- Poruka
- 71.530
Nekako kao da je odsutna :i meni je dosadna.Lijepa jeste ali blaga i dosadna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekako kao da je odsutna :i meni je dosadna.Lijepa jeste ali blaga i dosadna.
Sad se ne salim, daj mi top 5 tvojih najvecih smekera nevezano za licnost , samo fizicki.A ne, oni bi ti rekli Monika ima večnu lepotu, a Skarlet je samo popularna mlađim generacijama. Dok Monika ima tu večnu neprolaznu lepotu, blabla, ona je primer ženstvenosti i elegancije itd. Kad napravi onu facu tipa ja sam fatalna, to može da napravi samo neka posečnog IQ, žalim vaš slučaj![]()
Kim Basinger isto boljaAko su one bolje od Monike onda sta radis Stivi Wonder
То је зато што она не припада овоземаљском, приземном свету.Nekako kao da je odsutna :
Брука.
Dobro si je opisao, prava tetka.Meni je uvek bila nekako tetkasta. Fakat nije moj tip.
Kolege u firmi su htele da me linčuju, satima su se vodili razgovori na temu "kako nekome može da se NE dopadne Monika Beluči, mora da je neki psihički poremećaj etc".
Ali eto, postoji i to čudo.
Jeste lijepa i tu se zavrsava ,np ova i kad ozbiljno i dosadno gleda vidis da nije dosadna.Ona je izuzetno lepa žena.
Sad prvi put čujem-čitam suprotno tome.
Ne verujem, ali ok.![]()
Није јој понуђено. Иначе би била главни апологета.Znaci za sada jedino Paula misli da Monika nije savrsenstvo.
da, pripada lobotomijskom odelenju.То је зато што она не припада овоземаљском, приземном свету.
Pa sta vidis ovde ,seks scenu iz filma?Брука.
Досадна, аха.
Па јеси ли гледао филм?Pa sta vidis ovde ,seks scenu iz filma?
Ne ali sam gledao Moniku vise puta u normalnom zivotu na TVuПа јеси ли гледао филм?
На теми се не мери IQ, него ко је највећа рибетина. Иначе би неко као Марија Кири и њена ћерка биле у врху.A ne, oni bi ti rekli Monika ima večnu lepotu, a Skarlet je samo popularna mlađim generacijama. Dok Monika ima tu večnu neprolaznu lepotu, blabla, ona je primer ženstvenosti i elegancije itd. Kad napravi onu facu tipa ja sam fatalna, to može da napravi samo neka posečnog IQ, žalim vaš slučaj![]()
e neka si mu rekla, nek ide lepotanko tamo svojoj moniki s prstima i nek se sit najede.Ja sam tako imala jednu drugaricu u osnovnoj iz druge škole nego gde sam išla, ali sam tu živel pa sam se družila sa njima i išla sa njima na more. Elem, bila je lepa kao slika, imala je tu energy od monike beluči, sličan i izgled. I ponašala se tako ja sam lepa, ja sam riba i po, ali je bila neverovatno dosadna kao osoba. No, svi dečaci su trčali za njom, meni je to bilo interesantno. I sad kada smo bili na moru sa školom posle osmog ona nešto rešila da se druži sa mnom, ne znam što, jer sam ja uvek bila nezavisna i nisu me zanimali ti klanovi. I tako smo se malo tu družile to je bio dosadniji deo svega toga, a bio je jedan dećko isto lep kao slika iz druge škole i on se zatreskao za nju. I tako su oni kao "krenuli", bili zajedno par dana, i sad sledi obrt. Jedno veče ja se izmakla od svih da sedim među borovima i melanholišem kako volim, gledam more i to, i on mi priđe i počne razgovor itd.. i počne lik mene da muva. Sad, ja nisam bila lepa u licu kao ona, ali se može reći da sam bila zgodnija, i onako više sportski građena trčala sam brzo, a ona je izgledala baš lao monika sa tim širim kukovima i kao mama stil građe.I sad.. to mi je bilo još interesantnije zašto je sad doišao kod mene i zašto me muva pored nje, nije prošlo par dana. I sad.. lik mi priča sećam se kako mu se ona ne sviđa jer ima nekako ružne prste na nogama ahahhh, kao, umire od dosade pored nje, i sad kao da ga ja posavetujem da li da raskine. Uglavnom... toga sam se sad setila, izašlo mi iz malog mozga. Naravn, nastavila sam da gledam more i nisam se primila.. pa je otišao.
Ovo ti je tipicno Monika i skoro svaki put isto, zar ti ne izgleda dosadno?Па јеси ли гледао филм?
Код IQ иначе Шерон Стоун разбија, а и рибетина је.На теми се не мери IQ, него ко је највећа рибетина. Иначе би неко као Марија Кири и њена ћерка биле у врху.
Seron ima seksualnost, neki vragolasti opasni osmijeh.Код IQ иначе Шерон Стоун разбија, а и рибетина је.
Plastične operacije