Zašto je pravoslavlje problem za EU i NATO?

da
pravda je jedno a sud drugo koji je svaki politički
Sad si se osramotio za svu lovu.

Pravo i pravda nisu nikada bili isto. Ono što je pravedno, često zna biti protupravno, a ono što je po pravu može biti nepravedno. To je sasvim razumljivo. Također, pojam prava i pravde nisu isti za sve uključene u sudski proces. Naravno da će optuženi i osuđeni uvijek žugati na presudu, tvrditi će da je nevin, da je sud loše odradio posao, da ga je sudac uzeo na zub, da mu je sudski proces bio politički motiviran i da pravda nije zadovoljena. Nisam još čuo nekog žešćeg zločinca koji je na sudu izjavio: "Točno, đubre sam od čovjek i počinio sam sve te zločine, jer sam zao i poremećen". Takvo što ne postoji u praksi. Svaki zločionac se trudi, naravno bezuspješno, diskreditirati sudsku presudu, žaliti se, a kad presuda postane pravomoćna i zaglibi u zatvoru, onda svima govori kako je on "jadan, nevin" završio u zatvoru, jer su suci bili "zločesti, potkupljeni, željeli su ga uništiti, jer on zna nešto pa da ga ušutkaju..." bla, bla, bla... :roll:
 
ma bitno tvom egu da nalepiš etiketu neistomišljaniku, sve ostalo je nebitno.zato na politici nema ozbiljnih sagovornika
Ma da. Radovan Karadžić i Ratko Mladić su osuđeni nevini, oni su zapravo bili humanitarci na terenu i nisu nikome naštetili svojim djelovanjem. Eto, je li se oporavio tvoj ego i je li ti sada bolje kad ti povlađujem bez ikakva razloga?
 
Autorska
Gde je elita u Srpskom narodu da aktivira ovu ozbiljnu i realalnu opasnost koja je pogodila samo pravoslavlje U Srbiji,RS pa čak i na celoj plateti zbog rata sa Rusijom?
EU i NATO elite žele da nas asimiluju i liše prava na slobodu preko rezolucija koje žele da proguraju u UN koristeći stvarni zločin želeći da ga preinače u genocid.
Ko ne vidi ovo pitanje za obiljno on nije ni svestan opasnosti za opstanak kao deo pravoslavnog sveta.

Zato sto SPC se ponasa kao para-politicka organizacija
 

Back
Top