Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 89.788
И сад нам овде долазе Усташе и причају како нема завера ?!!???
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citao sam da su ljudi iz bivskih komunistickih/socijalistickih drzava skloni teorijama zavjera, vjerovatno sto su na kraju vidjeli da su vjerovali propagandi pa sad nikom ne vjerujuZato sto je retko ko varan i lagan kao nas narod, pa smo stvorili naviku da u sve summjamo, sto je u neku ruku i dobro. Barem nismo 'teletabisi'.
а из некомунистички све саму истину кусају (заједно са салатом од г.)Citao sam da su ljudi iz bivskih komunistickih/socijalistickih drzava skloni teorijama zavjera, vjerovatno sto su na kraju vidjeli da su vjerovali propagandi pa sad nikom ne vjeruju
Ne nego treba verovati u ljude- guštere.само строго званична истина
Zašto je Srbadija tako mnogo prijemčiva na teorije zavera ?
само строго званична истина
Mislim da to nema veze sa Srbijom. Putovala sam i primetila da toga ima savugde. Samo se neko bavi ovim a nekom onim teorijama zavere. Ali mislim da je sustina da prosto ljudi postoje koji su skloniji tome da poveruju u razne teorijeSrbima je to izazita karakteristika.Ima toga svugde ali nigde kao među Srbima.
Evo najnoviji slučaj sa Trampom.
pa evo, u americi, da ja nisam prvi prozborio o pokusaju atentata sa jednim amerom, niko drugi ne bi - mlate tako ameri praznu slamu, mozak je vecini na pasisamo priglupi Ameri i EU retardi gutaju sve što im mejnstrim mediji serviraju
pre dve godine se pisalo kako je Putin smrtno bolestan i kako Rusi imaju oružje za još dva dana
sećam se na zagrebačkom INDEXU u komentarima bilo je opšte oduševljenje forumaša ..
idioti
cinizam je odbrambeni mehanizam pametnijih, ali to samo znaci da ni oni nisu dovoljno pametni da se izbore sa lazima, dok je ostatak kao zombiran, ili im ne dopire do svesti, ili su prestraseni ili... ne znam ni samČovek postane cinik jer je okružen lažima na svakom koraku
Што си ти неки баксуз од човека..U teorije zavere sam poverovao prvi put kad sam kod studentskog parka ispred poste u zimu skinuo rukavice i razgovarao sa telefonske govornice, nestalo mi kredita na kartici , prisa par koraka kiosku pored da kupim novu telefonsku karticu i debele kozne rukavice mi nestale sa govornice.
U teorije zavere sam poverovao drugi put , kad sam ostavio na 10 sekundi kisobran ispred TC usce, presao ulicu na pesackom i setio se da sam ostavio kisobran vratio se i kisobran je nestao...
U teorije zavere sam poverovao treci put, kad sam usao u prevoz 27A jednu stanicu pre trga, kod postanske, pa je pre ulaska na trg vozac par puta zakocio , osetio sam neciju ruku u mantilu, i rekao poslednje zbogom mom novcaniku, vozac nije hteo da ne otvori vrata da se tih pet sest ljudi sumnjivih pogleda i reakcija prihvate bratski od dezurnih policajaca iz TC staklenca..
U teorije zavere sam poverovao cetvrti put kad sam slucajno cuo 6h pre pojave situacije koju ce poruku Sloba da posalje svetu...
U teorije zavere sam poverovao peti put kad sam video na HRT da se vec prvog avgusta vijori sahovnica na kninskoj tvrdjavi , a da 7 avgusta jos uvek pricaju na dnevniku da se vode teske borbe u kninu za kninsku tvrdjavu , a kod Sava centra jedno 100 traktora ceka gorivo....
U teoriju zavere sam poverovao sesti put kad sam se ogledao u ogledalo pored vrata i cujem neko sapuce u hodniku , kad ono komsija mi sprema sacekusu sa komsinicom , jer je komsinica cula kako dok igram igricu kazem online protivniku , e sad cu da te ebem, ima da vristis....dok je ona u mraku sedela na terasi iznad....a ja je nisam ni video...
Kasnije je u mraku pretukao nekog drugog komsiju zajedno sa svojom zenom, dete zensko mu je ukralo biciklu iz komsijske avlije, a musko silovalo komsijskog decaka, bez prijave...suve suze....
U teoriju zavere poslednji put sam poverovao prosle godine kad mi je nestajalo stvari a onda jednom prilikom vidim gazdu sa mojom head jaknicom , zgodna mu kuci ali se presao pa izasao u dvoriste u njoj....Ako se moze reci presao se, posto je ukrao a ne presao se...
A da zet i otac od zeta su mu policajci...
izmišljaš, to nije tačno
Teorije zavjera su poput bajki, fantazija i to zvuci vecinom zanimljivo prilagodljivo dok prava istina cesto zna biti dosadna i da vise boli. Oni ljudi koji slabije barataju cinjenicama a vise nekim porivom i povrsnim interesom prihvataju lazne teorije.Srbima je to izazita karakteristika.Ima toga svugde ali nigde kao među Srbima.
Šta sa trampom?Srbima je to izazita karakteristika.Ima toga svugde ali nigde kao među Srbima.
Teorije zavjera su poput bajki, fantazija i to zvuci vecinom zanimljivo prilagodljivo dok prava istina cesto zna biti dosadna i da vise boli. Oni ljudi koji slabije barataju cinjenicama a vise nekim porivom i povrsnim interesom prihvataju lazne teorije.
Šta sa trampom?
Koliko znam , nema istraživanja koliko smo prijemčivi, mislim da ne odudaramo od proseka.Srbima je to izazita karakteristika.Ima toga svugde ali nigde kao među Srbima.
боље и то него вјеровати у свакакву лудорије на граници разума (или често изван)Ne nego treba verovati u ljude- guštere.
Od oko stotinu Holandjana koje poznajem su samo dvoje skloni teorijama zavjera od 12 nasih iz Srbije i Bosne sa kojim vozim motor u NL je 10 teoreticarara zavjera, u vrijeme korone si morao bjezati od teoreticara iz nasih krajeva. Kakav prosjek , ako nemamo najvise teoreticara u svijetu onda smo sigurno u vrhu.Koliko znam , nema istraživanja koliko smo prijemčivi, mislim da ne odudaramo od proseka.
Ma Amerikanci su cak najvise skloni teorijama zavera, ali sigurno da ima i do ovoga u ovim podrucjima.Citao sam da su ljudi iz bivskih komunistickih/socijalistickih drzava skloni teorijama zavjera, vjerovatno sto su na kraju vidjeli da su vjerovali propagandi pa sad nikom ne vjeruju