Zašto je ponižavajuće

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.. za nas žene kada nam neki muškarac kaže da želi da se kreše a da ne možemo biti ništa više od prijatelja?
U smislu, draga si mi, ti si mi dobra prijateljica i ne želim ništa više od toga, ali nemam ništa protiv da imamo sex.

Ako ste imale nekada takav sex, kako ste se osećale posle njega? Kad vidite da on recimo posle toga muva neku drugu ribu, jer ti si mu samo
Imam 20 godina,momak sam.Pa me zanima veoma vase razmisljanje za ljubavne odnose,pitanje i za Paulu i za sve devojke na krstarici?
1.Da li bi ikada zamenile stvarnu ljubav za odnos sa drugim, ako stvarno volite svog izabranika?
2. Kako se postavljate kada vas drug ako ga imate, primetite da flertuje sa vama,da budem direktan,kako biste nastavili ovaj drugarski odnos?
3.Kako je biti u shemama,posto nikad nisam bio ni u vezama,a ne znam bas sta su sheme i ljubavne kombinacije?

Izvini,zaboravila sam da ti je mozak jos na nivou tinejdzera i da skreces paznju na sebe provokacijama.
Ja sam mislila da pricam sa punoljetnom osobom.
Izvini jos jednom!
Ma haha sve ok, si smo ovde razumni i totalno te razumemo s tom provokacijom ala: onaj obakav (trece lice, nedefinisano vreme i prostor) ko voli neobavezujuc seks je sebican, kukavica, zmija pacov lopov narkoman.
I ja mislim da su takve osobe koje tako zakljucu neke promasene ravijojle kojima je cilj u zivotu da se udaju i zvocaju svaki put kad se milje pomeri s tv-a :D

.. za nas žene kada nam neki muškarac kaže da želi da se kreše a da ne možemo biti ništa više od prijatelja?
U smislu, draga si mi, ti si mi dobra prijateljica i ne želim ništa više od toga, ali nemam ništa protiv da imamo sex.

Ako ste imale nekada takav sex, kako ste se osećale posle njega? Kad vidite da on recimo posle toga muva neku drugu ribu, jer ti si mu samo prijateljica.

Pogledajte prilog 1682844
od kad je imati fun ponizavajuce? Pogotovu nakon izvjesnih godina!

Ma haha sve ok, si smo ovde razumni i totalno te razumemo s tom provokacijom ala: onaj obakav (trece lice, nedefinisano vreme i prostor) ko voli neobavezujuc seks je sebican, kukavica, zmija pacov lopov narkoman.
I ja mislim da su takve osobe koje tako zakljucu neke promasene ravijojle kojima je cilj u zivotu da se udaju i zvocaju svaki put kad se milje pomeri s tv-a :D
Nesto se puno uzbudjujes kao da je forum lj i s
teritorija gdje si ti boss.😂
A svi koji slucajno zalutaju moraju znati da si ti gazda,inace ih bombardujes neuspjelim i nadasve glupim doskocicama.
Odrasti!

Nesto se puno uzbudjujes kao da je forum lj i s
teritorija gdje si ti boss.😂
A svi koji slucajno zalutaju moraju znati da si ti gazda,inace ih bombardujes neuspjelim i nadasve glupim doskocicama.
Odrasti!
Ama gospodzo sta je vama? Samo sam vam rekao da nisam zainteresovan za vase licno misljenje.
Prestanite me proganjati i profilisati. Nisam zainteresovan, ja volim drage, zabavne i nasmejane zene.

Meni nije jasan ni ovaj stav.
Imponuje ti da budes rezerva samo za seks?
A sudeci po muskarcima,nije nista specijalno njima biti pozeljan samo za seks.Njima je devedeset posto zena za to pozeljno.Cak i one nepozeljne bi mogle da prodju,ako bas nista drugo nema.
Tako da ti kao osoba u takvom odnosu nisi nista specijalno pozeljna kao sto mislis.
Jer da jesi,bila bi mu zena ili djevojka,a ne ljubavnica.
Nego,tebe ce da krije,a sa zenom se javno pokazuje...I njemu super.
A tebi?Ne znam bas...

Gospođo limunada haha, ni ti ni drugi izgleda nisu pročitali šta sam pisala.
Nisam rekla da ja na to pristajem, već da mi to nije ponižavajuće. Zato što se ipak nudi ljubav i strast. Jednom sam kada sam bila baš mlada to i imala, i to je bio najbolji doživljaj do tada u životu i što se tiče sexa i što se tiče ljubavi.

Pisala sam beskonačno puta da ne izlazim sa zauzetima, ali ti ne znaš jer si nova ovde. Dakle, ne moraš meni pisati da mi "imponuje" kako si napisala, sasvim si promenila sadržinu. Ne imponuje mi, nego shvatam da može među ljudima i kada su neprilike da se desi ljubav i strast. A ova tema obrađuje nešo sasvim drugo, naime sex sa prijateljstvom. Pa ako nemaš ništa pametnije da napišeš ne moraš druge da analiziraš.

Od kuda sada ljubav u priči kada je tema seks sa prijateljem koji je prijatelj i neće biti ništa više od toga. Gde je tu ljubav? I ako taj prijatelj želi da upoznaje druge osobe i bude u vezi sa njima onda se može reći da će i da bude u vezi.

Od kuda sada ljubav u priči kada je tema seks sa prijateljem koji je prijatelj i neće biti ništa više od toga. Gde je tu ljubav? I ako taj prijatelj želi da upoznaje druge osobe i bude u vezi sa njima onda se može reći da će i da bude u vezi.

Pa za mene ne može da postoji seks bez neke vrste ljubavi, a da to ima smisla. Sam sex je vođenje ljubavi, nekog ljubiš i grliš i predaješ sebe. Samo takav sex je dobar sex. Kad osećam jaku privlačnost i želim nekom da se dam.

Može biti i drugog tipa, onog da me ta osoba uopšte ne interesuje, ali to ne mogu sa prijateljem, to mogu sa neznancima, to mogu sa "kombinacijom" koju jedva i poznajem. Onda mi je svejedno s kim se viđa i šta radi. Ali i tada mora biti puno strasti. Ali po pravilu tada se vidimo max sat vremena i ništa ne pričamo. To je samo telesni kontakt i nema duševnih elemenata.

Prijatelj je osoba koja se poznaje i ne mogu da dođem kod njega na sat iyebemo se i odem. Tako je kod mene. Čim nešto znam više o toj osobi ne mogu da je gledam kao osobu samo za sex. A ako nema te komponente ljubavi i strasti u odnosu kako da se radujem svemu tome, kakvog smisla ima? Ako ima strasti kako da je gledam kao prijatelja? Za mene je ta mogućnost isključena.

Pa za mene ne može da postoji seks bez neke vrste ljubavi, a da to ima smisla. Sam sex je vođenje ljubavi, nekog ljubiš i grliš i predaješ sebe. Samo takav sex je dobar sex. Kad osećam jaku privlačnost i želim nekom da se dam.

Može biti i drugog tipa, onog da me ta osoba uopšte ne interesuje, ali to ne mogu sa prijateljem, to mogu sa neznancima, to mogu sa "kombinacijom" koju jedva i poznajem. Onda mi je svejedno s kim se viđa i šta radi. Ali i tada mora biti puno strasti. Ali po pravilu tada se vidimo max sat vremena i ništa ne pričamo. To je samo telesni kontakt i nema duševnih elemenata.

Prijatelj je osoba koja se poznaje i ne mogu da dođem kod njega na sat iyebemo se i odem. Tako je kod mene. Čim nešto znam više o toj osobi ne mogu da je gledam kao osobu samo za sex. A ako nema te komponente ljubavi i strasti u odnosu kako da se radujem svemu tome, kakvog smisla ima? Ako ima strasti kako da je gledam kao prijatelja? Za mene je ta mogućnost isključena.
Ljubav je ljubav, nema tu vrsta. Mislim da ono što ti ovde nazivaš ljubavlju je više zaljubljenost, osećaj bliskosti.

Imati seks sa prijateljem, samo seks bez početka veze, je kraj prijateljstva kakvo je bilo. Svašta tu može da ostane i nastane ali to prijateljstvo kao što je bilo nekada ostaje u prošlosti.

Prijateljstvo pa seks - ostaje okrnjeno prijateljstvo
Seks pa prijateljstvo - ostaje prijateljstvo

Ljubav je ljubav, nema tu vrsta. Mislim da ono što ti ovde nazivaš ljubavlju je više zaljubljenost, osećaj bliskosti.
Naravno, zaljubljenost, osećaj bliskosti, prožimanja, slaganja, strasti, sve je to nešto intenzivno.
Ako nije intenzivno onda je za odbacivanje.

Imati seks sa prijateljem, samo seks bez početka veze, je kraj prijateljstva kakvo je bilo. Svašta tu može da ostane i nastane ali to prijateljstvo kao što je bilo nekada ostaje u prošlosti.

Prijateljstvo pa seks - ostaje okrnjeno prijateljstvo
Seks pa prijateljstvo - ostaje prijateljstvo

Zaista ne znam, nikad u životu se nisam seksala sa nekim svojim prijateljem.
Dešavalo mi se samo obrnuto, da mi posle raskida neko ostane prijatelj.

Back