Fora sto sam je nasao tad na fb i sad ima novi. Oba su zaključana, pa nema mnogo slika da vidim koliko su često zajedničke slike. Na prvom profilu u to naše vreme su bile neke zajedničke slike i 1 000

, ima slika dok bila u blagoslovenom stanju kad smo se def razišli i ona prestala da radi kod mene. Na drugom koji je nov akaunt od pre dve tri godine, nema ni jednu zajedničku samo sebe. Opet to je sve lock , pa se vide samo promenjene profilne i naslovne slike. I po tome se nikako ne moze zaključiti status veze još ponajmanje bejbić. Još je promenila struku, ima neku srednju školu dizajnerska ili tako nesto, radila u marketu odakle je znam i pre toga pljeske pekla i još neke posliće slične. Vrv se prekvalifikovala za med. sestru da radi u nekoj od drzavnih klinika. Ja ovim postovima nemam ništa protiv nje i njenog života kakav god da vodi, njen izbor i muž i poso i sve. Želim joj sreću. Mi se nismo svadjali samo se likuša tako sa adorable prebacila se na hardcore hate mod. Mnogo me je povredila i razočarala. Razumem flert i sve nisam očekivao dejt i svadbu , ali nisam ni prekid kao da sam slinac.