Zasto je Srbija morala namerno da izgubi od Brazila?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
33.260
Zasto je Srbija namerno morala da izgubi od Brazila ?
Svako ko je gledao utakmicu Brazil - Srbija , video je da je Srbija bila bolja i nadmocnija, ali u drugom poluvremenu desilo se nesto cudno. Kao da je neko rekoa fudbalerima Srbija da ne napadaju i da pustaju Brazilce. Golman Vanja je namerno pustio dva gola Brazilcima, a mogao je da ih odbrani, kada je hteo i kako je hteo.
O cemu se ovde radi ?
:think:

637fdd7c7c039.image.jpg

télécharger.jpg

200558_bokan1-1000x0_orig.jpg

Dragoslav Bokan srbolog i cuveni eksper je objasnio da Zapad ne voli Srbiju zato sto je uspesna i da zeli da joj napakosti na svaki naci. Tako da je Srbija potajni kadidat da napravi cudu u Kataru, ali Zapad to ne dozovoljava.
Posto Srbija stalno ostvarajuje uspehe kako na domacoj i stranoj sceni, sve se pokusava da se to zaustavi kaze Bokan.
Duboka FIFA ?
:think:
 
Читаву овакву тему поставио да би омаловажавао овог лика 😮‍💨
slazem se, nije uredu omalovazavati lika koji izjavi da je Srbija pustila Brazil da je pobedi. taj covek pati od paranoje i ima teske psihicke poremecaje, nije uredu sprdati se s njim. to bi bilo kao kad neko zeza retardirano dete...
 
Ма наравно, због тога да би рекао "такве приче" си и покренуо ову тему о њему.
Ja sam pravio i teme o njemu kada je pravio spisak ''sprskih neprijatelja'' kada je rekao da je izdajnik Srbije svaki onaj ko je gledo film Aidu, i da je rezimski covek. Da se njemu daje takav medijski prostor da prica nebuloze i podrzava Vucica.
 
Poslednja izmena od moderatora:

Back
Top