крсташ
Poznat
- Poruka
- 8.517
90 са бензинским мотором.Koliko ks?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
90 са бензинским мотором.Koliko ks?
Moze li to nizbrdo da ide?90 са бензинским мотором.
Може.Moze li to nizbrdo da ide?
zato si i banovananisam razmišljala
Al je ovaj svet sheban, koekude?.. za nas žene kada nam neki muškarac kaže da želi da se kreše a da ne možemo biti ništa više od prijatelja?
U smislu, draga si mi, ti si mi dobra prijateljica i ne želim ništa više od toga, ali nemam ništa protiv da imamo sex.
Ako ste imale nekada takav sex, kako ste se osećale posle njega? Kad vidite da on recimo posle toga muva neku drugu ribu, jer ti si mu samo prijateljica.
Pogledajte prilog 1682844
ma jok, varijacije na temu: želim da ne budem sam a ne želim biti sa nekim.Al je ovaj svet sheban, koekude?![]()
Pa zar taj nije dovoljno sheban ?ma jok, varijacije na temu: želim da ne budem sam a ne želim biti sa nekim.
Pa zar taj nije dovoljno sheban ?
Ja sam se nekada poveravao drugaricama, i palamudio ih da mi nameste ribu, koja se sa njima druži .
Ovo sad, baš ne razumem.![]()
Pričamo o generaciji 19 - 22 ženskih godina ?kako ne razumeš. Ako želiš da imaš istovremeno više žena a da ni sa jednom ne budeš blizak, onda svakoj kažeš da ste prijatelji.
Time ostavljaš sebi odstupnicu da te ni jedna mnogo ne davi, da nemaš obavezu osim da budeš prijatelj, i da ne morate često da se viđate, već onda kada ti dođe da se malo družite. Isto i za žene koje vole malko da se zabavljaju u životu.
moguće.Pričamo o generaciji 19 - 22 ženskih godina ?![]()
Не постоји.kako ne razumeš. Ako želiš da imaš istovremeno više žena a da ni sa jednom ne budeš blizak, onda svakoj kažeš da ste prijatelji.
Time ostavljaš sebi odstupnicu da te ni jedna mnogo ne davi, da nemaš obavezu osim da budeš prijatelj, i da ne morate često da se viđate, već onda kada ti dođe da se malo družite. Isto i za žene koje vole malko da se zabavljaju u životu.
Odlično.Ako ste imale nekada takav sex, kako ste se osećale posle njega? Kad vidite da on recimo posle toga muva neku drugu ribu, jer ti si mu samo prijateljica.
zato si i banovana
Al je ovaj svet sheban, koekude?![]()
.. za nas žene kada nam neki muškarac kaže da želi da se kreše a da ne možemo biti ništa više od prijatelja?
U smislu, draga si mi, ti si mi dobra prijateljica i ne želim ništa više od toga, ali nemam ništa protiv da imamo sex.
Ako ste imale nekada takav sex, kako ste se osećale posle njega? Kad vidite da on recimo posle toga muva neku drugu ribu, jer ti si mu samo prijateljica.
Ne pamtim da sam ikad u zivotu nekoj zeni rekao da hocu da je kresem... za nas žene kada nam neki muškarac kaže da želi da se kreše a da ne možemo biti ništa više od prijatelja?
Него како ти то тражиш онда?Ne pamtim da sam ikad u zivotu nekoj zeni rekao da hocu da je kresem.
Seks se ne trazi, ili ga imas ili ne. Ko zenu moli da mu da, taj je za mene jadnik.Него како ти то тражиш онда?
Па нема га ако га не тражиш просто и једноставно.Seks se ne trazi, ili ga imas ili ne. Ko zenu moli da mu da, taj je za mene jadnik.
Znaci da moras verbalizovati svoju zelju spram njene vagine a mozda i snimiti njen pristanak, da ne bude posle kako nije htela?Па нема га ако га не тражиш просто и једноставно.
BrateNe pamtim da sam ikad u zivotu nekoj zeni rekao da hocu da je kresem.
Dobro, ali opet donekle razumem muskarce na koje zene ne otkidaju i gde im se same podmecu, pa moraju da iskamce ko prosjaci neku erotsku hasnu.
Pa jbga svako se snalazi za sebe. Ako funkcionise, ne menjaj.Dobro, ali opet donekle razumem muskarce na koje zene ne otkidaju i gde im se same podmecu, pa moraju da iskamce ko prosjaci neku erotsku hasnu.