MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 29.618
Neovisno o tome, pokazao sam ti da je do genocida moguće doći preko noći.Ustaški genocid nad Jevrejima je sproveden zbog pritiska Njemačke a genocid nad Srbima zbog same ustaške ideologije. Velika razlika.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neovisno o tome, pokazao sam ti da je do genocida moguće doći preko noći.Ustaški genocid nad Jevrejima je sproveden zbog pritiska Njemačke a genocid nad Srbima zbog same ustaške ideologije. Velika razlika.
Nacistički genocid Jevreja nije došao preko noći.Neovisno o tome, pokazao sam ti da je do genocida moguće doći preko noći.
Zapravo, jeste.Nacistički genocid Jevreja nije došao preko noći.
Ako misliš na kristalnu noć i za nju su pre toga odrađene žestoke propagande.Zapravo, jeste.
Ne mislim na to. Diskutirali smo o tzv. NDH, a ne o Trećem Reichu.Ako misliš na kristalnu noć i za nju su pre toga odrađene žestoke propagande.
Zašto vama ne? Vi ste na parlamentarnim izborima odlučili da imate ista mišljenja i stavove.
Što li Bože ?Ti ljudi su bili živjeli u Hrvatskoj. Ona je bila njihov dom, međutim, to oni nisu htjeli prihvatiti. Ni u ludilu.
Znam da se ponekad lako zabuniti, ali moram te obavijestiti da ja, ipak, nisam Bog. Svejedno, hvala na komplimentu.Što li Bože ?
Nisi ti Bog. Ne laskaj sebi. Što li ti ljudi nisu htjeli prihvatiti Hrvatsku kao domovinu?Znam da se ponekad lako zabuniti, ali moram te obavijestiti da ja, ipak, nisam Bog. Svejedno, hvala na komplimentu.
Zaludio ih Milošević sloganima "Svi Srbi u istoj državi". 90% njih u ruralnim sredinama nije znalo nabrojiti ni prste svoje ruke, a kamoli razmisliti i donijeti pametne odluke. Njihova politička elita bila bi u nekom višemilijunskom gradu dobra taman toliko da odradi izbacivanje smeća iz restorana, naplati karte na parkingu ili prodaje hamburger na ulici. Tko ih je vodio i savjetovao, dobro su i prošli.Nisi ti Bog. Ne laskaj sebi. Što li ti ljudi nisu htjeli prihvatiti Hrvatsku kao domovinu?
Zaludio ih Milošević sloganima "Svi Srbi u istoj državi". 90% njih u ruralnim sredinama nije znalo nabrojiti ni prste svoje ruke, a kamoli razmisliti i donijeti pametne odluke. Njihova politička elita bila bi u nekom višemilijunskom gradu dobra taman toliko da odradi izbacivanje smeća iz restorana, naplati karte na parkingu ili prodaje hamburger na ulici. Tko ih je vodio i savjetovao, dobro su i prošli.
To je općepoznata stvar, ulazi čak u stereotip o Srbima.Uglavnom Srbi lako vjeruju u mitomanije i lagarije i ne gledaju drugu stranu medalje
Tamaran posla da to ima veze sa lošim iskustvom sa vama.Zaludio ih Milošević sloganima "Svi Srbi u istoj državi". 90% njih u ruralnim sredinama nije znalo nabrojiti ni prste svoje ruke, a kamoli razmisliti i donijeti pametne odluke. Njihova politička elita bila bi u nekom višemilijunskom gradu dobra taman toliko da odradi izbacivanje smeća iz restorana, naplati karte na parkingu ili prodaje hamburger na ulici. Tko ih je vodio i savjetovao, dobro su i prošli.
A još manje ima veze s činjenicom da su ti isti ljudi uspjeli bez problema živjeti s nama 45 godine, skoro punih pola stoljeća. Onda su se odjednom sjetili da su ugroženi i da se boje. Očito je bila neka privremena amnezija u pitanju.Tamaran posla da to ima veze sa lošim iskustvom sa vama.
Pa opet ste pokušali isto.A još manje ima veze s činjenicom da su ti isti ljudi uspjeli bez problema živjeti s nama 45 godine, skoro punih pola stoljeća. Onda su se odjednom sjetili da su ugroženi i da se boje. Očito je bila neka privremena amnezija u pitanju.
Према Жидовима је кренуо због нациста, да би им се додворили, али према Србима је кренуо због патолошке и болесне хрвстско усташке мржње према Србима и жеље да их истребе са лица земље.Unatoč tome, doslovno preko noći krenuo je genocid nad Židovima. Dakle, nisi u pravu da se to ne može dogoditi iznenadno.