najgore je kod anala kada na glavicu ti ostane ceo pasulj tetovac 
ako nisam promasio cilj teme

ako nisam promasio cilj teme

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kad kažeš ceo pasulj, misliš na celo zrno, ceo tanjir ili ceo lonac?najgore je kod anala kada na glavicu ti ostane ceo pasulj tetovac
ako nisam promasio cilj teme![]()
do lonca jos nismo stigli. ima vremena. jos sam u cvetu mladostiKad kažeš ceo pasulj, misliš na celo zrno, ceo tanjir ili ceo lonac?

Sve se promeniloPrde, gaće cepaju.
Svedočimo istoj?Znate li šta je mentalna onanija i koliko ona užasno bolesno zvuči kad je pretočiš u besmislene rečenice?
Nažalost..Svedočimo istoj?
Kad je ljubav i seks u pitanju tebi zanimljivo prdenje? To te pali ili šta?Pa kakve to sad veze ima sa prdenjem?
Pa ne pali me, gadno mi je, al me isto tako zanima zašto je jedno sramota a drugo nije?Kad je ljubav i seks u pitanju tebi zanimljivo prdenje? To te pali ili šta?
To što tebe zanima stvarno nije nešto o čemu treba "onanisati" po forumima...ja se naježim kad pomislim da sve ovo može neko dete da pročita..Pa ne pali me, gadno mi je, al me isto tako zanima zašto je jedno sramota a drugo nije?
Pa slažem se u potpunosti, verovala ti meni ili ne.To što tebe zanima stvarno nije nešto o čemu treba "onanisati" po forumima...ja se naježim kad pomislim da sve ovo može neko dete da pročita..
Internet nam je dao max slobodu izražavanja ali ta sloboda podrazumeva da čovek kaže nešto pametno a ne nešto glupo...
Izvini Zoki, meni je ovo više nego strašno što se dešava...stvarno pomislim dal su ovi ljudi drogirani ili pijani...izmišljotine, pisanje bez ikakvog smisla, nepravilne reči, rečenice, tipkanje po tastaturi nasumično...
Verujem...Pa slažem se u potpunosti, verovala ti meni ili ne.
Hajde...o svemu može da se piše na pristojniji način...Hajde da ovaj forum napravimo boljim mestom za sve, da mogu i deca da dođu i pročitaju nešto pametno. Hoćeš?
Ja razumem i mogu da kažem da sam neko ko ume da prihvati kritiku i promeni stav ako shvati da nije u pravu. Samo glupi ljudi se drže svog stava po svaku cenu, pametni uče. Od sada ću se truditi da poboljšam ovaj deo foruma! Hvala ti.Verujem...