rostiljdzija
Primećen član
- Poruka
- 633
to samo ti vidisŠto si ti ljut?
a razumes se u ljudske karaktere ko u fatalnost zenskih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to samo ti vidisŠto si ti ljut?
@Duskwood коју би радије возао на оном твом мотору?Pa, pitajte nekog bajkera, koga bi pre provozao motorom umu turman ili moniku beluči. ova potonja bi delovala ko krava na motoru, bukvalno![]()
Dobro.to samo ti vidis
a razumes se u ljudske karaktere ko u fatalnost zenskih
el ti zaebavas?Pa nisam video ni Jovanu Jeremić uživo, ali znam da mi nije privlačna.
Ne kažem da čovek ne može da pogreši sa slike, ali može da bude prilično siguran, kao ja u slučaju Jovane Jeremić.
jbga bajo...Кине...шта...?
Sad odlaziš u krajnost.Pa nisam video ni Jovanu Jeremić uživo, ali znam da mi nije privlačna.
Ne kažem da čovek ne može da pogreši sa slike, ali može da bude prilično siguran, kao ja u slučaju Jovane Jeremić.
Stekla sam utisak da o Moniki, ali i o drugim ženama, pojedini samo to i mogu - da pričaju i fantaziraju.To što kažeš je toliko normalno i samorazumljivo, ali izgleda da postoji problem da ljudi to prihvate kad pričaju o Moniki.![]()
@Duskwood коју би радије возао на оном твом мотору?
umu, ali samo ako ne nosi dugacke carape do bapsih gaca za cirkulaciju posle onog tarantinovog hororaPa ako je alfa mužjak onda Umu, ako li je pak beta onda Moniku![]()

umu, ali samo ako ne nosi dugacke carape do bapsih gaca za cirkulaciju posle onog tarantinovog horora![]()
Sva sreća pa ne gledam Pink.el ti zaebavas?
tu kozu kad bi cuo samo kad otvori usta zamrzao bi ceo ljiski srez

dobro de... polako...Evo sta je uradila ,jedan ovakav okret i nesvest.
I kad joj trazi vode ona kaze: da muzhu mouj.Muškarci su nežne biljke, oni vole jednu mamastu Moniku... mirnu, nežnu, nema veze pto je dosadna, ali još kada bi lepo kuvala i bila im odana, lepa ko slika, ne mora čak ni da oduševljeno pushi, oni bi pali na teme.
Najviše što takvi muškarci vole da pokazuju svoje žene i žive od toga da im se drugi dive, tako da bi Monika bila ženica i po![]()
Zabole me glava od ove teme jbgSva sreća pa ne gledam Pink.
Ali fakat ima i žena i muškaraca koji bolje izgledaju uživo nego na slici. (a ima i obrnutih slučajeva).
Naravno, to nas ne sprečava da kad vidimo nekoga na slici ili filmu imamo stav o tome da li nam je sexy ili nije. @bird again

pa sad...nemoj se smejati ali meni je jedno vreme šarliz teron bila vrh sto se tice lepote i umetnickog nadahanuca kakva je glumica...a onda poceo da malo pazljivije gledam i skonto da sam se zaebo...vreme pokazalo da sam bio u pravu, decurlija transrodna i sta sve ne jos...tako da spoljna lepota je q, kao i lepota koja odise nekicim sosfisticarnim unutarnjim kao kod monike...mozda taj smek dobije kad razmislja dal da stavi pirinac u punjene paprike il da budu glat.Pa fakat, ona je imala takve uloge posle koje je ni jedan muškarac ne bi pipnuo ahahahha
ja sam uvek bio veran fan bo derek, miri furlan, i sandri bulokpa sad...nemoj se smejati ali meni je jedno vreme šarliz teron bila vrh sto se tice lepote i umetnickog nadahanuca kakva je glumica...a onda poceo da malo pazljivije gledam i skonto da sm se zaebo...vreme pokazalo da sam bio u pravu, decurlija transrodna i sta sve ne jos...tako da spoljna lepota je q, kao i lepota koja odise nekicim sosfisticarnim unutarnjim kao kod monike...mozda taj smek dobije razmislja dal da stavi pirinac u punjene paprike il da budu glat.
muskarci su debili kako dozviljavaju zene jer sve zene zele isto. sve.
Muškarci su nežne biljke, oni vole jednu mamastu Moniku... mirnu, nežnu, nema veze pto je dosadna, ali još kada bi lepo kuvala i bila im odana, lepa ko slika, ne mora čak ni da oduševljeno pushi, oni bi pali na teme.
Najviše što takvi muškarci vole da pokazuju svoje žene i žive od toga da im se drugi dive, tako da bi Monika bila ženica i po![]()
mira je kao mlada bila super...imala neku prirodnost i nastup joj je bio lisen skroz nekonvencionalnog...ali godine uticu i mira je kad je ostarila bila ona mira iz losta.ja sam uvek bio veran fan bo derek, miri furlan, i sandri bulok
ukusi su razliciti...