Miša Šmolja
Domaćin
- Poruka
- 4.192
Ja sam nesto primetio, kad god neko snima aktiviste iz SNSa u bukvalno bilo kojem momentu, oni stavljaju kapuljace, kackete ili make, a u isto vreme se bas unervoze protiv coveka koji ih snima ili slika?
Zasto je sramota raditi za srbiju? Pa ovi studenti kad ih snimaju cak i provokatori oni ne kriju face, a ove ko god da snima odmah beze i kriju se, zasto?
Zasto je sramota raditi za srbiju? Pa ovi studenti kad ih snimaju cak i provokatori oni ne kriju face, a ove ko god da snima odmah beze i kriju se, zasto?
tako da ona mala sto je rekla informerovoj novinarki sta te boli.... postaje jedini metodolsoki nacin kada razgovaras sa bezumnim botovima...ja ih zalio ranije, stalno sam govorio sebi ljudi su, imaju slabosti i mane...ali zbog toga se osile i pocnu da rade stvari nekad nespojive sa razumom...treba uvek biti sa takvima barem bezborazan na nacin kako misle da jesu...sramota je nesto oko cega necemo da trosimo reci, jer je obraz u srbiji davno prestao biti metafora za necije postovanje.