JESAUL
Iskusan
- Poruka
- 5.105
To je to!!! Bit svega!!!![]()
E vidis,bit svega,ali iz vase perspektive.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je to!!! Bit svega!!!![]()
Jel razlog nedostatka perspektive njegova nacionalna pripadnost, ili opća kriza koja vlada svijetom?
Kažeš da ima dobar posao, pa vjerojatno i dobra primanja, a nema perspektivu.
Kako je to moguće?
[/B]
Neki su zbog stana,neki jer su im zene Hrvatice,...ali je cinjenica i oni to priznaju kad dodju ovamo,da su tamo manji od makovog zrna.Rodjak moje supruge je dosao neki dan i rekao da bi rado dosao da zivi u BL i da se ozeni,jer nema buducnosti u CRO,a fakultetski je obrazovan,ima dobar posao,...Takvih primjera,koliko hoces.
..posla ima..koliko god hoćeš..neka mi se javi..sutra ću ga zaposliti...ženu neka si traži u Banja Luci...
..ako želi i to ću mu pronaći i to s atestom...
..isprobanu.....ako je završio ekonosmki fakultet..u CRO će biti kruha gladan...a tako i treba ..ako je zavrsio..neki malo kulturniji fakultet..recimo..ETF..ili neki smjer u toj branši..neka mi se javi sutra ću mu naći posao u OS..za 1000era..pod pretpostvakom da nije samo završio fakultet vec da zna i nesto raditi..u CRO više nije dovoljno samo zavrstiti fax..i jos jedna digresija..ako nemoze naci posao onda je ljenčina.....posla ima..koliko god hoćešp..neka mi se javi..sutra ću ga zaposliti...
..ako je završio ekonosmki fakultet..u CRO će biti kruha gladan...a tako i treba ..ako je zavrsio..neki malo kulturniji fakultet..recimo..ETF..ili neki smjer u toj branši..neka mi se javi sutra ću mu naći posao u OS..za 1000era..pod pretpostvakom da nije samo završio fakultet vec da zna i nesto raditi..u CRO više nije dovoljno samo zavrstiti fax..i jos jedna digresija..ako nemoze naci posao onda je ljenčina.....posla ima..koliko god hoćeš..neka mi se javi..sutra ću ga zaposliti...ženu neka si traži u Banja Luci...
![]()
![]()
..ako želi i to ću mu pronaći i to s atestom...
![]()
![]()
..isprobanu...
Halo,halo ima covjek odl;ican posao,ali kao Srbin on nema buducnost.Imao je super curu i ja sam je upoznao,ali kad je veza postala ozbiljnija ona je jednostavno prekinula,jer njeni ne bi nikad dozvolili da se uda za Srbina.A druga stvar on hoce da mu djeca budu Srbi,a sada je u CRO Srba tako malo,da vec druga generacija je vec asimilovana i oni si fakticki Hrvati.
..ima odličan posao i bez perspektive..on je onda konjina..nesposobna...

[/B]
Sta nasao si Hrvaticu u BL?

E vidis,bit svega,ali iz vase perspektive.
eto vidiš da je u njemu problem...on je nacionalista..četnik...
Nije nego jednostavno zdravi razum..
Od ukupnog broja Srba iz RH samo dio je bio na području koje se zvalo tkz. RSK...
Dovoljno je pogledati Srbe koji su u javnom životu RH..
Ма да, замисли, човек би да му деца буду Срби...

..točno..."tkz"...i to treba uvijek..nagalsiti..kada se spomionje tzv.RSK...
..točno..."tkz"...i to treba uvijek..nagalsiti..kada se spomionje tzv.RSK...![]()
Само ти наглашавај, ми ћемо доћи по своје кад-тад...
Svima znana tkz. RSK..

А по којим то законима човек не сме да наглашава своју националност?ako je Srbin..Srbin..Je..ali ako u kombinaciji s nacionalizmon naglašava da je SRBIN..ee..onda je deklarirani četniki...kako nazvati...nacionalisti Hrvata..ajde reci...
eto vidiš da je u njemu problem...on je nacionalista..četnik...![]()
![]()
..ima odličan posao i bez perspektive..on je onda konjina..nesposobna...
![]()
![]()
Вараш се. То ти пише и у Уставима СРХ и СР БиХ, то су биле матичне земље српског народа, као и цела СФРЈ. На жалост.
Цела та ујдурма са унутрашњим уређењем СФРЈ је и довлеа до оног крвавог рата на крају.
По којој то логици су Албанци могли да имају аутономију у Србији, а Италијани у Хрватској нису могли?
Или, зашто је могла аутономија Албанцима у Србији, али не и у Македонији, где су чинили чак и већи % становништва.
Или, по којим критеријумима је Војводина могла да буде аутономна, а није могао Дубровник?
По којим критеријумима је формирана СР БиХ, ако су све друге републике форимиране према већинском народу у њима?
Само ти наглашавај, ми ћемо доћи по своје кад-тад...
tzv.RSK... nije nikad niti postojala..to je imaginarna fikcija..
Nije nego jednostavno zdravi razum..
Od ukupnog broja Srba iz RH samo dio je bio na području koje se zvalo tkz. RSK...
Dovoljno je pogledati Srbe koji su u javnom životu RH..
Ako je cetnik,zasto je ostao tamo?On je u stvari razocaran,jer sad vidi da se zaebao sto nije otisao kad i dobar dio njegove familije.Vi samo morate shvatiti,da je u hrvatskoj dobro Hrvatima,da ostali, a prije svega Srbi zive kako moraju.
А по којим то законима човек не сме да наглашава своју националност?

Хоћеш рећи да си Италијани кажњени због сарадње са окупатором?Italija je bila ratni gubitnik, a Talijani u Hrvatskoj su se tokom WW2 u dobrom dijelu kompromitirali radi podržavanja talijanske vlasti na području Hrvatske.
Данас нема, али 1945. је било..Osim toga, nema ni jednog dijela u kojoj oni čine apsolutnu većinu, kao što je to primjer sa Albancima na KiM.
А Дубровник који никад није био у саставу Хрватске већ је био република за себе није историјси специфичан?Dubrovnik naseljavaju Hrvati sa 90% većine, dakle nema potrebe za nekakvom autonomijom, niti ju je Dubrovnik ikad tražio.
Vojvodina je i povijesno i po nacionalnom sastavu specifična cjelina i status autonomije nosi još iz vremena AU monarhije.
Па БиХ је све до пописа 1971. била настањена већински српским живљем. Поједини њени делови су тада били, као и данас, и до 97% настањени Србима.SR BiH je napravljena upravo radi toga da se obuzdaju srpske pretenzije na taj prostor, jer su iste potpuno neosnovane.
Ако ништа друго, бар смо нацртали границе, а ви ионако немате кога населите тамо... Кад вас притисну Италијани и Мађари, кукаћете да се вратимо, ко што сте 1918. молили да српска војска стигне у Далмацију пре Италијана..