Casual Observer
Buduća legenda
- Poruka
- 40.460
Ti to o svom titoističkom narodu?Најлакше је оптужити запад и исток, у зависности од идеолошке припадности, али најтеже је пробудити и наметнути патриотизам српском народу и пре свега српским политичарима. А лажног патриотизма има колико хоћеш. Купиш мајцу са српским грбом и подригујеш на скуповима ''Косово је Србија'', а на друштвеним мрежама пишеш на латиници исте пароле.
Овај народ као и други балкански народи нису патриоте, мрзе своју државу, своју нацију, своју традицију своје писмо, свог комшију.
Нама је у крви корупција и како да преваримо највећег непријатеља државу, док политичари долазе из истог народа и они такође гледају да преваре државу, али да узму милионе, док се крезуби народ задовољава шверцом у превозу и тако неким ситним преварама.
Na čemu si bio kad si ovako iznalupetao o Srbima koji imaju nesteću da žive neposredno pored tvog ljubljenog Bošnjakistana?! Šta ti je to “Bosna”? Gde je to? Na kojoj planeti? Idi ti kod svog bratstvojedinstvenog Bakira pa je traži. Trebalo bi te poslati kod Kurtija i Šiptara da širiš bratstvo i jedinstvo, da vidiš kako je Srbima preko.Босанац, не занима ме шта сте ви ове године, а шта сте били прошле, будите шта год желите, исти сте као и босански муслимани, не знате шта сте, пуцају вас исти комплекси.
Ми смо Херцеговци, било да живимо овде у Београду или било где на овој планети и никада нећемо бити ни под вашом окупацијом ни под окупацијом ваших исламских Босанаца.
Друго, тај крајишки корпус је више мобилисао војника по Херцеговини него код вас, јер код нас се то решавало другачије, аутобус, сендвич и правац за филџан џамахирију.
Треће, мени се је%е да ли у вашем делу РС има Босне или нема, али у нашем делу РС ће вечно бити Херцеговине и ми се никада нећемо одрећи нашег географског идентитета, нити ћемо дозволити вама Босанцима да нама одређујете да ли наш регион постоји или не.
Четврто, управо ви Босанци сте другосрбијанци, јер издали сте своју Босну, зашто се не би могли и да посрбијанчите, то је вама и муслиманима нормално, да мењате идентитете као чарапе.
А шта други градови РС варају људе или не знаш шта им се дешава тамо па људи иду срамно, а не поносно ?
Је л сте поносни што сте имали више партизана него четника ?
Је л сте поносни што сте бежали са фронта за време рата 90их, а што су вам Херцеговци и Црногорци спасили Бања Луку и ваш део Босне ?
Је л сте поносни што немате етнички очишћену територију као што је српска Херцеговина ?
Njegovi su garant doveli šlosera Jožobroza u Sbiju, sa Hercegovinom taj nema veze bar treću generaciju, vidiš da čovek Srbe ladno naziva “Bosanci”? Titoista, i to onaj najpokorniji, što bar tri generacije porodično kleče pred slikom “Maršala Tita”.O čemu laprdaš? Kakvi crni Hercegovci?
Koridor je bio presečen 92. Probio ga je 1. krajiški korpus i sve brigade su bile krajiške.
Dva: u RS nema Bosne niti će je biti.
Za vas drugosrbijance važe i dalje soroševska tumačenja.