Zašto je ponižavajuće

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.. za nas žene kada nam neki muškarac kaže da želi da se kreše a da ne možemo biti ništa više od prijatelja?
U smislu, draga si mi, ti si mi dobra prijateljica i ne želim ništa više od toga, ali nemam ništa protiv da imamo sex.

Ako ste imale nekada takav sex, kako ste se osećale posle njega? Kad vidite da on recimo posle toga muva neku drugu ribu, jer ti si mu samo prijateljica.

Pogledajte prilog 1682844

Možda je pit’o pogrešnu ?

Ako emocionalno hendikepiran pita emocionalnu hendikepuranu to će biti savršen spoj

Ok, samo mi to povezi sa onim gde muskarci kazu zeni da bi da je kresnu?
Nepovezano. Lakse i pistenije je da je uhvatis oko struka i nasred knjizare joj zavalis jezik. Vise ce te ceniti nego da si je bilo sta, cak i najsuptilnije pitao. Pa i ako ti odvali samar, titrace joj onaj pogan osmeh zadovoljstva da je makar nekom pozeljna i da taj nije pripovedacka dileja.

Nepovezano. Lakse i pistenije je da je uhvatis oko struka i nasred knjizare joj zavalis jezik. Vise ce te ceniti nego da si je bilo sta, cak i najsuptilnije pitao. Pa i ako ti odvali samar, titrace joj onaj pogan osmeh zadovoljstva da je makar nekom pozeljna i da taj nije pripovedacka dileja.
Pa nisam bas za napastvovanje u biblioteci, nekako mi je klise. Ja volim zene koje znaju sta zele seksualno i umeju to i da provuku kroz verbalno. Time sam i sam verbalan. I to s pravom ume da bude zesce napaljujuce. Generalno tip"Probaj sam, prokljuvi, ne pricaj vec delaj" nije moj tip. A i ne volim samare po bibliotekama. Al ok, svako svoje.

Ali mi to prijateljstvo deluje skroz mlako, deluje da smo etu tu da malo utešimo jedno drugo, daj šta daš, može i sa prijateljicom jer smo sami, ne vidim nikakvu strast u tome i da sam ja nešto bitna u tome, da smo nešto specijalno. Nismo ništa posebno. Tako može i sa svim ostalim prijateljicama ako se ukaže prilika, ako još neka to bude htela.
Ne zove se bzv." friend's with benefit", upravo je to što si opisala.
Muško-ženska prijateljstva su i onako klizav teren, lako se spadne u drugi kontekst, kada postoji izazov.

Ozbiljna veza (" gušenje", "davljenje", robovanje trivijalnostima, polaganje računa partneru iako na to ne polaže nikakvo pravo, smatra vas i doživljava svojom svojinom, postanete rob navika, tuđih očekivanja i trivijalnosti). Neka hvala,...gosp. Napokon je u pravu. Paulu ne kontam još i ne mogu da pohvatam konce,...kreme tema nekako optimistički, pa se završi tako što je pola foruma na temi kritikuje ili pljuje.
Dobro bas i podnosi,...ja bi vas ili blokirala ili prijavila. 😁

.. za nas žene kada nam neki muškarac kaže da želi da se kreše a da ne možemo biti ništa više od prijatelja?
U smislu, draga si mi, ti si mi dobra prijateljica i ne želim ništa više od toga, ali nemam ništa protiv da imamo sex.
S.ex je potreba i svakoj ženi godi kada se oseti poželjnom.
Da ti odgovorim sada,...zašto ne i "na taj način", kao u temi? Zato što je generacijski unazad ženski mozak " programiran" da nešto prihvati ili odbije ( čak i ako se to kosi sa biološkim potrebama, ili nagonima da budem preciznija).
Da ogolim ovu temu do kraja,...s.ex je to što jeste. Ljudska potreba koja nije samo stvar nagona ( kao kod životinja), već je splet okolnosti i jedne zdrave želje, da se bude intiman.
Etiketiranje ljudi drugačijih potreba, shvatanja i razmišljanja jeste,...ponižavajuće!
Za nekog si ljubavni invalid, za drugog si premija!
Fora i jeste u tome da se u vezi osećaš poželjnom i nikako degradiranom. I ti biraš!

Poslednja izmena:
Šta je ponižavajuće u tome?
Stvarno ne kapiram. :think:
( P.S. Ne mogu opet na psihoterapiju).
Nikada nisam imala problema sa takvim frajerima. Čist račun i s.x kad se desi!

Meni lično to što znam da sam toj osobi kao žena nebitna. A ja sam izgubila volju da se sexam sa nekim ko je meni nebitan.

Nego... Bilo mi to pitanje aktuelno tad kad sam otvorila temu, posle dan dva izgubim interes i sad mi se ne misli o tome 😂

S.ex je potreba i svakoj ženi godi kada se oseti poželjnom.
Pa da, ali kako da se osećaš poželjno ako je sex kažeš kad se desi desio se? Pa se posle nedešava. Pa zamisli te se seti posle pola god ponovo kad izgustira svoju devojku? Kako da se osećaš poželjno?
Možda neko može, napisaće u temi
Svi se razlikujemo
Dobro, malo je provokativan naslov 😊

Da ti odgovorim sada,...zašto ne i "na taj način", kao u temi? Zato što je generacijski unazad ženski mozak " programiran" da nešto prihvati ili odbije ( čak i ako se to kosi sa biološkim potrebama, ili nagonima da budem preciznija).
Da ogolim ovu temu do kraja,...s.ex je to što jeste. Ljudska potreba koja nije samo stvar nagona ( kao kod životinja), već je splet okolnosti i jedne zdrave želje, da se bude intiman.
Etiketiranje ljudi drugačijih potreba, shvatanja i razmišljanja jeste,...ponižavajuće!
Za nekog si ljubavni invalid, za drugog si premija!
Fora i jeste u tome da se u vezi osećaš poželjnom i nikako degradiranom. I ti biraš!

Pa da, ali kako da se osećaš poželjno ako je sex kažeš kad se desi desio se? Pa se posle nedešava. Pa zamisli te se seti posle pola god ponovo kad izgustira svoju devojku? Kako da se osećaš poželjno?
Možda neko može, napisaće u temi
Svi se razlikujemo
Dobro, malo je provokativan naslov 😊
Tema ti je skroz na mestu.
Napisala si u prethodnom postu " zato što znam da sam toj osobi kao žena nebitna"!
Znači,..."ne moraš,... jer i ne možeš " da svakom muškarcu budeš bitna. Uglavnom žene se upuštaju u takve odnose, ukoliko to unapred znaju i prihvataju. Verovatno i delom zato što i taj muškarac nije njima, baš toliko bitan.

Tema ti je skroz na mestu.
Napisala sinu prethodnom postu " zato što znam da sam toj osobi kao žena nebitna"!
Znači,..."ne moraš,... jer i ne možeš " da svakom muškarcu budeš bitna. Uglavnom žene se upuštaju u takve odnose, ukoliko to unapred znaju i prihvataju. Verovatno i delom zato što i taj muškarac nije njima, baš toliko bitan.

Pa da, podjednako bude.
Imala sam ja te odnose on meni nebitan, ja njemu, krešemo se, ali to mi nikada nisu bili prijatelji. I obično pošto smo tako nebitni to se završi posle par viđanja, max 10tak ako je baš bilo dobro

Ali tu nema nikakvog prijateljstva, niti smo se znali pre niti ostajemo u kontaktu.

Back