"Zašto je Srbin Vesić u zatvoru, a Rumunka nije?": Skandalozan ispad Jelene Karleuše, vređala Mariniku Tepić na nacionalnoj osnovi

Koga je briga šta ova beznačajna pojava govori.
Prema svecu i tropar, tj sukob dve preletačice.

92C88CBE-1AEE-47CE-BC14-D7A0C259F36C.jpeg

https://nova.rs/zabava/showbiz/karleusa-vredjala-mariniku-tepic-podrzala-gorana-vesica/

Јелена Карлеуша:
"када су у питању српски национални интeрeси, српска будућност, српска политика, српски народ,
зашто Румунка блокира улазe у српскe судовe,
зашто Румунка блокира српскe мостовe,
зашто јeдна Румунка удара српскe полицајцe, скида им шлeмовe и пљујe их,
зашто јeдна Румунка прави нeрeдe на српским улицама и по српским градовима,
зашто јeдна Румунка у српском парламeнту врeђа српскe посланикe, чупа микрофонe, полива водом,
физички насрћe на Српкињу Ану Брнабић која прeдсeдава,

а зашто јe Србин Горан Вeсић у притвору бeз икаквог правног основа само зато што јe то Румунка захтeвала,

а та иста Румунка нијe у српском затвору за кршeњe српских закона“, написала јe.

Pogledajte prilog 1649532
Sta je ovdje neistina? Rumuni, Bugari, Hrvati, Albanci, Bosnjaci vrsljaju po Srbiji kako im volja. Dosta vise toga!

iako ne mogu da smislim karleusu vrh mi je kako je sada njeni bivsi najveci fanovi je pljuju zato jer proziva kvislinsku drugosrbijanstinu ali dok je to isto radila sa njima onda je bila najveca zvezda europe i kako su joj tepali nasa jeca jk a sto se tice njenih izjava potpuno je u pravu marinika treba za ide u zatvor zbog niza krivicnih dela koja je pocinila drustvo joj trebaju praviti i onaj bizon milivojevic pijandura cuta i lopov djitler a n1 i novu s danas i ostale drugosrbijanske medije treba procesuirati zbog govora i sirenja mrznje prema srpskom narodu i sirenju fasisticke nacisticke i teroristicke retorike

@Alter_Ego_ би први копао, да му Ђилас то нареди!
Све ово што он пише је само уперено против личности Предсеника Републике Србије Господина Александра Вучића!

@Alter_Ego_ би први копао, да му Ђилас то нареди!
Све ово што он пише је само уперено против личности Предсеника Републике Србије Господина Александра Вучића!
Kopao bi za interese stranih gospodara, a nece za interes vlastitog naroda!

Колико је вама мило што ови изгинуше,
аууу,
легло вам ко кец на 11 !

Биће не брини,
само морате јако да желите !

Umesto sto botujes, bolje gledaj gde sedas na sednicama SNS-a...da ti ne padne plafon na glavu...kojeg je radio neki SNS ortak...

...

https://nova.rs/zabava/showbiz/karleusa-vredjala-mariniku-tepic-podrzala-gorana-vesica/

Јелена Карлеуша:
"када су у питању српски национални интeрeси, српска будућност, српска политика, српски народ,
зашто Румунка блокира улазe у српскe судовe,
зашто Румунка блокира српскe мостовe,
зашто јeдна Румунка удара српскe полицајцe, скида им шлeмовe и пљујe их,
зашто јeдна Румунка прави нeрeдe на српским улицама и по српским градовима,
зашто јeдна Румунка у српском парламeнту врeђа српскe посланикe, чупа микрофонe, полива водом,
физички насрћe на Српкињу Ану Брнабић која прeдсeдава,

а зашто јe Србин Горан Вeсић у притвору бeз икаквог правног основа само зато што јe то Румунка захтeвала,

а та иста Румунка нијe у српском затвору за кршeњe српских закона“, написала јe.

Pogledajte prilog 1649532
Izjava jeste politički nekorektna i ni ona ne misli ništa loše, kao i niko u Srbiji.
Medjutim, trenutno je tačna i opravdana, jedno su prava manjina i prava gradjana koja se izgleda samo Srbima osporavaju....
Druga istina je da svi "gradjani" Srbije koji nisu Srbi imaju svoje nacionalne klanove u srpskoj državi ostvaruju prava protivno gradjanskom Ustavu....
Kao što znamo klan crnogoraca drži resor diplomatije sa sve dvojnim državljanstvom, rumuni resor trgovine, makedonci medicinu, ustaše su aman filozofi, pisci i članovi akademije nauka zajedno sa crnogorcima, nemamo mi ništa protiv ni šiptara ni crnogoraca ni rumuna, ali šta oni imaju protiv nas pa nas ponižavaju?
Ako ne mogu da dostignu svest gradjana i sve rade u svojim klanovima onda za njih ne važi gradjanska država tako da ne mogu da budu u administraciji Srbije ni pravosudju.
Bukvalno sva njihova prava treba da budu predmet reciprociteta, kako u njihovin nacionalnim državama Srbi imaju prava, tako i oni u državi Srbiji.
Dovoljno je obići Srbe u Rumuniji, Makedoniji, Ustašiji,Albaniji, pa videti koja su njihova prava, ali ne na papiru, nego stvarno....Zašto bi Srbi u svojoj državi bili podredjeni, zar nije dovoljno što su u drugim državama ljudi druge kategorije....
Tako da je ovo pitanje Karleuša dobro postavila.....

Naravno da rumunka može da bude poslanica, ali ne može da radi u bezbednosno osetljivim firmama, a državna administracija je bezbedonosno osetljiva, namenska industrija takodje....
I sad mene zanima statistika i pravo stanje koliko ima Srba u državnim organima i institucijama, a koliko državljana drugih država sa sve dvojnim državljanstvima...a koliko sam upoznat u državnim organima srbi su manjina jer ( uvek imaju neku bitnu manu koju drugi nemaju) da se ne lažemo....

Naravno da rumunka može da bude poslanica, ali ne može da radi u bezbednosno osetljivim firmama, a državna administracija je bezbedonosno osetljiva, namenska industrija takodje....
I sad mene zanima statistika i pravo stanje koliko ima Srba u državnim organima i institucijama, a koliko državljana drugih država sa sve dvojnim državljanstvima...a koliko sam upoznat u državnim organima srbi su manjina jer ( uvek imaju neku bitnu manu koju drugi nemaju) da se ne lažemo....

Ne baljezgaj, kao prvo drzavna administracija nije nikakva bezbednosno osetljiva stvar jer u svakom demokratskom drustvu rad drzavnih organa i drzavne administracije bi trebalo da je javan i transparentan a i kad kažeš "državna administracija" to je prilično relativan i neodredjen pojam i može da se odnosi na bilo šta, kao drugo ona nije ni u kakvoj državnoj administraciji niti funkciji vec ona je samo opoziciona političarka i poslanica opozicione stranke a kao treće Marinika NIJE Rumunka i ona ne nastupa kao predstavnik rumunske ili bilo koje druge nacionalne manjine u Srbiji, nit je rodjena nit ije kad živela u Rumuniji nit ima rumunsko državljanstvo, žena praktično nikakve veze sa Rumunijom nema, već je Srpkinja rodjena i odrasla u Srbiji (kao verovatno i njeni roditelji) i možda samo vuče neke rumunske korene (a možda je samo dete iz nekog mešovitog braka i možda samo delimično vuče i te korene) što je zapravo potpuno nebitno, jer ona je žena rodjena i odrasla u Srbiji, predstavlja se kao srpska političarka i praktično nikakve veze sa Rumunijom nema.

antisrbi u ovim vremenima naravno ne.

Ta Marinika bi mogla da zastupa rumunsku manjinu u skupštini, ali ne može da zastupa pobijenu srpsku decu koju su pobili oni koji su donosili zakone u gradjevinarstvu u vreme cevtanja divlje mafijaške gradnje....pa sada stručnjaci tvrde da su ti zakoni doveli do loše kontrole izgradjenih objekata

bolje Rumunka nego Gej Hrvatica jbg koja liči na muško i ne zna dve rečenice da sklopi.. a na sve to laže kako zine tipa ona bajka: sedim ja sa nekom ženom najbogatijom Nemicom, ona me zagleda i pita: da li ste vi iz Srbije najrazvijenije zemlje na svetu ? ja vam znate prosto, zavidim... i ostale budalaštine.. Vučićeva baronska škola

Ta Marinika bi mogla da zastupa rumunsku manjinu u skupštini, ali ne može da zastupa pobijenu srpsku decu koju su pobili oni koji su donosili zakone u gradjevinarstvu u vreme cevtanja divlje mafijaške gradnje....pa sada stručnjaci tvrde da su ti zakoni doveli do loše kontrole izgradjenih objekata

Како знаш шта су по националности несрећни људи убијени на железничкој станици у Новом Саду?

Jbg, ja ne znam šta je bio deda Ane Brnabić, ali čini mi se da ona godinama obavlja kao neke važne državne funkcije i ima neograničen pristup svim informacijama. Jeste da nije Rumunka, za koje znamo da su najveći neprijatelji našeg naroda, ali...
Pa idi vidi kako žive Srbi u evropskoj Rumuniji i koliko ih ima u vlasti i adminstraciji....pa onda malo vežbaj pristojnost ako hoćeš komunikaciju....

Pa u skoro svim zemljama imaš u većem ili manjem broju pripadnike manjina u državnoj administraciji, a kao drugo Marinika nije nikakav stranac, predstavnik neke nacionalne manjine nit je ikad dobila državljanstvo, već je žena rodjena, odrasla i ceo život provela u Srbiji (kao verovatno i njeni roditelji) i nastupa kao srpska političarka.
A ti znaš kako se ona izjašnjava? I da nije deo mafijaškog klana? Sve znaš? Lepo onda je zastupaj....

Back