kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 52.341
autorska tema
vidim nema teme oko opoziva nase ambasadorke. Zasto ju je rezim u Srbiji smenuo ?
vidim nema teme oko opoziva nase ambasadorke. Zasto ju je rezim u Srbiji smenuo ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Video sam vest neki dan. Jedina stvar koju sam primetio je da je propala.autorska tema
pokusala da pljuje studenteVideo sam vest neki dan. Jedina stvar koju sam primetio je da je propala.
Prva je bila ZorannaH.Kao SenidaH
A ja se pitam zašto je nju režim tamo postavio.autorska tema
поставио би ја тамо - менеA ja se pitam zašto je nju režim tamo postavio.
Ма, будалах, жена која не зна своје место...
Da neće Dinka umesto nje?autorska tema
Milić je očito imala zadatak da u Zagrebu bude provokatorica, a ne diplomatkinja. Nije problem što je branila stavove svoje zemlje – to se od veleposlanika i očekuje – nego što je to radila na način koji je više ličio na aktivizam nego na diplomaciju. Odlazila je s tribina, upadala u rasprave, nadvikivala se s gostima i vrijeđala domaćine. Diplomati obično grade odnose, a ne pale mostove gdje god se pojave.autorska tema
Moze i kapetanovu ljubimicu PajicDa neće Dinka umesto nje?
njima je srpski sovinist i branko kockicaЧак је и Милићка за укус Хрвата превелик српски националиста.![]()