Zasto je Monika Beluci tako savrsena ?

el ti zaebavas?

tu kozu kad bi cuo samo kad otvori usta zamrzao bi ceo ljiski srez
Sva sreća pa ne gledam Pink. :lol:

Ali fakat ima i žena i muškaraca koji bolje izgledaju uživo nego na slici. (a ima i obrnutih slučajeva).

Naravno, to nas ne sprečava da kad vidimo nekoga na slici ili filmu imamo stav o tome da li nam je sexy ili nije. @bird again

Muškarci su nežne biljke, oni vole jednu mamastu Moniku... mirnu, nežnu, nema veze pto je dosadna, ali još kada bi lepo kuvala i bila im odana, lepa ko slika, ne mora čak ni da oduševljeno pushi, oni bi pali na teme.

Najviše što takvi muškarci vole da pokazuju svoje žene i žive od toga da im se drugi dive, tako da bi Monika bila ženica i po ;)

Muškarci su nežne biljke, oni vole jednu mamastu Moniku... mirnu, nežnu, nema veze pto je dosadna, ali još kada bi lepo kuvala i bila im odana, lepa ko slika, ne mora čak ni da oduševljeno pushi, oni bi pali na teme.

Najviše što takvi muškarci vole da pokazuju svoje žene i žive od toga da im se drugi dive, tako da bi Monika bila ženica i po ;)
I kad joj trazi vode ona kaze: da muzhu mouj.

Sva sreća pa ne gledam Pink. :lol:

Ali fakat ima i žena i muškaraca koji bolje izgledaju uživo nego na slici. (a ima i obrnutih slučajeva).

Naravno, to nas ne sprečava da kad vidimo nekoga na slici ili filmu imamo stav o tome da li nam je sexy ili nije. @bird again
Zabole me glava od ove teme jbg :lol:

Moram do @mario80 da vidimo šta s tim uljem da radimo :rotf:

Pa fakat, ona je imala takve uloge posle koje je ni jedan muškarac ne bi pipnuo ahahahha
pa sad...nemoj se smejati ali meni je jedno vreme šarliz teron bila vrh sto se tice lepote i umetnickog nadahanuca kakva je glumica...a onda poceo da malo pazljivije gledam i skonto da sam se zaebo...vreme pokazalo da sam bio u pravu, decurlija transrodna i sta sve ne jos...tako da spoljna lepota je q, kao i lepota koja odise nekicim sosfisticarnim unutarnjim kao kod monike...mozda taj smek dobije kad razmislja dal da stavi pirinac u punjene paprike il da budu glat.

muskarci su debili kako dozviljavaju zene, jer sve zene zele isto. sve.

pa sad...nemoj se smejati ali meni je jedno vreme šarliz teron bila vrh sto se tice lepote i umetnickog nadahanuca kakva je glumica...a onda poceo da malo pazljivije gledam i skonto da sm se zaebo...vreme pokazalo da sam bio u pravu, decurlija transrodna i sta sve ne jos...tako da spoljna lepota je q, kao i lepota koja odise nekicim sosfisticarnim unutarnjim kao kod monike...mozda taj smek dobije razmislja dal da stavi pirinac u punjene paprike il da budu glat.

muskarci su debili kako dozviljavaju zene jer sve zene zele isto. sve.
ja sam uvek bio veran fan bo derek, miri furlan, i sandri bulok

ukusi su razliciti...

Од једног старог "Политикиног" новинара који је упознао Аву Гарднер сам чуо да је једва успео да обави интервју - таква сексуална енергија је избијала из ње да је малтене омутавео, мада је био одличан професионалац
.
1761913563508.png

Back