Zašto je ponižavajuće

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imao sam seks sa tim prijateljicama i nikad lepsih odnosa. Pa to je prelepo. Postovanje na maksimumu, niko se tu nikome ne kaci za vrat i ne pije krv, iskrenost, smeh, emocije ciste. Nista bolje. Takvu osobu kad vidis izgrlis je. Cesto pomislim da su to zapravo cistiji odnosi od ovih nazovi ekskluzivnih i birokratskih: ozb veze, brakovi, opstinske kombinacije, folklorne ljubavi.
Ionako danas je brak biznis. Prvo prave svadbe da bi opeljesili rodbinu i prijatelje s poklonima, pa onda babine jedan babine 2 roki 1 roki V... Pa onda izmisljaju neke praznike i ko zna sta. A ovamo se krste na svaku i pricaju o nekim visokookranskom moralu i ljubavi i ljubav nije dok ti ne nakaci svoje manijakalne teskobe i probleme na vrat. Da delimo sve lepo ko pleme ono najgore bez imalo lepog.

Naravno, zaljubljenost, osećaj bliskosti, prožimanja, slaganja, strasti, sve je to nešto intenzivno.
Ako nije intenzivno onda je za odbacivanje.

Zaista ne znam, nikad u životu se nisam seksala sa nekim svojim prijateljem.
Dešavalo mi se samo obrnuto, da mi posle raskida neko ostane prijatelj.
Mnogo se komplikuje. Sve to treba svesti na jednostavan odnos. Sviđa mi se - sviđam mu se - slobodni smo - hajd lagano napred bez mnogo razmišljanja, epiteta, prošlosti, planova, zahteva... pa dokle se stigne. Hebeš život bez promašaja.

Imao sam seks sa tim prijateljicama i nikad lepsih odnosa. Pa to je prelepo.

Ako se prvi, max drugi put kad nekog upoznam ne kresnemo, onda je to za mene završena priča. Čim to počne kao neko druženje to me više ne zanima, gubi se nešto bitno. Važna mi je atmosfera neverbalnog kontakta, čudnog pomalo, malo priče, prepuštanje čulima i to je bitna stvar. Možda zato ne volim ta s"anja sa prijateljima, što je to dosada, što se tu nešto radi, druži, poznaje, ne, od prvog kontakta da sam ja žena, on muškarac. Inače mi nije napaljujuće.

Možda je cela ta priča sa prijateljima za one koji i inače vole da se druže. Ja ne volim.

Ako se prvi, max drugi put kad nekog upoznam ne kresnemo, onda je to za mene završena priča. Čim to počne kao neko druženje to me više ne zanima, gubi se nešto bitno. Važna mi je atmosfera neverbalnog kontakta, čudnog pomalo, malo priče, prepuštanje čulima i to je bitna stvar. Možda zato ne volim ta s"anja sa prijateljima, što je to dosada, što se tu nešto radi, druži, poznaje, ne, od prvog kontakta da sam ja žena, on muškarac. Inače mi nije napaljujuće.

Možda je cela ta priča sa prijateljima za one koji i inače vole da se druže. Ja ne volim.
Jesi li nekada imala odnos sa nekim da kazete oboje: ne planiram nista ozbiljno u skorijoj ili daljoj buducnosti ali zelim da provodim vreme s tobom?
I da ta osoba ceni tu iskrenost kod tebe i u tome vrednuje taj odnos jos vise?
I zblizite se na taj nacin. Ne u smislu ekskluzive, veze, zajednickih planova.

.. za nas žene kada nam neki muškarac kaže da želi da se kreše a da ne možemo biti ništa više od prijatelja?
U smislu, draga si mi, ti si mi dobra prijateljica i ne želim ništa više od toga, ali nemam ništa protiv da imamo sex.

Ako ste imale nekada takav sex, kako ste se osećale posle njega? Kad vidite da on recimo posle toga muva neku drugu ribu, jer ti si mu samo prijateljica.

Pogledajte prilog 1682844
Први пут чујем за ово.

Imao sam seks sa tim prijateljicama i nikad lepsih odnosa. Pa to je prelepo. Postovanje na maksimumu, niko se tu nikome ne kaci za vrat i ne pije krv, iskrenost, smeh, emocije ciste. Nista bolje. Takvu osobu kad vidis izgrlis je. Cesto pomislim da su to zapravo cistiji odnosi od ovih nazovi ekskluzivnih i birokratskih: ozb veze, brakovi, opstinske kombinacije, folklorne ljubavi.
Ionako danas je brak biznis. Prvo prave svadbe da bi opeljesili rodbinu i prijatelje s poklonima, pa onda babine jedan babine 2 roki 1 roki V... Pa onda izmisljaju neke praznike i ko zna sta. A ovamo se krste na svaku i pricaju o nekim visokookranskom moralu i ljubavi i ljubav nije dok ti ne nakaci svoje manijakalne teskobe i probleme na vrat. Da delimo sve lepo ko pleme ono najgore bez imalo lepog.
Брак је одувек био однос из неког интереса, мање из љубави. Људи имају улепшану представу прошлости која се никада није догодила.

Gospođo limunada haha, ni ti ni drugi izgleda nisu pročitali šta sam pisala.
Nisam rekla da ja na to pristajem, već da mi to nije ponižavajuće. Zato što se ipak nudi ljubav i strast. Jednom sam kada sam bila baš mlada to i imala, i to je bio najbolji doživljaj do tada u životu i što se tiče sexa i što se tiče ljubavi.

Pisala sam beskonačno puta da ne izlazim sa zauzetima, ali ti ne znaš jer si nova ovde. Dakle, ne moraš meni pisati da mi "imponuje" kako si napisala, sasvim si promenila sadržinu. Ne imponuje mi, nego shvatam da može među ljudima i kada su neprilike da se desi ljubav i strast. A ova tema obrađuje nešo sasvim drugo, naime sex sa prijateljstvom. Pa ako nemaš ništa pametnije da napišeš ne moraš druge da analiziraš.
Izgleda da brkamo pojmove...ili ti ili ja...
Kakva sad strast i ljubav,a pricamo o ponudi za seks od prijatelja kome nisi dobra za nesto vise,ali jesi za to?
Nije ti ponizavajuce,ai ne pristajes?
Zasto onda ne pristajes ao je sve ok?
Ti si malo konfuzna i kontradiktorna i priznajem da ja tebe zapravo nista ne razumijem.
Moja greska ocigledno,izvini!

Брак је одувек био однос из неког интереса, мање из љубави. Људи имају улепшану представу прошлости која се никада није догодила.
Bas to. Kao kada kazu, kako si nekad ziveli u ljubavi i sl. I opstala ljubav ceo zivot!
Da da, jesu.
Deda alkos, tukao babu, baba baksuz rasprodala kucu maltretirala sina.

Bas to. Kao kada kazu, kako si nekad ziveli u ljubavi i sl. I opstala ljubav ceo zivot!
Da da, jesu.
Deda alkos, tukao babu, baba baksuz rasprodala kucu maltretirala sina.
Људи воле да лажу и да измишљају. Тако им је лакше.

То је прихватљиво већини, јер нико не воли да прича о ружним стварима.

Izgleda da brkamo pojmove...ili ti ili ja...
Kakva sad strast i ljubav,a pricamo o ponudi za seks od prijatelja kome nisi dobra za nesto vise,ali jesi za to?

Evo pokušaću da ti objasnim.
Baš sam i napisala da imam više razumevanja za strast i ljubav čak i ako su u pitanju zauzeti ljudi, a mnogo manje za prijateljstvo ili neke druge odnose u kojem ih nema. Ne znam kako ljudi mogu da održavaju neke mlake odnose u kojima nema strasti i želje da se često bude zajedno.

Nije ti ponizavajuce,ai ne pristajes?
Zasto onda ne pristajes ao je sve ok?

Nisam rekla da je ok, već da nije poniženje kad se nudi ljubav i sex i neki oblik veze.
Dobijala sam takve ponude od zauzetih koji su bili zaljubljeni u mene. Ne mogu da kažem da je njihova ponuda ikakva uvreda ili poniženje. Oni iz nekih razloga ne žele da se razvedu, a žele biti sa nekim , imati vezu, bliskost.
Eto knjige koje se setih: Dama sa psetancetom od Čehova. mislila sam na to. to jeste ljubav, a oboje su bili zauzeti.

A nije mi to prihvatljivo jer ne želim ni od koga da se skrivam. Volim da budem sa nekim sa kim mogu i da prenoćim, da putujem, da se na ulici držimo za ruke, poljubimo, izlazimo u javnost itd. Skrivanje mi je no-no, ne čini me srećnom.

Back