Hristov...a ti ?Čiji si ti ono beše?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hristov...a ti ?Čiji si ti ono beše?
mamin i tatinHristov...a ti ?
ma ko više pamti neke politarčiće.aj bre ne samosažaljevajte se
Nikola Tesla pa umro i onoliki carevi i kraljevi
a ne ovi "daj šta daš" stranački grebatori
elenin glasnogovornikČiji si ti ono beše?
Obavezno. Mada mislim da su sahrane za decu prejak doživljaj od kojih ih treba poštedeti u nežnim godinama.Izlaziite li?
Ma ministar, Annalenko Brboćelenin glasnogovornik
Ovo je opstopoznata realnost za koju je cak i suvisno odgovarati i ne sadrzi apsolutno nikakav relevantan podatak za pitanje KOJE SI TI SAM postavio, zar ne ?mamin i tatin
A sto elenin a ne Trampov ?elenin glasnogovornik
..ohohoooo,evo nam opet naseg dragog Buljoprimaca Sreckovica poznatijeg kao kao Glupson Tupkovic sa ovogodisnje "parade gordosti" ,uvek spreman i raspolozen , na nivou...Ma ministar, Annalenko Brboć
Ohohoo, ovo hrišćanin biblijski? Ma gde li je Glasnik da ti zalepi par šamara što brukas kult?..ohohoooo,evo nam opet naseg dragog Buljoprimaca Sreckovica poznatijeg kao kao Glupson Tupkovic sa ovogodisnje "parade gordosti" ,uvek spreman i raspolozen , na nivou...![]()
Aha,nije ti lepo kad popijes slicnu dozu pouka ???Ohohoo, ovo hrišćanin biblijski? Ma gde li je Glasnik da ti zalepi par šamara što brukas kult?
Ma mnogo marim šta lupas nego mi nije jasno zašto Glasnik sada ne odreaguje? Ono," jel to hrišćanin"," "jes ti pravoslavac slučajno?" Veliki je cistunac i hrišćanin kad su vaše guzze u pitanju.Aha,nije ti lepo kad popijes slicnu dozu pouka ???
Cisto da znas,ovo je bila reakcija u skladu sa instrukcijama iz Price .26,5.
Naravno da jeste,nije valjda da ocekujes da ti otsutim tvoje uvredljive insinucije da sam ministar Annalenko Brboć...!?Ma mnogo marim šta lupas nego mi nije jasno zašto Glasnik sada ne odreaguje? Ono," jel to hrišćanin","
Ne nisam jer bih te u tom slucaju pozdravio onako pravoslavno,uz ozbiljno uvredljive reci podmazane socnim pcostima ,kao sto to rade tvoja "verska braca"..."jes ti pravoslavac slučajno?"
Evo objasnio sam razloge i naveo konkretnog Biblijskog razloga na kojeg zasnivam svoj nastup pa ukoliko smatra da sam pogresio - nek izvoli !Veliki je cistunac i hrišćanin kad su vaše guzze u pitanju.
pardon, Brboćoski...Naravno da jeste,nije valjda d ocekujes da ti otsutim tvoje uvredljive insinucije da
...eto vidis,i dlje ides istim tempom ali cu ja ostati na ono sto sam vec reko,sasvim je dovoljno,pametnome dosta.pardon, Brboćoski...
pa zato što si njen, ljudi ovde nisu nepismeni da ne vide koga zastupaš.A sto elenin a ne Trampov ?
...ili Putinov ?
Pošto se ne izjašnjava, mislim da je musliman, kome nisu secnuli Srećka.pa zato što si njen, ljudi ovde nisu nepismeni da ne vide koga zastupaš.
samo još nisam skontao da li primenjuješ subotarsku taktiku "ne deklaši se javno da si adventista sedmog dana sa sedištem u USA" ili si toliko glup da jedini ti ne vidiš šta zastupaš verujući da i drugi ne vide![]()
Das pametan, ne bi lupo na temi koja te i ne zanima....eto vidis,i dlje ides istim tempom ali cu ja ostati na ono sto sam vec reko,sasvim je dovoljno,pametnome dosta.
novi zavet po njemu je nepotreban a traži od sagovornika gde to piše ili recimo on konta da su apostoli bili adventisti, pa je i on. videla žaba pa digla nogu. adventisti -subotari su mesijanski jevreji, svuda guraju nos ali svi ih odbacuju i hrišćani i judaisti. pošto su judaisti tvrđi oni preko hrišćanstva se promuljali ko jw zato što sekularizam dozvoljava sve. tako i tibentaci mogu da se registruju kao hrišćani i da malo ubace samsaruPošto se ne izjašnjava, mislim da je musliman, kome nisu secnuli Srećka.
Pa da, vidiš muslimani sahranjuju a on je verovatno hare Krišna. Spalio sve svoje i na koje groblje da ide i što? Samo može niz reku da gleda...novi zavet po njemu je nepotreban a traži od sagovornika gde to piše ili recimo on konta da su apostoli bili adventisti, pa je i on. videla žaba pa digla nogu. adventisti -subotari su mesijanski jevreji, svuda guraju nos ali svi ih odbacuju i hrišćani i judaisti. pošto su judaisti tvrđi oni preko hrišćanstva se promuljali ko jw zato što sekularizam dozvoljava sve. tako i tibentaci mogu da se registruju kao hrišćani i da malo ubace samsaru![]()
Odkud ti znas sta mene zanima,da nisi poceo da citas misli ili ti to polazi za rukom pomocu neke staklene kugle ?Das pametan, ne bi lupo na temi koja te i ne zanima.
Pa nije dobro ako to pitaš, jer ispada da ti Brboćoski pojma nema da mi se Annalenko poverio kako ga tema uopšte ne zanima. To ti je već dijagnoza.Odkud ti znas sta mene zanima,da nisi poceo da citas misli ili ti to polazi za rukom pomocu neke staklene kugle ?![]()
Srbin nije, hrišćanin nije ali plače kad mu isprozivaš tetku elenicuPošto se ne izjašnjava, mislim da je musliman, kome nisu secnuli Srećka.
Ma ko šizofrenija neka.... kaže mi ne interesuje me ova tema pa odmah posle pita a otkud znaš da mene neinteresuje? Ima neke transfere ličnosti, zbog kojih ne da babu a i stidi je se ko usran gujce.Srbin nije, hrišćanin nije ali plače kad mu isprozivaš tetku elenicu![]()
ni za glavu ni za rep i ko se s njim upusti u dužu raspravu on je još luđi.Ma ko šizofrenija neka.... kaže mi ne interesuje me ova tema pa odmah posle pita a otkud znaš da mene neinteresuje? Ima neke transfere ličnosti, zbog kojih ne da babu a i stidi je se ko usran gujce.