Zasto je sramota...

Miša Šmolja

Domaćin
Poruka
4.192
Ja sam nesto primetio, kad god neko snima aktiviste iz SNSa u bukvalno bilo kojem momentu, oni stavljaju kapuljace, kackete ili make, a u isto vreme se bas unervoze protiv coveka koji ih snima ili slika?

Zasto je sramota raditi za srbiju? Pa ovi studenti kad ih snimaju cak i provokatori oni ne kriju face, a ove ko god da snima odmah beze i kriju se, zasto?

ima civila u drz sluzbama kojima je jedini posao osim botovanja da nekad fonom snimaju neki studenstki protest i to salju u bazu...na osnovu snimaka softver lepo skenira svakog i imaju matricu ko je protiv rezima...na to ubace brojeve fona od takvih jer su fonovi registrovani na ime...preko sima i imei-a prate online gde si po celoj srbiji... pitali ste se kako pubovi zaustave kola ili tacno pikiraju nekoga i njega privode...e pa zato i tako...tacno znaju i taj ne treba da bude neki student, dovoljno da bude makar u cosku i da posmatra miting a neki levak iz epsa napr. po ps-u snimio jer mu je to duznost ako hoce da zadrzi posao... a takvih ima na stotine i hiljade po celoj srbiji.

Ja sam nesto primetio, kad god neko snima aktiviste iz SNSa u bukvalno bilo kojem momentu, oni stavljaju kapuljace, kackete ili make, a u isto vreme se bas unervoze protiv coveka koji ih snima ili slika?

Zasto je sramota raditi za srbiju? Pa ovi studenti kad ih snimaju cak i provokatori oni ne kriju face, a ove ko god da snima odmah beze i kriju se, zasto?
Nije ih sramota nego to iz bezbednosnih razloga rade jer znaju sa kakvim ... imaju posla

Svi se kriju sem one Nede koja je poznata na mreži X.

I ne kriju se bake i deke koji AV vole više od sinova i unuka.

Svi se kriju sem one Nede koja je poznata na mreži X.

I ne kriju se bake i deke koji AV vole više od sinova i unuka.
ma sve su lazni nalozi...imaju po deset naloga i rade isti kopi pejst...mislis verovatno na nadu p...ona je sns aktivistkinja duze vreme a sns ima obicaj da kupuje one koji imaju dosta pratilaca pa je nekima cudno kada naprasno promene politicku orjentaciju.

ono sto je nejbestidnije je da kada se nema odgovor na nesto odmah traze ime i prezime toga ko pise :lol: tako da ona mala sto je rekla informerovoj novinarki sta te boli.... postaje jedini metodolsoki nacin kada razgovaras sa bezumnim botovima...ja ih zalio ranije, stalno sam govorio sebi ljudi su, imaju slabosti i mane...ali zbog toga se osile i pocnu da rade stvari nekad nespojive sa razumom...treba uvek biti sa takvima barem bezborazan na nacin kako misle da jesu...sramota je nesto oko cega necemo da trosimo reci, jer je obraz u srbiji davno prestao biti metafora za necije postovanje.

Зато што су свесни да долази време наплате? :namcor:

citam kako lgbt azdejko drzi slovo politickim protivnicima o svetosti uskrsa....a hteo pre sns-a da zapali spc.

sramota je tim sns spodobama i na ove svete dane strana kad covek vidi njihove splacine kojima spamuju svuda.

To su ljudi kojima je potreban novac, a svesni su da za novac rade prljav posao.
Pa ne žele da se baš zna da su radili za ava, jer su pametni i znaju da mu je uskoro kraj.

To su ljudi kojima je potreban novac, a svesni su da za novac rade prljav posao.
Pa ne žele da se baš zna da su radili za ava, jer su pametni i znaju da mu je uskoro kraj.
ako si vest napr. u ovome i oni te ocene kao takvog pokusace da te kupe...ako si protiv njih a prodas se onda si ybg...znas i sam.

pametni ljudi tvrde pazar sa njima na drugi nacin...da plate samo da ne pises i ne teras im botove na histeriju gde grese. to je jedina prava trgovina, ne prljas ruke sa njima a i plate ti 100 puta vise nego tim jadnicima.

ko vodi botove vidis jasno kao dan..jedan benigni primer..svi dobiju 3 odgovora gde amaterski algoritam menja supstituciju. na X-u napr. je jos gore, jer dobijaju isti gif, isti mp3, isti video i svi ga citiraju sa slicnim ili istim komentarom... protiv toga se ne boris vec se samo smejes kompletnim idiotima.

Screenshot 2026-04-10 at 13.37.02.png

Screenshot 2026-04-10 at 13.36.31.png

Screenshot 2026-04-10 at 13.36.17.png

Back