Zasto je to tako?

Pa pazi, sad i mene zamislilo to sto ti se desava.
Kako :eek:

A da ne probiras previse ? :D

Ili im mozda ne das sansu ili tipovi prosto ne stignu da izraze svoju zainteresovanost, ili mozda samo naleteo period, hoce to pred praznike :)

Kako to da svi tipovi koje upoznam su ili potpuno frigidni i ne zanima ih nikakva platonska a kamoli telesna ljubav ili su potpuni perverznjaci?
kako bre?:sad2::sad2: :dash:

-perverzija je sve ono sto je normalno a nije previse nenormalno da bi bilo totalno nenormalno,
-frigidnost je nesposobnost da iz prvog predjes u drugo stanje a da se to odrazi na tvoje stanje uma i tela
-platonska ljubav je sposobnost da se ima sex bez direktnog fizicko/telesnog kontakta sa drugom osobom na istoj talasnoj duzini
-telesna ljubav je sposobnost da se dva teleta vole
pokushaj da nadjesh neki odgovor na svoje pitanje iz ovih konkretnih i egzaktnih definicija

Verovatno si neprivlačna široj muškoj populaciji, ovi 'nezainteresovani' te odbijaju na finjaka, a ovi 'perverzni' su zagoreli i ebali bi sve što ima rupu.

Sto? mogu se kladiti da 90-99% muske populacije nisu u stanju da zadovolje zene ni sexualno a kamoli emotivno. Cure imaju pravo da se bune, dokle to maltretiranje sa svim tim nesposobnostima? ima da se muski potrude i pruze puno zadovoljstvo svojim partnerkama!

Od kuda ja znam što je neprivlačna, i to mi je samo pretpostavka. Možda je ružna, možda je neotesana, možda je uobražena, možda je konzervirana - možda nije ništa od toga, možda je gatara urekla, možda joj loš horoskop... Samo verujem da kad im devojka nije privlačna muškarci glume nezainteresovanost ma i za platonske , kamoli telesne odnose (zanimljivo, nije spomenula emotivne, da joj ne čitam između redova), valjda strahujuć da ih ona ne savata na kvarnjaka, il pak otpuste kočnicu i lupetaju ko da su u muškom društvu (što nekoj devojci koja nije svikla na te priče mož u najmanju ruku izgledati perverzno).

Back