Зашто је пала Крајина?

Uzroci uništenja Republike Srpske Krajine.

• Srpska izdaja.

• Hrvatska nadmoć.

• Kombinacija srpske izdaje i hrvatske nadmoći.

• Nešto što ću napisati u temi.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrlo je prosto utvrditi zasto je srpska krajina u hrvatskoj nestala.
Bili su duzni ustasama iz dila za unistavanje srbije, ustase i siptari su pomagali srbima u americi da dodju na vlast u srbiji, a uslov je bio kosovo i krajina. Posto srpski amerikanci nemaju pojma gde je krajina, a kosovo ih ne zanima lako su se dogovorili.

Ti si od onih što su slavili pobedu nad Nato-om , kada ju je proglasio tvoj Milošević. Nije ni čudo što nisi za forum nego za neku psihijatriju. Ja sa ludacima i psihopatama ne razgovaram.
Ti treba da razgovaras sa argumentima a posto ih nemas ,vise volis da izmisljas

Sto se tice bombardovanja ,taj plan kontakt grupe je zlato naspram onog iz rambujea

Ali u svakom slucaju niti sam slavio pobedu niti sam glasao za Milosevica.

A jedna od prica za bombardovanje je bila i prica da se ne ponovi srebrenica
Ja ga rusio sa pravom tako sto sam ucestvovao u demonstacijama

Znaci ti si jedan od kretena sto rusio skupstinu 5 oktobra,pa svaki ti cast resili ste sve probleme Srbije
Naravno da ga je trebalo smeniti tu nema govora ,pa sta treba da zivimo kao severna koreja...neka fala

Ne mozes ljudima da ugasis i najmanju zelju da se zivi normalno.E sad druga je prica sto ovi koji su dosli posle njega zloupotrebili polozaj, nakrali se para i opljackali sve zivo

[/QUOTE]
Prvo ja nisam glasao na referendumu, drugo ja sam dobrovoljac u vojski r srpske iz srbije dodjoh tamo pa bejah najvise na ozrenu.

DRUGO, DEBILCINO BOTOVSKA I GLUPA, NISU DECIJE PRICE NO JE MRSKO FEKALIJI OD BOTA TOKKO TOGA PRICATI PA SAM POMENUO VEOMA BITNE, NEKE OD CINJENICA...

pod br 1 za narod koji ne zna da je komandant ozrena LUKA RADOJICIC UBIJEN IZ "NEHATA" OD STRANE TELOHRANIZTELJA!!!

Luka RADOJICIC je bio oficir u vojnoj skoli, po izlasku iz Sarajeva nudjeno mu je mjesto u gl sta u vrs, on to odbija casno i trazi da ga mladic pošalje na ozren. On je rodjeni ozrenac, besprekorna ljudina. Dolaskom u Doboj postaje pomocnik za pozadinu og Doboj. Za mesec i po imenovan je za komandanta tg ozren.
Za par dana napravio je analizu kao da je tu godinama.
Objedinjava komandu na celom ozrenu, jaca i oprema jedinice,
BORBA PROTIV PROFITERA SPADA U PRIORITETE.

Pokusavaju da ga spletu, podmecu "noge", no on ne popusta.
Podigo je bas velike talase, rascereuje mulj, pravi ofanzivu nanosi zestoke gubitke obrezanima.

Pretili mu, ogovarali su ga... Od obavestajaca tg ozren biva upozoren da mu se sprema ubistvo
te se pojačava obezbedjenja oko njega. " njegovi" tamo mu spremise proslavu rodjen dana. POŠTO SU OTISLI SVI GOSTI SA PROSLAVE NJEGOV TELOHRANITELJ MU IZ HEKLERA ISPALJUJE RAFAL U LEDJA!!!

Toboz nesrećni slucaj iz "nehata".
Ubio ga je petar petrusic, rodjak njegove zene.
Od suda u B luci dobija 12 god sto je za ubistvo iz nehata ipak previse i to puno.

Price oko ovog ubistva su kuljale pa cak i dan danas, to ukazuju sledece cinjenice:

PETRUSIC JEDAN DAN PO UPUCIVANJU NA SLUZENJE KAZNE BJEZI IZ ZATVORA I DO KRAJA RATA MU SE ZA TRAG NE ZNA!

SAMO NEKOLIKO DANA NAKON SAHRANE KOMANDANTA SMENJEN JE ILI PREKOMANDOVAN CITAV KOMANDNI VRH TG OZREN!
NI JEDAN OD NJEMU BLISKIH LJUDI IZVAN KOMANDE OZRENA NIJE OSTAO NA BAR MALO BITNOJ FUNKCIJI.

NA OZRENU PRESTAJU SVA OFANZIVNA DEJSTVA, SAMO ODBRANA, A KOD MAGLAJA SE GUBE SVI POLOZAJI OSVOJENI 1992.

TO UBISTVO IZ NEHATA NA KRAJU PROSLAVE I BEKSTVO IZ ZATVORA DAN POSLE UPUCIVANJA NA IZDRZAVANJE KAZNE GOVORE SVE...

E moj narode, to i ne znate.

Jel ti sad jasno o kakvom ubistvu od telo hranitelja pisem sto. ko bez repa????
Fekalijo botovska!

Ja pojma nemam o cemu pises

evo da pokusam da sastavim i prevedem

Njega je ubio rodjak od njegove zene,kada su ostali sami i nema svedoka...posto je lik osudjen 1994 na dvanaest godina zatvora ,a potom odmah posle izricanja presude pobegao ,to je onda ustvari dokaz da je ubistvo naruceno?

E sad taj narucilac ubistva je ako sam dobro razumeo Milosevic ,jer je hteo da padne ozren?

I onda posle te tragedije ,Sloba Milosevic salje neke bezveznjakovice trecepozioce,da bi namerno izgubili i oni opstaju skroz do semptembra1995 i onda gube

I tako je Milosevic izdao ozren i tako je pao?????

Jesi to hteo majmune da kazes ?

Ja pojma nemam o cemu pises

evo da pokusam da sastavim i prevedem

Njega je ubio rodjak od njegove zene,kada su ostali sami i nema svedoka...posto je lik osudjen 1994 na dvanaest godina zatvora ,a potom odmah posle izricanja presude pobegao ,to je onda ustvari dokaz da je ubistvo naruceno?

E sad taj narucilac ubistva je ako sam dobro razumeo Milosevic ,jer je hteo da padne ozren?

I onda posle te tragedije ,Sloba Milosevic salje neke bezveznjakovice trecepozioce,da bi namerno izgubili i oni opstaju skroz do semptembra1995 i onda gube

I tako je Milosevic izdao ozren i tako je pao?????

Jesi to hteo majmune da kazes ?
[/QUOTE]
Sto.ko botovska

Za @miance189

Majmun te napravio a svinja dijarejom izbacila!
Ubica komandanta radojčića ubio "iz nehata" pa nesto iz zatvora posle jedne noci za sva vremena?

Kako da ne.

Radojičić je likvidiran jer je stopirao crnu berzu, i prosirio polozaje. Jedan od primera u okviru celokupnog plana izdaje.

Gov. nu je mesto u kanalizaciji a ne ovde. Jel bi i MAMU punio u šupčić za pare?

Krajina nije pala jer nije ni postojala?
Крајина је пала јер међу Крајишницима није било одлучности да је бране до задње капи крви - као што постоји код Бохераца, јер се у Србији од '91-'95 увећавао бес према крајишким избеглицама од 20-40 година, војно способним, који су седели по кафићима и "правили бизнис" док су из Крајине у Србију стизали Србијанци и Срби у мртвачким ковчезима, јер су србијански попови видели јединствену прилику да уз помоћ својих ватиканских господара сруше хуманизам у Србији и поврате своју власт, јер је енглеско-србијански шпијун Вукданица Драшковић оптуживао Милошевића за агресију на Хрватску, јер су католици и јудаисти обећали :) Србијанцима да ће их након рушења комунизма примити у породицу европских народа којој по свом пореклу, понашању и поступцима и припадају (то им обећавају још од 1876), јер су Србијанци примили од католика и јудаиста стотине милиона долара како би срушили Милошевића и Србе, јер су Србијанци још на почетку рата Србе прогласили кривцима за рат, јер у договору са католицима, јудаистима и муслиманима спроводе пројекат уништења српских полудржавица и пресељења Срба у Србију како би трајно и неповратно преузели њихово име, историју, културно-историјске личности и становништво...

Крајина је пала јер међу Крсјишницима није било одлучности да је бране до зсдље капи крви - као што постоји код Бохераца, јер се у Србији од '91-'95 увећавао бес према крајишким избеглицама од 20-40 година, војно способним, који су седели по кафићима и "правили бизнис", док су из Крајине у Србију стизали Србијанци и Срби у мртвачким ковчезима, јер су србијански попови видели јединствену прилику да уз помоћ својих ватиканских господара сруше хуманизам у Србији и повраге своју власт, јер је енглеско-србијански шпијун Вукданица Драшковић оптуживао Милошевића за агресију на Хрватску, јер су католици и јудаисти обећали :) Србијанцима да ће их након рушења комунизма примити у породицу европских народа којој по свом пореклу, понашању и поступцима и припадају (то им обећавају још од 1876), да су Србијанци примили од католика и јудаиста стотине милиона долара како би срушили Милошевића и Србе, јер су Србијанци још на почетку рата Србе прогласили кривцима за рат, јер у договору са католицима, худаистима и муслиманима спроводе пројекат уништења српских полудржавица и пресељења Срба у Србију како би трајно и неповратно преузели њихово име, историју, културно-историјске личности и становништво...
Da li ti znas koliko je dobrovoljac iz srbije ratovali u vrs?

2 - 3 000...

Pre malo zar ne. Arkanovce bele orlove draskovica garda u hr se ne racuna jer su to placenici po nalogu...

U republici srpskoj ni 3 000!

Vise je dala mala cg u Hercegovini tri puta!!!!

Da li ti znas koliko je dobrovoljac iz srbije ratovali u vrs?

2 - 3 000...

Pre malo zar ne. Arkanovce bele orlove draskovica garda u hr se ne racuna jer su to placenici po nalogu...

U republici srpskoj ni 3 000!

Vise je dala mala cg u Hercegovini tri puta!!!!
Мислио сам да је много више било добровољаца из Србије у РСК и РС. А сећам се да су Срби из ЦГ масовно ишли на Дубровачко ратиште и пријављивали се у добровољце.

[
Za @miance189

Majmun te napravio a svinja dijarejom izbacila!
Ubica komandanta radojčića ubio "iz nehata" pa nesto iz zatvora posle jedne noci za sva vremena?

Kako da ne.

Radojičić je likvidiran jer je stopirao crnu berzu, i prosirio polozaje. Jedan od primera u okviru celokupnog plana izdaje.

Gov. nu je mesto u kanalizaciji a ne ovde. Jel bi i MAMU punio u šupčić za pare?
Gle ovog

Jedan od primera celokupnog plana izdaje.....znaci i ti mislis da je Sloba to narucio

ako ,ako i treba

Glavni stab vrs to sve same izdajice ,sram ih bilo ,pardon sloba je bio vrhovni komandant

Nego pitas me da li bi napunio spermom tvoju mamu u guzu

Pa ne mogu odmah da ti odgovorim prvo kako izgleda tvoja mama jel lici na nesto ?
hoda li na cetiri noge ? bice da ja ne opstim sa domacim zivotinjama

[QUOTE="kapetanmark, post: 40626296,

Sto.ko botovska
[/QUOTE]

Tebe sklonili ,a poslali neke bezbeznjakovice

uh taj izdajnicki glavni stab vrs...i Ratko Mladic

Nego ...ti si obican vojnik sto se ti upustas u takva razmisljanja ko da ti pa znas sta su oni i na koji nacin razmisljali.....jer kad vi takvi glupavi sa osnovnom skolom razmisljate ode sve u tri lepe
Vama se namerno nista i ne govori,da ne biste pevali ako vas zarobe...Ako su tebe premestili negde drugde to znaci da su odlucili da tako treba i da ima razlog....ko tebe tu sta pita....

A taj tvoj vrhovni stab je izjavljivao da nece predavati teritoriju onu koja je srpska cizma u ratu osvojila....
Iz tih razloga su i odbili da prekinu rat
a kad vam je zagustilo i zafalilo vojnika onda ste u glas svi izdaja ,iako ste upozoreni na vreme ,a kako je i sta govorila medjunarodna zajednica tek to ne mozes da povatas sve i da hoces

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back