Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 68.385
Prema svecu i tropar, tj sukob dve preletačice.Koga je briga šta ova beznačajna pojava govori.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prema svecu i tropar, tj sukob dve preletačice.Koga je briga šta ova beznačajna pojava govori.
Izvini, ali čemu ovaj bedž “autošoven”?Ne lupaj.
Јелена је у праву! Румунка Мариника тиче србске полицајце! Том зулуме се мора у крај стати!Ne lupaj.
Sta je ovdje neistina? Rumuni, Bugari, Hrvati, Albanci, Bosnjaci vrsljaju po Srbiji kako im volja. Dosta vise toga!https://nova.rs/zabava/showbiz/karleusa-vredjala-mariniku-tepic-podrzala-gorana-vesica/
Јелена Карлеуша:
"када су у питању српски национални интeрeси, српска будућност, српска политика, српски народ,
зашто Румунка блокира улазe у српскe судовe,
зашто Румунка блокира српскe мостовe,
зашто јeдна Румунка удара српскe полицајцe, скида им шлeмовe и пљујe их,
зашто јeдна Румунка прави нeрeдe на српским улицама и по српским градовима,
зашто јeдна Румунка у српском парламeнту врeђа српскe посланикe, чупа микрофонe, полива водом,
физички насрћe на Српкињу Ану Брнабић која прeдсeдава,
а зашто јe Србин Горан Вeсић у притвору бeз икаквог правног основа само зато што јe то Румунка захтeвала,
а та иста Румунка нијe у српском затвору за кршeњe српских закона“, написала јe.
Pogledajte prilog 1649532
@Alter_Ego_ би први копао, да му Ђилас то нареди!Kopaces!
Kopao bi za interese stranih gospodara, a nece za interes vlastitog naroda!@Alter_Ego_ би први копао, да му Ђилас то нареди!
Све ово што он пише је само уперено против личности Предсеника Републике Србије Господина Александра Вучића!
Тако је!Kopao bi za interese stranih gospodara, a nece za interes vlastitog naroda!
То је било некада, овде говоримо о њеном новом издању.
Ниси свестан какве све промене СНС доноси у живот људи.
Svestan sam...za 15 ljudi iz NS je bas promenilo zivot...
...
Колико је вама мило што ови изгинуше,
аууу,
легло вам ко кец на 11 !
Биће не брини,
само морате јако да желите !
Isto ko i ti što si...Јелена Карлеуша је Србска Дива!
Izjava jeste politički nekorektna i ni ona ne misli ništa loše, kao i niko u Srbiji.https://nova.rs/zabava/showbiz/karleusa-vredjala-mariniku-tepic-podrzala-gorana-vesica/
Јелена Карлеуша:
"када су у питању српски национални интeрeси, српска будућност, српска политика, српски народ,
зашто Румунка блокира улазe у српскe судовe,
зашто Румунка блокира српскe мостовe,
зашто јeдна Румунка удара српскe полицајцe, скида им шлeмовe и пљујe их,
зашто јeдна Румунка прави нeрeдe на српским улицама и по српским градовима,
зашто јeдна Румунка у српском парламeнту врeђа српскe посланикe, чупа микрофонe, полива водом,
физички насрћe на Српкињу Ану Брнабић која прeдсeдава,
а зашто јe Србин Горан Вeсић у притвору бeз икаквог правног основа само зато што јe то Румунка захтeвала,
а та иста Румунка нијe у српском затвору за кршeњe српских закона“, написала јe.
Pogledajte prilog 1649532
Nekada je zavisila od muža, danas od predsednika države. Sada mora tako.Karleuša je nekada bila Nataša Kandić a danas je Dragoslav Bokan.
Bukvalno, prodala se , nisam verovalaKarleuša je nekada bila Nataša Kandić a danas je Dragoslav Bokan.
Naravno da rumunka može da bude poslanica, ali ne može da radi u bezbednosno osetljivim firmama, a državna administracija je bezbedonosno osetljiva, namenska industrija takodje....
I sad mene zanima statistika i pravo stanje koliko ima Srba u državnim organima i institucijama, a koliko državljana drugih država sa sve dvojnim državljanstvima...a koliko sam upoznat u državnim organima srbi su manjina jer ( uvek imaju neku bitnu manu koju drugi nemaju) da se ne lažemo....
antisrbi u ovim vremenima naravno ne.Naravno da rumunka može da bude poslanica, ali ne može da radi u bezbednosno osetljivim firmama, a državna administracija je bezbedonosno osetljiva, namenska industrija takodje....
I sad mene zanima statistika i pravo stanje koliko ima Srba u državnim organima i institucijama, a koliko državljana drugih država sa sve dvojnim državljanstvima...a koliko sam upoznat u državnim organima srbi su manjina jer ( uvek imaju neku bitnu manu koju drugi nemaju) da se ne lažemo....
Ta Marinika bi mogla da zastupa rumunsku manjinu u skupštini, ali ne može da zastupa pobijenu srpsku decu koju su pobili oni koji su donosili zakone u gradjevinarstvu u vreme cevtanja divlje mafijaške gradnje....pa sada stručnjaci tvrde da su ti zakoni doveli do loše kontrole izgradjenih objekata
Pa idi vidi kako žive Srbi u evropskoj Rumuniji i koliko ih ima u vlasti i adminstraciji....pa onda malo vežbaj pristojnost ako hoćeš komunikaciju....Jbg, ja ne znam šta je bio deda Ane Brnabić, ali čini mi se da ona godinama obavlja kao neke važne državne funkcije i ima neograničen pristup svim informacijama. Jeste da nije Rumunka, za koje znamo da su najveći neprijatelji našeg naroda, ali...
A ti znaš kako se ona izjašnjava? I da nije deo mafijaškog klana? Sve znaš? Lepo onda je zastupaj....Pa u skoro svim zemljama imaš u većem ili manjem broju pripadnike manjina u državnoj administraciji, a kao drugo Marinika nije nikakav stranac, predstavnik neke nacionalne manjine nit je ikad dobila državljanstvo, već je žena rodjena, odrasla i ceo život provela u Srbiji (kao verovatno i njeni roditelji) i nastupa kao srpska političarka.