Zašto je u Srbiji prihvatljivo biti lezbejka a nije prihvatljivo biti muški homos

Ja sam stari drkadžija, ali ne kapiram kako neko može da drka na lezbo dame, to je toliko sporo, kilavo, pipavo, dosadno, hajde možda kad imaju obučene one strep-on igračke, pa krene nešto življe, ali u osnovi je neatraktivno, ne drži pažnju, ne znam kako drkadžije na to uspevaju da se fokusiraju.
2 pitcke 4 sise dva dupeta
 
Jel ste primetili, niko ne sme javno da kaže da je muški homos, a lezbejke su skoro pa opšteprihvaćene , neke čak i bez ustezanja bludniče pred kamerama po rijaliti šouvovima

Zato što se magarcima diže na sam pomen jedne pič..., a da ne pričamo šta osećaju kada vide pič... u paru.
 
Jel ste primetili, niko ne sme javno da kaže da je muški homos, a lezbejke su skoro pa opšteprihvaćene , neke čak i bez ustezanja bludniče pred kamerama po rijaliti šouvovima

Привлачније је. Ево мени жени па је занимљиво кад видим лепу женску фигуру .
 
Mislim da grešiš. Svet se vrti oko žena i para, k'o što se zemlja vrti oko svoje ose.Čak i ovde na forumu, "drobi" se više o ženama, nego o bilo kojoj drugoj pojavi.
A po cemu to da se vrti oko zena? Ovo je bas ocigledno jer da se muskarci ne loze na lezbejke prozivali bi ih... Na forumu se drobi o zenama jer je to zanimljivo muskarcima
 
Poslednja izmena od moderatora:
Ja sam možda od rijetkih muškaraca koji se ne pali na lezbejke. Gledao sam lezbo porniće,nije me ništa naložilo. Ok vidjeti fino građeno žensko tijelo je fino. Ravnodušan sam prema lezbejkama,ni ti mi se gadi ni ti izbuđuje. Uživo su uglavnom jedna muškobara lezbejka druga je femi.

Kada bi žene rekle da ih pali muška fatačina,uzajamna masturbacija ili gej pornić nažalost mnogi muškarci bi to počeli praktikovati da bi udovoljili svojoj ljepsoj polovini.

Što se tiče lezbejki u rialitiju i gejeva u rialitiju to su dvije različite stvari. One dvije su se držale za ruke ,ljubile i mazile,a zamisli da dođu dva geja pa to bi pucali kreveti :mrgreen:. Uveče bi se čulo grubo muško stenjanje,tražili bi od produkcije vazelin,nestalo zaliha :hahaha:. Dalje ne bih da tipkam kako bi tek čaršave isprljali,to bi bile demonstracije ispred Pinka.
 
Mi na pornićima vidimo uglavnom dvije femi,nježnije lezbejke. U javnosti je drugačije.
Hetero muškarci zaziru od gejeva ,jer postoji strah kod njih da će im neko uštekati u guzu,a ti bi bilo bolno iskustvo. Šta može žena ženi da uradi,kakav je njihov sex? Meni izgleda lezbo sex dosadan.
Nemam gađenje ni prema gejevima,pogledao sam gej pornić,ama vala nikakve reakcije. Ni ti me pali,ni ti mi se gadi.
 
Easy

Zato što sve mora da bude podređeno muškom pogledu, a muški pogled toleriše lezbejke jer na to može da drka, a na muške homose ne
Meni pre vise lici da je podredjeno zenskom. Jer zene mogu da izrazavaju seksualnu slobodu i eksperimentisu a muskarce na kolac. Plus na sve sto je seksualno kod zene muskarci drkaju kao neki gladni psi. Zamisli cak i drkaju na neku aktivnost gde su u potpunosti iskljuceni i nisu dobrodosli, kao sto je lezbejski seks.
 

Back
Top