Zašto je SPS izgubio Kosovo?

A Milune, dobro, ja sam mislio da se ti to izjašnjavaš na nacionalnoj osnovi u moje ime. Pogrešio sam, izvini. Inače, da si mislio kako sam mislio da si mislio, taman sam hteo da ti kažem da sam punoletan, da imam crnogorsko ime i prezime i crnogorske pretke, i da se mogu izjasniti samo kao Crnogorac, te da nemaš Jugoslaviju i da ne možeš nikoga silovati, nego da treba da pustiš ljude da se sami izjasne.

au bre di ti ode.

Daklem ipak je kriv Arsenije Carnojevic koji je iselio Srbe odatle i prebacio u Vojvodinu i time poremetio nacionalnu strukturu...

jok on je ziveo dvesta godina kasnije.krivac je u srbinu skosovo vuk brankovic koji nije pomogo lazi da pobedi.eti ti ga krivac broj jedan.ajd sad da vidimo ko je taj vuk odaklen je i di su mu potomci pa da se na nji iskalimo.

ali živim u XXI veku pa moram da budem realan (republikanac).

Ne lupaj, rebublikansko uređenje je isto staro nekoliko milenijuma....

Kao štosu Španci iz Frankove diktature prešli u parlamentarnu monarhiju, pa im ništa nije falilo.....

Republikansko uređenje je uvedeno u Srbiju na silu i spolja, uz veliki teror 1944, a to je bilo protiv volje građana Srbije koji su velikom većinom bili monarhistički opredeljeni....

Zato treba poništiti i simbolički raskrstiti sa komunističkim nasleđem, i vratiti se tradiciji, ali naravno po ugledu na moderne i razvijene zemlje poput Španije, Britanije, Danske, Švedske... gde monarh nije nosilac vlasti (koja je u rukama parlamenta i vlade)...

Misliš da nekoga ko bi pretendovao na kraljevski presto ne bi trebalo da bude sramota da bude kralj u ovolickoj državici; ako ništa drugo da se zapita za šta su se njegovi dedovi borili i imali onoliku kraljevinu?

stvarno vidi dusanovu srbiju .a bre mogli smo bez vizu u grcku na more.a prestonica bila u skoplje.to je bila kraljevina. a sad smo svedeni na krajinu.

Misliš da nekoga ko bi pretendovao na kraljevski presto ne bi trebalo da bude sramota da bude kralj u ovolickoj državici; ako ništa drugo da se zapita za šta su se njegovi dedovi borili i imali onoliku kraljevinu?

Ova zemlja nije toliko mala..........Veća je od gomile zemalja u Evropi i po teritoriji i po broju stanovnika, a u odnosu na tvoju malečku zemlju je gromada...
Obnovljena Kraljevina Srbija bila bi nešto manja od one između 1913-1918 (posle te godine je i ukinuta), a veće od one iz 1878-1912 i od Kneževine Srbije između 1833-1878.

Ova zemlja nije toliko mala..........Veća je od gomile zemalja u Evropi i po teritoriji i po broju stanovnika, a u odnosu na tvoju malečku zemlju je gromada...
Obnovljena Kraljevina Srbija bila bi nešto manja od one između 1913-1918 (posle te godine je i ukinuta), a veće od one iz 1878 i od Kneževine Srbije između 1833-1878.

kneze dikane jel ti to obnavljas srpsko carstvo.

Back