Зашто је многима сан да постану манекени?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
86.716
Ако знамо шта су манекени:

Манекен је лутка, често артикулисана, коју користе уметници, кројачи, кројачи, излога и други, посебно за излагање или уклапање одеће и показивање различитих тканина и текстила. Раније се енглески термин односио на људске моделе и музе; значење као лутка која датира са почетка Другог светског рата.

Шта то говори о женама и мушкарцима који желе да буду лутке (=без мозга)?

Brkata? Odakle ti nađe takav glup primer? Istom logikom mogu i ja reći: A tebi je zgodna ona transžena što bila misica? Je li ti zgodna, a?
Odakle mi brkata debela Filipinka iz KFC-a? Iz svakog drugog u USA/Canadi/EU, nebitno je da li je Filipinka, Peruanka, Nigerijka, Indijka. U fast food restoranima ces izrazito retko videti zgodnu i mladu devojku, one rade druge, placenije poslove. Jer lepota se naplacuje.

O kojoj trandza-zeni pises? Ja pisem o poznatim i nepoznatim manekenkama koje su pre svega lepe zene, a ima ih gomila. I one tu svoju lepotu naplacuju kroz taj posao. Voleli mi to ili ne. OK, jasno mi je da neki ljudi ne vole/mrze ono sto ne mogu imati.

Ако знамо шта су манекени:

Шта то говори о женама и мушкарцима који желе да буду лутке (=без мозга)?
Ja sam mogao xy puta, nisam hteo jer mi je to pederskii, a i ne trebaju mi pare.
Manekenska za zensko je stvar prestiža i okej je, top model itd, al za muskarca mi to dođe kao drgradacija, zato stu su 99.9% izfeminizirani fegeti.

Back