Nifont
Domaćin
- Poruka
- 3.237
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reklamiraš jutub kanal Aleksandra Šargića?
Da, sa drugima smo trgovali, ali su Rusi ovde itekako uticali. Rusofilija je stara boljka u Srba.Srbija nikad nije bila prikacena za rusiju
od knezevine srbije preko kraljevina, pa sfrj i danas najveci trgovacki partneri srbije je zapad i europa i ljudi odavde odlaze da zive i rade na zapad
ljudi kojima zinulo dupe za pare i nisu ljudiSrbija nikad nije bila prikacena za rusiju
od knezevine srbije preko kraljevina, pa sfrj i danas najveci trgovacki partneri srbije je zapad i europa i ljudi odavde odlaze da zive i rade na zapad
Baka Prase za odrasleTaj Šargić je ili neobavešten, ili glup ili namerno laže.
Baka Prase ima više šarmaBaka Prase za odrasle
Ko zna koliki broj ljudi je bilo za vreme Tita na golom otoku zbog Staljina.Da, sa drugima smo trgovali, ali su Rusi ovde itekako uticali. Rusofilija je stara boljka u Srba.
Ne mogu svi da volontiraju u Maksiju kao ti, moi Stoiko.ljudi kojima zinulo dupe za pare i nisu ljudi
tovarna goveda
pa jel su mene hapsili samo zato što sam vikao: "Živeo Staljin i Svetska revolucija... šta je trebalo da vičem? Živeo Kapitalizam?"Ko zna koliki broj ljudi je bilo za vreme Tita na golom otoku zbog Staljina.
koga gladan ćaća napravi taj ostade gladan ceo životNe mogu svi da volontiraju u Maksiju kao ti, moi Stoiko.
Neko mora porodicu da prehrani, decu da školuje, volontiranje tu nikako nije opcija.

Нити је Стаљин Рус, нити је СССР Русија. У највећем то је тамо био обрачун међу разбиојвнцима. Екстремно сурови обрачун једне групе разбојника, са другом. То треба жалити само колатереалне жртве, којих је било колико хоћеш.Ko zna koliki broj ljudi je bilo za vreme Tita na golom otoku zbog Staljina.
svaka drzava opstoji ekonomsk trgovinom, uvozom i izvozom. Srbija je prirodno vezana za europuljudi kojima zinulo dupe za pare i nisu ljudi
tovarna goveda
za Stojkasvaka drzava opstoji ekonomsk trgovinom, uvozom i izvozom. Srbija je prirodno vezana za europu
uticali kako?Da, sa drugima smo trgovali, ali su Rusi ovde itekako uticali. Rusofilija je stara boljka u Srba.
Nema džaba hrane u Maxiju, znaš i sam. Kad dete mora da jede, kupi knjige, slavi rođendan, ide na ekskurziju, kupuje novu odeću jer je staru preraslo, onda nema volontiranja.koga gladan ćaća napravi taj ostade gladan ceo život
p.s. imati u vidu da se umesto "ćaća" kaže ono što ćaća ima
knjige i pribor ne mora da plati - država deli 20.000Nema džaba hrane u Maxiju, znaš i sam. Kad dete mora da jede, kupi knjige, slavi rođendan, ide na ekskurziju, kupuje novu odeću jer je staru preraslo, onda nema volontiranja.
I ti si isto svoje roditelje nešto koštao, jel' tako.
To sa gladnim ćaćom nema mnogo veze.
da li Rusi koriste MMF kredu?Da zovemo mozemo da otkacimo evro, uzmemo rublje i postanemo ruski protektorat Balkana i ovog dela Evrope.
Bez obzira na lik i delo Visarionoviča DŽugašvilija, Tito bi pobedio Nemce bez Rusa, naravno…Ko zna koliki broj ljudi je bilo za vreme Tita na golom otoku zbog Staljina.
Gde si ti to vikao i kad?pa jel su mene hapsili samo zato što sam vikao: "Živeo Staljin i Svetska revolucija... šta je trebalo da vičem? Živeo Kapitalizam?"
Zato sto su SRJ uveli UN sankcije, naoruzavali drugu stranu u gradjanskom ratu, aminovali agresiju ‘99 i odbili da prodaju (ne poklone) odbranbeno oruzje (PVO). Dodaj tome rusenje srpske drzave SCG da bi pokupovali obalu.