[QUOTE="kapetanmark, post: 40626296,
Sto.ko botovska
Tebe sklonili ,a poslali neke bezbeznjakovice
uh taj izdajnicki glavni stab vrs...i Ratko Mladic
Nego ...ti si obican vojnik sto se ti upustas u takva razmisljanja ko da ti pa znas sta su oni i na koji nacin razmisljali.....jer kad vi takvi glupavi sa osnovnom skolom razmisljate ode sve u tri lepe
Vama se namerno nista i ne govori,da ne biste pevali ako vas zarobe...Ako su tebe premestili negde drugde to znaci da su odlucili da tako treba i da ima razlog....ko tebe tu sta pita....
A taj tvoj vrhovni stab je izjavljivao da nece predavati teritoriju onu koja je srpska cizma u ratu osvojila....
Iz tih razloga su i odbili da prekinu rat
a kad vam je zagustilo i zafalilo vojnika onda ste u glas svi izdaja ,iako ste upozoreni na vreme ,a kako je i sta govorila medjunarodna zajednica tek to ne mozes da povatas sve i da hoces
[/QUOTE]
Debilcino, ja sam 1995 na ilijasu bio, drugo ranjavanje bese u muslimanskom najveci akciji deblokade Sarajeva. Sve je to dojumentovsno sa papitologijom i dokazom na mom telu. Na ilijasu stoko bez repa. Sa mnogima borcima sa ozrena.
Ti imalo obraza da imas ne bi vredjao one koji su krvarili za srpski narod. Ovde ima ljudi koji su videli sliku nas ranjenika sa dr lazic em cuvenim hirurgom. ali ti si debil, olos sljam ono cega je danas puno u srbiji pa ti nista vredno nije.
Za to smo tu gde jesmo.
Ali ti smes ovako samo preko interneta, dok ja o svom ucescu javno pricam jer svi znaju gde sam bio i telo sa dve rane ti govori. Da mi to u lice po nes vredjati i omalovazavsti napravio bi dzepove u stomaku. Ostavi podatke na pvt, adresu, ja cu ti vrlo brzo doc da ti dadbem priliku da mi j. ebes mater uzivo. Ostavi kopiju licne ja cu ti ostaviti svoju. Pa da resimo to dzu. kelo.