Zašto je važno da za zadušnice povedete i decu na groblje?

aj bre ne samosažaljevajte se
Nikola Tesla pa umro i onoliki carevi i kraljevi
a ne ovi "daj šta daš" stranački grebatori
ma ko više pamti neke politarčiće.
nije poenta u smrti, to nas sve čeka već zaborav pošto smo egoistični.
kako su se ranije smenjivali bogovi, samo mu okreneš leđa i više taj ne postoji.

Ma mnogo marim šta lupas nego mi nije jasno zašto Glasnik sada ne odreaguje? Ono," jel to hrišćanin","
Naravno da jeste,nije valjda da ocekujes da ti otsutim tvoje uvredljive insinucije da sam ministar Annalenko Brboć...!?
"jes ti pravoslavac slučajno?"
Ne nisam jer bih te u tom slucaju pozdravio onako pravoslavno,uz ozbiljno uvredljive reci podmazane socnim pcostima ,kao sto to rade tvoja "verska braca"...
...ja sam ti odgovorio tvojom merom uz skrivenu poruku da ti se ponekad svaki verbalni napad moze vratiti kao bumerang pa se sad ti lepo proracunaj dali ces i dalje nastupati uvredljivo-bezobrazno ili ces se opametiti i vratiti pristojnom komunikacijom kao sto to ovde generlno rade forumasi !
Veliki je cistunac i hrišćanin kad su vaše guzze u pitanju.
Evo objasnio sam razloge i naveo konkretnog Biblijskog razloga na kojeg zasnivam svoj nastup pa ukoliko smatra da sam pogresio - nek izvoli !

Poslednja izmena:
A sto elenin a ne Trampov ?
...ili Putinov ?
pa zato što si njen, ljudi ovde nisu nepismeni da ne vide koga zastupaš.
samo još nisam skontao da li primenjuješ subotarsku taktiku "ne deklaši se javno da si adventista sedmog dana sa sedištem u USA" ili si toliko glup da jedini ti ne vidiš šta zastupaš verujući da i drugi ne vide :D

pa zato što si njen, ljudi ovde nisu nepismeni da ne vide koga zastupaš.
samo još nisam skontao da li primenjuješ subotarsku taktiku "ne deklaši se javno da si adventista sedmog dana sa sedištem u USA" ili si toliko glup da jedini ti ne vidiš šta zastupaš verujući da i drugi ne vide :D
Pošto se ne izjašnjava, mislim da je musliman, kome nisu secnuli Srećka.

Pošto se ne izjašnjava, mislim da je musliman, kome nisu secnuli Srećka.
novi zavet po njemu je nepotreban a traži od sagovornika gde to piše ili recimo on konta da su apostoli bili adventisti, pa je i on. videla žaba pa digla nogu. adventisti -subotari su mesijanski jevreji, svuda guraju nos ali svi ih odbacuju i hrišćani i judaisti. pošto su judaisti tvrđi oni preko hrišćanstva se promuljali ko jw zato što sekularizam dozvoljava sve. tako i tibentaci mogu da se registruju kao hrišćani i da malo ubace samsaru :D

novi zavet po njemu je nepotreban a traži od sagovornika gde to piše ili recimo on konta da su apostoli bili adventisti, pa je i on. videla žaba pa digla nogu. adventisti -subotari su mesijanski jevreji, svuda guraju nos ali svi ih odbacuju i hrišćani i judaisti. pošto su judaisti tvrđi oni preko hrišćanstva se promuljali ko jw zato što sekularizam dozvoljava sve. tako i tibentaci mogu da se registruju kao hrišćani i da malo ubace samsaru :D
Pa da, vidiš muslimani sahranjuju a on je verovatno hare Krišna. Spalio sve svoje i na koje groblje da ide i što? Samo može niz reku da gleda...

Odkud ti znas sta mene zanima,da nisi poceo da citas misli ili ti to polazi za rukom pomocu neke staklene kugle ?😁
Pa nije dobro ako to pitaš, jer ispada da ti Brboćoski pojma nema da mi se Annalenko poverio kako ga tema uopšte ne zanima. To ti je već dijagnoza.
Zato ti malo,malo pa "kad sam ja to reko, daj dokaza?"???

Ma ko šizofrenija neka.... kaže mi ne interesuje me ova tema pa odmah posle pita a otkud znaš da mene neinteresuje? Ima neke transfere ličnosti, zbog kojih ne da babu a i stidi je se ko usran gujce.
ni za glavu ni za rep i ko se s njim upusti u dužu raspravu on je još luđi.
znaš šta je zanimljivo kod tih sekti, obavezno ti traže biblijski citat, a kad njima tražiš isto e onda treba da gledaš ceo kontekst tj čitavu bibliju :D
ludilo

Back