Zasto je Srbija prva u Evropi po BDP-u, natalitetu, po broju novih radnih mesta, po litijumu... a poslednja u fudbalu?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596
Autorska tema
Zasto je Srbija prva u Evropi po BDP-u, natalitetu, po broju novih radnih mesta, po litijumu, a poslednja u fudbalu ?
Predsednik Aca Parizer svaki dan crta po njegovoj kineskoj tabli da je Srbija prva u Evropi po natalitetu, po BDP-u, litijumu, po novim radnim mestima, po kulturi...a poslednja u fudbalu ?
Nas poznati ekspert za fudbal Jovana Jeremic je objasnila na Pinku - Imamo predsednika Vucica sa vizijom timom strucnjaka koji radi 24 dnevno i naravno da ce rezultati doci, a za fudbal nemamo coveka ko bi ih vodio, a imamo vrhunsko svetske fudbalere.
Da li Srbija koja je u Evropi prva u mnogim stvarima tj skoro svim stvarima , mora da bude i prva u fudbalu ?

:think:

Vučić o Piksiju, Džajiću i fudbalerima: "Srbija neće biti 17. i 21. ni u čemu, nemojte da se ljutite"​

https://www.telegraf.rs/sport/euro/...udbalerima-srbija-nece-biti-17-i-21-ni-u-cemu

Ako gledas tu statistiku , onda promenu mogu da donesu cigani , daj da nam u reprezentaciji igra 10 roma i golman moze da bude ne rom i da vidis kakvu cemo reprezentaciju da imamo....

Jeste da sad ne vaze za neke talente, ali sve discipline koje su pobrojane , romi vade....ekonomiju , natalitet, po broju radnih pozicija.....

Autorska tema
Zasto je Srbija prva u Evropi po BDP-u, natalitetu, po broju novih radnih mesta, po litijumu, a poslednja u fudbalu ?
Predsednik Aca Parizer svaki dan crta po njegovoj kineskoj tabli da je Srbija prva u Evropi po natalitetu, po BDP-u, litijumu, po novim radnim mestima, po kulturi...a poslednja u fudbalu ?
Nas poznati ekspert za fudbal Jovana Jeremic je objasnila na Pinku - Imamo predsednika Vucica sa vizijom timom strucnjaka koji radi 24 dnevno i naravno da ce rezultati doci, a za fudbal nemamo coveka ko bi ih vodio, a imamo vrhunsko svetske fudbalere.
Da li Srbija koja je u Evropi prva u mnogim stvarima tj skoro svim stvarima , mora da bude i prva u fudbalu ?

Vučić o Piksiju, Džajiću i fudbalerima: "Srbija neće biti 17. i 21. ni u čemu, nemojte da se ljutite"​

https://www.telegraf.rs/sport/euro/...udbalerima-srbija-nece-biti-17-i-21-ni-u-cemu
nije poslednja, ispod nje na ovom prvenstvu je hrvatska.

a baznijasi nisu ni stigli do prvenstva...

Autorska tema

Ma daj, svi znamo: AV i SNS su ti samo izgovor, al sve je to OK, nemoćna pakost jede samu sebe, tj jede trolove, onako iznutra. :kafa:

ironican je bio, jer u to ne veruju ni sns sendvicari
Ma znam... nego sam napisao da *se zatvori* tema (zbog te navodne formalne *nepravilnosti*)... jer me izludjuju celodnevne price na svim medijima o toj gluposti (nasoj kataklizmi na EP... koja je bila sasvim logicna i ocekivana). Posto nemamo zapravo necim ozbiljnijim ni da se bavimo u zemlji gde je sve jedno veliko Potemkinovo selo sa iluzijom zivota za vise miliona statista

Poslednja izmena:
ironican je bio, jer u to ne veruju ni sns sendvicari
Ja sam poverovao....
Ozbiljno , ne u smislu da sam promenio misljenje o situaciji , nego sam poverovao da je to zvanicni stav na krstarici....

Toliko sam navikao na glupetanje na krsti , ebiga, imamo takav kadar, da mogu da procitam da vecina misli ovo i ono i tako i onako i da poverujem da stvarno to misle na krsti....
Uopste me ne moze zacuditi nista sta moze da se veruje na krsti...

Ja sam poverovao....
Ozbiljno , ne u smislu da sam promenio misljenje o situaciji , nego sam poverovao da je to zvanicni stav na krstarici....

Toliko sam navikao na glupetanje na krsti , ebiga, imamo takav kadar, da mogu da procitam da vecina misli ovo i ono i tako i onako i da poverujem da stvarno to misle na krsti....
ja sam jos uvek ubedjen da mnoooogi troluju. msm, ne moze covek biti toliki debil pa da veruje u to sto pise. right? riiiight?

inace ovih meseci mi je 21. godina na forumu :eek:

I onda *veliki opozicionar* Zujovic dobije potpise za svoju izbornu listu od istih tih iz svinjske hunte koju *opasno kritikuje* ... ne bi li strpnuo poneki opozicioni glas i tako i nekog drugog iz opozicije srozao ispod cenzusa (pa da se onda skoro svi ti podcenzusni % od naivaca koji veruju Zujovicu i slicnim sliju opet Vucicu).
Eto, to su nasi *ljuti opozicionari* 🎪

Ma znam... nego sam napisao da *se zatvori* tema (zbog te navodne formalne *nepravilnosti*)... jer me izludjuju celodnevne price na svim medijima o toj gluposti (nasoj kataklizmi na EP... koja je bila sasvim logicna i ocekivana). Posto nemamo zapravo necim ozbiljnijim ni da se bavimo u zemlji gde je sve jedno veliko Potemkinovo selo sa iluzijom zivota za vise miliona statista
nikita zna da otvara bezvezne teme, ali u ovom slucaju svi isto mislimo, moguce je cak i ne voli fudbal, kao ja? sad ne volim ni americki, ma ne volim stadion ni da vidim, jer svaki sluzi za masovno ispiranje pameti, i razne mahinacije
poenta je da sns idol koji pretenduje da bude i idol nacije, da mu dignete spomenik, aljek siftar, sada kada je usrao i raskucio sve cega se dotakao, hoce da bude i fudbalski guru, ... dok mu navijaci porucuju: vucicu federu!

ЦИРКУС – Вучић: Сешћу са Џајићем и Стојковићем, очекујем промене у фудбалу

znaci koristi se nacionalnim sportom da odvuce paznju, odglumi i prevari srbe - to uopste nije njegov posao, nije ni da bude lobista albanaca ili rio tinta, [sto mu dodje na isto, zena kurtija mu sredjuje] ali ovo oko fudbala je kap koja preliva casu

on ocekuje? a narod sto je ocekivao i kosovo i eu?
a narod sto bi da sacuva srbiju?
a narod sto bi malo vise od parizera?
a narod koji bi da se leci?
a narod koji ne bi ekspo i stadion, ni da leti taksijima, vec bilo kakvu dostojnu buducnost?
aljek musliu i sns su buducnost srbije?
ISPIRACINA PAMETI.

Poslednja izmena:
Ja sam poverovao....

ti sad kao vredjas diskutatnte ili samo nikitu?
pazi, ja kada uvredim, to se vidi, znaci direktan sam, ne uvijam kao ti u oblande, jer mislim da sam najpametniji
do balcaka, jel ona vanredni profesor u skoli za trenere koju vucic sad pohadja?

odlicna tema

Poslednja izmena:
Jaoj u svojoj gluposti nisam ukapirao zasto je huligan navijac postao tako bezobrazan prema sportu kao fudbal........

Pa to je jedina oblast u kojoj je strucnjak , zavrsava trenersku....
Pa sad ste ga naebali svi u fudbalu.....

Eto dosledno sam naivan i primeran da mi ne pada na pamet da neko sa pola trenerske skole pomisli da moze da ebe dzaju , stojketa i celu reprezentaciju Srbije...

@Тихи @Reefer sinoć sam pio ovo. Baš dobro vino, pitko.

20240629_062556.jpg

Autorska tema

Све је супротно, Србија је у фудбалу просечна, чак бих рекао и нешто изнад просека, скоро па врло добра, док у политици, економији, БДП, образовању, екологији итд ... ту смо на дну. Можемо да сањамо да будемо просечни као Пиксијев тим.

Back