Zašto je ponižavajuće

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moze li to nizbrdo da ide?
Може.

Возио сам се скоро у једној. Унутра све најјефтиније. Има простора и позади. Убачена мултимедија.

Каже човек да може да дође до проблема са електроником и да сада има само електричну ручну.

.. za nas žene kada nam neki muškarac kaže da želi da se kreše a da ne možemo biti ništa više od prijatelja?
U smislu, draga si mi, ti si mi dobra prijateljica i ne želim ništa više od toga, ali nemam ništa protiv da imamo sex.

Ako ste imale nekada takav sex, kako ste se osećale posle njega? Kad vidite da on recimo posle toga muva neku drugu ribu, jer ti si mu samo prijateljica.

Pogledajte prilog 1682844
Al je ovaj svet sheban, koekude? :kafa:

Pa zar taj nije dovoljno sheban ?

Ja sam se nekada poveravao drugaricama, i palamudio ih da mi nameste ribu, koja se sa njima druži .

Ovo sad, baš ne razumem. :kafa:

kako ne razumeš :). Ako želiš da imaš istovremeno više žena a da ni sa jednom ne budeš blizak, onda svakoj kažeš da ste prijatelji.
Time ostavljaš sebi odstupnicu da te ni jedna mnogo ne davi, da nemaš obavezu osim da budeš prijatelj, i da ne morate često da se viđate, već onda kada ti dođe da se malo družite. Isto i za žene koje vole malko da se zabavljaju u životu.

kako ne razumeš :). Ako želiš da imaš istovremeno više žena a da ni sa jednom ne budeš blizak, onda svakoj kažeš da ste prijatelji.
Time ostavljaš sebi odstupnicu da te ni jedna mnogo ne davi, da nemaš obavezu osim da budeš prijatelj, i da ne morate često da se viđate, već onda kada ti dođe da se malo družite. Isto i za žene koje vole malko da se zabavljaju u životu.
Pričamo o generaciji 19 - 22 ženskih godina ? :kafa:

Не постоји.

.. za nas žene kada nam neki muškarac kaže da želi da se kreše a da ne možemo biti ništa više od prijatelja?
U smislu, draga si mi, ti si mi dobra prijateljica i ne želim ništa više od toga, ali nemam ništa protiv da imamo sex.

Ako ste imale nekada takav sex, kako ste se osećale posle njega? Kad vidite da on recimo posle toga muva neku drugu ribu, jer ti si mu samo prijateljica.

Nisam imala, ali tacno znam kako bih se osecala.

Razumem da on nema nista protiv...ali mi onda bas i nije drug, zar ne?
Drug bi imao nesto protiv, valjda...nije bas da je drugovima okej da me vide golu danas a sutra da sedimo skupa na slavi sa novim partnerima.

Ako mu je okej da me vidi golu i nesigurnu, bice da mi i nije drug jer me drug u takvu situaciju ne bi ni doveo.

Ne znam kako mi to laska kao zeni.
Kada bi mi tako nesto predlozio, jedno je sigurno, ne bi me uvredio vec bih bila povredjena.
I cisto sumnjam da bih mu ostala drugarica...

Ljubav je vec nesto drugo.
Moze da postoji nit izmedju prijatelja, izmedju bivsih ljubavnika, izmedju tajno zaljubljenih...ali takvi ljudi ne predlazu seks sa odstupnicom.
Cak i kada se seks desi, cak i kada je tajna za narod, to dvoje nisu prijatelji vec se osecaju na nekom dubljem nivou.
To mozemo imati i sa nekim usput, sa nekim koga slabo poznajemo, ali mi sa njima nemamo seks i neretko sa njima ama bas nista nemamo.

Ne pamtim da sam ikad u zivotu nekoj zeni rekao da hocu da je kresem.

Ви жене саме себе постављате у такву ситуацију јер постављате нереално високе критеријуме за везу или брак, нпр. оставиле бисте мушкарца кад би он остао без посла или нећете да будете с њим ако он живи са родитељима, па ко је дужан да испуњава толике ваше захтеве?

За секс и пријатељство није потребно да мушкарац има свој стан и да добро зарађује, смањите критеријуме и бићете у везама или у браковима са мушкарцима, нама је ионако најбитнији секс тако да за везу или брак можда више ви треба да се прилагођавате нама или бар једнако као и ми.

Back