаних паћеничких коментара, свеле на кратку форму и цинизам.
I jedno i drugo, ali vidim da od njega nema leba, tako da ću prestati

Мене ови наши надрндани форумаши увек подсете на

1694257877461.png

Treba njima neka kučka da ih nauči pametiii 😆
Нека кучка их је оваквима и направила.
Сад ми ваљда треба да им вратимо веру у жене из оног доба, смерне, насмејане, домаћице...али нема глумица за тај филм, мораће то сами некако.

Back