kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 66.509
sizif skino tablice ...To su oni što ih "predvodio" polirani Vučević. Nema tu bajkera pravih. To su sve, mahom, saobraćajni policajci na novim motociklima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sizif skino tablice ...To su oni što ih "predvodio" polirani Vučević. Nema tu bajkera pravih. To su sve, mahom, saobraćajni policajci na novim motociklima.
sns na vrhuncu svoje moci nije izvukao vise od jedno 50 soma ljudi a ne sadautorska
Da nije zbog toga jer bi svinjformerovi tackasti brojaci konstatovali da na ulicama beograda nema vise od 20 ak hiljada dovucene cacadi pomocu stapa i kanapa i 6 crvenih sa svih strana srbije ?
Da se ne bi videlo da ne mogu ni deseti deo da popune kao studenti ?
Toliko najavljivan NAJVECI IKADA VIDJEN SKUP pa u arenici ?
Borjno stanje isto kao i u Nisu, Beogradu prosle godine- oko 20 ak iljada ucesnika putujuceg cirkusa za 6 crvenih...
kakvi bajkeri sine oni su vrbovali ljude porukama "ee jel imas dozvolu za motor trebaju nam vozaci"To su oni što ih "predvodio" polirani Vučević. Nema tu bajkera pravih. To su sve, mahom, saobraćajni policajci na novim motociklima.
Pa to i kažem. Većina po službenoj dužnosti i nešto onih što za veliku kintu kupuju na 2 godine novi model jer im treba zbog imidža.kakvi bajkeri sine oni su vrbovali ljude porukama "ee jel imas dozvolu za motor trebaju nam vozaci"
Pleonazam.Ja se bojim samo Boga I Vucica.
Ja bio, osijećao sam se kao srdela u konzervi.70 000 ? jedino ako su jedni drugima stajali na ramenima u areni...
Srbija PRE Arene i Srbija POSLE Arene više nije ista Srbija.autorska
Da nije zbog toga jer bi informerovi tackasti brojaci konstatovali da na ulicama beograda nema vise od 20 ak hiljada dovucenih ljudi za 6 crvenih sa svih strana srbije ?
Da se ne bi videlo da ne mogu ni deseti deo da popune kao studenti ?
Toliko najavljivan NAJVECI IKADA VIDJEN SKUP pa u arenici ?
Borjno stanje isto kao i u Nisu, Beogradu prosle godine- oko 20 ak iljada ucesnika za 6 crvenih...

iz ns ne nakrpise ni 500Srbija PRE Arene i Srbija POSLE Arene više nije ista Srbija.
Ovo je bato moj SNS Barcelona protiv BLokader Newcastle United 7:2
Sve je bilo na dobrovoljnoj bazi, bez frke i panikeiz ns ne nakrpise ni 1000
10 polupraznih buseva...

Srbija PRE Arene i Srbija POSLE Arene više nije ista Srbija.
Ovo je bato moj SNS Barcelona protiv BLokader Newcastle United 7:2
![]()
za 6 crvenihSve je bilo na dobrovoljnoj bazi, bez frke i panike
Došli najopušteniji i najveseliji
![]()
Sa 6 na 66za 6 crvenih
Srecom nista se lose nije dogodilo, a dobro i nije moglo.Ja bio, osijećao sam se kao srdela u konzervi.
Kao da je sam bog bio sponzor tog događaja i spriječio da se nešto loše dogodi, a moglo je, s obzirom koliko se naroda tamo natiskalo.
Znači, Stojko, stade na 666? Ne treba više?Sa 6 na 66
Sa 66 na 666
I dosta mi
A ne ko ti - Topčider nije naštampao...
ko je tebe lagao da nema kampanje? SNS punom parom reklamira sebe na TV, internetu, radio stanicama...Dobro pitanje , kakav je ono bio miting u Areni juče i kojim povodom se uopšte održao, koliko mi je poznato još nisu raspisani nikakvi izbori niti je u toku bila kakva kampanja, ok održavaju se neki lokalni izbori u nekoliko mesta sledeće nedelje ali realno mislim da nikog u Beogradu ne zanimaju mnogo lokalni izbori u Bajinoj Bašti, Boru, Sevojnu ili Knjaževcu, mislim nek onda tamo organizuju miting i neka ih tamo dovlače, šta će miting u Beogradu zbog lokalnih izbora u Sevojnu ili Smederevskoj Palanci, ono niđe veze (kao uostalom uglavnom sve što naprednjaci rade).
na svinjformeru 24 hko je tebe lagao da nema kampanje? SNS punom parom reklamira sebe na TV, internetu, radio stanicama...
Pokaži mu sliku nek pati.Ja bio, osijećao sam se kao srdela u konzervi.
Kao da je sam bog bio sponzor tog događaja i spriječio da se nešto loše dogodi, a moglo je, s obzirom koliko se naroda tamo natiskalo.
ovo mora da je neka srpdnja ahahahahahahJa bio, osijećao sam se kao srdela u konzervi.
ko je tebe lagao da nema kampanje? SNS punom parom reklamira sebe na TV, internetu, radio stanicama...
Pa dobro oni su u kampanji 365 dana godišnje od kako su zajahali vlast i apsolutno sve je kod njih propaganda i u propagandne svrhe (čak i one neke najsitnije stvari) ali to je uopšte poznato i to je već neka druga tema.