Zasto je miting SNS bio u Areni?

autorska

Da nije zbog toga jer bi svinjformerovi tackasti brojaci konstatovali da na ulicama beograda nema vise od 20 ak hiljada dovucene cacadi pomocu stapa i kanapa i 6 crvenih sa svih strana srbije ?

Da se ne bi videlo da ne mogu ni deseti deo da popune kao studenti ?

Toliko najavljivan NAJVECI IKADA VIDJEN SKUP pa u arenici ?

Borjno stanje isto kao i u Nisu, Beogradu prosle godine- oko 20 ak iljada ucesnika putujuceg cirkusa za 6 crvenih...
sns na vrhuncu svoje moci nije izvukao vise od jedno 50 soma ljudi a ne sad

ovde ima jedno 20 soma, 98% komotno mozemo racunati da su statisti, placenici, batinasi ili mentalni bolesnici koje sns voli da zaposljava

aj da razumem onih pola miliona srba sto zive apsolutno siromasno i mizerno, ispod 200e primanja, bolesnici mentalni i kriminalci u zatvoru

al ne razumem klince i tako neke seljacine koje idu na mitinge da zarade kintu. Te ljude i treba snimati i sprdati, cim uzimas pare za botovanje ti si na nivou prostitutke (a vala i sami znaju da je sramota jer se 90% njih ponasa izuzetno agresivno kad ih snimas)

autorska

Da nije zbog toga jer bi informerovi tackasti brojaci konstatovali da na ulicama beograda nema vise od 20 ak hiljada dovucenih ljudi za 6 crvenih sa svih strana srbije ?

Da se ne bi videlo da ne mogu ni deseti deo da popune kao studenti ?

Toliko najavljivan NAJVECI IKADA VIDJEN SKUP pa u arenici ?

Borjno stanje isto kao i u Nisu, Beogradu prosle godine- oko 20 ak iljada ucesnika za 6 crvenih...
Srbija PRE Arene i Srbija POSLE Arene više nije ista Srbija.
Ovo je bato moj SNS Barcelona protiv BLokader Newcastle United 7:2

:vatromet:

Dobro pitanje , kakav je ono bio miting u Areni juče i kojim povodom se uopšte održao, koliko mi je poznato još nisu raspisani nikakvi izbori niti je u toku bila kakva kampanja, ok održavaju se neki lokalni izbori u nekoliko mesta sledeće nedelje ali realno mislim da nikog u Beogradu ne zanimaju mnogo lokalni izbori u Bajinoj Bašti, Boru, Sevojnu ili Knjaževcu, mislim nek onda tamo organizuju miting i neka ih tamo dovlače, šta će miting u Beogradu zbog lokalnih izbora u Sevojnu ili Smederevskoj Palanci, ono niđe veze (kao uostalom uglavnom sve što naprednjaci rade).

Dobro pitanje , kakav je ono bio miting u Areni juče i kojim povodom se uopšte održao, koliko mi je poznato još nisu raspisani nikakvi izbori niti je u toku bila kakva kampanja, ok održavaju se neki lokalni izbori u nekoliko mesta sledeće nedelje ali realno mislim da nikog u Beogradu ne zanimaju mnogo lokalni izbori u Bajinoj Bašti, Boru, Sevojnu ili Knjaževcu, mislim nek onda tamo organizuju miting i neka ih tamo dovlače, šta će miting u Beogradu zbog lokalnih izbora u Sevojnu ili Smederevskoj Palanci, ono niđe veze (kao uostalom uglavnom sve što naprednjaci rade).
ko je tebe lagao da nema kampanje? SNS punom parom reklamira sebe na TV, internetu, radio stanicama...

Ja bio, osijećao sam se kao srdela u konzervi.
Kao da je sam bog bio sponzor tog događaja i spriječio da se nešto loše dogodi, a moglo je, s obzirom koliko se naroda tamo natiskalo.
Pokaži mu sliku nek pati.
1000043542.jpg.webp

Pa dobro oni su u kampanji 365 dana godišnje od kako su zajahali vlast i apsolutno sve je kod njih propaganda i u propagandne svrhe (čak i one neke najsitnije stvari) ali to je uopšte poznato i to je već neka druga tema.

Njihova propagaDNa posebno utiče na mrtve, svi glasaju za njih.
Mora se nekako uticati na voking đedove da ubuduće bojkotuju izbore.

Back