Zasto je Srbija prva u Evropi po BDP-u, natalitetu, po broju novih radnih mesta, po litijumu... a poslednja u fudbalu?

Srbija je završila na posljednjem (4.) mjestu u svojoj skupini, dok je Hrvatska u svojoj, znatno težoj skupini, završila kao treća.
gleda se broj bodova osvojenih i gol razlika.
hrvatska nije uspela da pobedi ni albaniju. tu se izvukla realno govoreci jer su siftari promasili tri zicera.
slovenija je ipak bolja od albanije u poslednje tri decenije od kada je samostalna

gleda se broj bodova osvojenih i gol razlika.
hrvatska nije uspela da pobedi ni albaniju. tu se izvukla realno govoreci jer su siftari promasili tri zicera.
slovenija je ipak bolja od albanije u poslednje tri decenije od kada je samostalna
Vidio bi ja gol razliku da je Srbija bila u drugoj skupini... svejedno, Hrvatska je dala više golova i igrala neriješeno s Italijom.

@Тихи @Reefer sinoć sam pio ovo. Baš dobro vino, pitko.

Pogledajte prilog 1572051
Zanimljivo, po flaši se vidi da gađaju viši segment, a cena to potvrđuje, kao i fizajn etikete. Znaš da ja nisam ljubitelj belih vina, ali bi vredelo probati. Ja sad pijem ovo, baš po mom ukusu.
IMG_20240629_151451_copy_450x1000.jpg

Zanimljivo, po flaši se vidi da gađaju viši segment, a cena to potvrđuje, kao i fizajn etikete. Znaš da ja nisam ljubitelj belih vina, ali bi vredelo probati. Ja sad pijem ovo, baš po mom ukusu.
Pogledajte prilog 1572201
Probaj obavezno. Slično kao Gavi, ali nekako blaže i pitkije, mirisnije.

Back