Zašto je većina zena mrzovoljna i besna?

Duze vreme uocavam da je vecina zena u odnosu na muskarce prilicno nadrkana,besna,mrzovoljna.
Da li je to tako samo u Beogradu ili je generalno po celoj Srbiji?
Ili je to po prirodi normalno?
Hormoni,nedostatci novcanih sredstava,ljubavi,ili sta vec.Da li je moguce da jih bas toliko sabije da su toliko arogantne?
Zato što nemaju tuki da ih zaboli :D

Verovatno nezadovoljstvo svim i svacim.Dosta zena znam i 99%,je mrzovoljnih da nema sanse da minutu budu raspolozene.Pa i musko je npr nezadovoljno ali ne ispoljava nadrkanost.I udate,razvedene,slobodne sve su u nekoj teskoj muci.Zanimljivo.Uglavnom i onaj 1% se folira.Verovatno mora sve bit pod kontrolom da bi bile srecne.Dobra lova,muz papucar,da ih niko ne dira,da rade sta hoce,dobra kola,itd itd.

Verovatno nezadovoljstvo svim i svacim.Dosta zena znam i 99%,je mrzovoljnih da nema sanse da minutu budu raspolozene.Pa i musko je npr nezadovoljno ali ne ispoljava nadrkanost.I udate,razvedene,slobodne sve su u nekoj teskoj muci.Zanimljivo.Uglavnom i onaj 1% se folira.Verovatno mora sve bit pod kontrolom da bi bile srecne.Dobra lova,muz papucar,da ih niko ne dira,da rade sta hoce,dobra kola,itd itd.
Grešiš, iako se čini, ali žene ne vole papučiće

Izuzetno pametan odgovor druze(drugarice)...svi bi na zapad vrlo moguce a plata 2000 eur a stan 1000 eur i opet nezadovoljstvo.
Drug. Danas u eri društvenih mreža svi gledaju slike drugih ljudi koji se kao lepo provode i svuda je luksuz oko njih. I onda to stvara osećaj nezadovoljstva ljudi sa druge strane ekrana.

Bojim se da one uopste ne znaju ni sta zele.Mislim da se radi o hronicnom nezadovoljstvu tesko ozdravljivom.
Verovatno...
Muškarci i žene su upućeni jedni na druge...
Nažalost, došlo je vreme da muškarci nisu više onakvi kakvi bi trebalo da budu, ali ni žene nisu
onakve kakve su nekad bile... ne zna se šta je uzrok i ko je tu prvi napravio grešku...
U svakom slučaju, obe strane su zastranile i svi su za grupno lečenje

Cele plate daju za izgled,tacno je to.A iznutra trula nadrkanost jer je plata 550 eur namesto 3000 eur.I plus lose izhebana,pa mora jos vodat kera 3 puta na dan..neudata u 40oj,suzivot sa starcima.Svaka bi se dobro udala ali bez rizika...
I nakon zareza, tačke ide razmak. Samokažem :manikir:

Back